35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:chujnia.
1 kreska.
idę w karton.ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam sie,
Kometa
Ale swoja droga to udalo Ci sie potrzymac nas troche w napieciu.
Twoj mocz chyba juz nie do konca poranny, ten o 4 taki był, wiec moze jutro jeszcze powtorz ten test, co?
Bliska 77, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Pomylka, 13.02. W amju to ja juz bede w cionzy:-)
będziemy kciuki trzymać. Tylko musisz czoło przetrzeć zużytymi gaciami, żeby uroki odczynić
Reni, Bliska 77, Parka, ComeToMeBaby, Aasiula, Bursztyn, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:Kometa, rozumiem Cie dosknale, poczekaj przez weekend, oczywiscie zycze Ci wiadmo czego ale tez nie ma co sie nakrecac jak wariat
Kometa, przeszłaś właśnie falęComeToMeBaby, Reni, Aasiula, Bliska 77, Bursztyn, Parka, Sabina, Bozia3, macduska, kapturnica, Mega, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bliska 77 wrote:Kometa, rozumiem Cie dosknale, poczekaj przez weekend, oczywiscie zycze Ci wiadmo czego ale tez nie ma co sie nakrecac jak wariat
jestem umiarkowanie nakręcona.
teraz jak już zatestowałam stałam się jak ten kwiat lotosu. wiem na czym stoję. teoretycznie. następny punkt programu- jutrzejsza tempka. mam w sobie wewnętrzny spokój.moremi lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Ona jeszcze nowa jest, jeszcze trochę w folijkę owinięta, to nie wie co i jak, a stara wiara ją nakręca
Kometa, przeszłaś właśnie falę
co se będę odmawiać.moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Ale jestem ciemna, chciałam Ci napisać że to nie budyń, bo ja też od razu nie zajarzyłam o co chodzi ale przecież ja mam budyń łahahahaha
ha, a ja zajarzylam mimo budyniu.. Ale mnie trenuja koledzy z pracy, ktorzy maja nastaoletnie dzieci i wysylaja mi sms-y typu:
CUL8R!
i dzien dobry!Aasiula, moremi, Bliska 77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nawet nie to..Raczej kurwa czemu teraz
i jak tu zrobic coby sie nie obrzygac
Musze do paszczaka isc na szkolenie ona od tylu tygodni ćwiczy hehehe
moja droga, ja od dziecka mialalm predyspozycje, to nie jest nawet kwestia miesiecy, a co dopiero tygodni..
jako bachor straszna choroba lokomocyjna, potem kace morderce zawsze tak samo sie konczyly, wiec trzymanie pawia pod kontrola to maly pikus.. pan pikus..moremi, Bliska 77, ComeToMeBaby, Parka, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ha, a ja zajarzylam mimo budyniu.. Ale mnie trenuja koledzy z pracy, ktorzy maja nastaoletnie dzieci i wysylaja mi sms-y typu:
CUL8R!
i dzien dobry!Parka, Bozia3, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
agp wrote:Dzięki Kometa. Różne sa opinie na necie, stad moje pytanie, bo wiem, że już nie jedno tu przegadałyście, wiec doświadczenie większe. Szkoda tylko, że nici z tak długo planowanego, pierwszego normalnego w tym tygodniu wieczora z monż
. Ale nadrobię to w weekend, mam nadzieję
Kometa, ja tez czekam z niecierpliwością na Twój testMimo, ze niezbyt mam czas to ciągle tu kukam.
Kciukam mocno!!!!
agp, prolaktyny nigdy nie musialam na czczo,a badam kilka razy w roku.. to niebieganie i niesekszenie jest wazniejsze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 09:55
-
moremi wrote:Nie kumam, nie kumam... Kochane BravoGirl, czy to oznacza, że ja głupia jestem?
nie, to oznacza, ze nie masz w otoczeniu zbyt wielu nastolatkow pokolenia Y+1 (jakkolwiek sie to teraz nazywa), dla ktorych napisanie calego slowa to strata czasu
SI JU LEJTER!moremi, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość