35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierwszy raz chyba nie ciesze sie ze piatek jest, bo w fikend przeciez siedzi sie wiecej w domu....do fali zalan doszlo zalanie sikami- Leonowymi. Tzn. zlal sie w nocy w swoim koszu- bo dostal nakaz eksmisji z kanapy, i przysnal w tych siurach, rano musialam go osuszac recznikiem bo mial cala siersc mokra, nie wspomne o zapachu....
Kometa, jeszcze nie wszystko stracone, nadal jest nadzieja
Malgos, przykro mi...malgos741, Reni, ComeToMeBaby, mamatrojki80, Aasiula, Bliska 77, macduska, kapturnica, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:
Kometa jak przyjdzie @ to ten cykl odpuszczamy i może podejdziemy do iui w następnym to zależy czy będę miała kasęComeToMeBaby, mamatrojki80, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
paszczakin wrote:ha, a ja zajarzylam mimo budyniu.. Ale mnie trenuja koledzy z pracy, ktorzy maja nastaoletnie dzieci i wysylaja mi sms-y typu:
CUL8R!
i dzien dobry!
Ja mam klienta ktory wysyla mi maile z trescia : fyi
Ignorowalam te maile myslac ze to jakis blad, a potem sie okazalo ze pod spodem byly jeszcze dodatkowe dane od klientow tego klienta, wazne dla mojej pracy. A. Skrot fyi oznaczal "for your information". Kurka, skad ja to moglam wiedziec, a o malo co projekt sie nie posypal ....ComeToMeBaby, moremi, paszczakin, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czyli co biednego psa wywaliliście do kosza a mąż spał na kanapie????
koniec świata!Bursztyn wrote:Pierwszy raz chyba nie ciesze sie ze piatek jest, bo w fikend przeciez siedzi sie wiecej w domu....do fali zalan doszlo zalanie sikami- Leonowymi. Tzn. zlal sie w nocy w swoim koszu- bo dostal nakaz eksmisji z kanapy, i przysnal w tych siurach, rano musialam go osuszac recznikiem bo mial cala siersc mokra, nie wspomne o zapachu....
Bursztyn, moremi, Viv78, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:do fali zalan doszlo zalanie sikami- Leonowymi. Tzn. zlal sie w nocy w swoim koszu- bo dostal nakaz eksmisji z kanapy, i przysnal w tych siurach, rano musialam go osuszac recznikiem bo mial cala siersc mokra, nie wspomne o zapachu....
wspołczuję.
to gdzie te flaszki mam przytargać?moremi, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale te skróty w necie funkcjonują już ładnych parę lat i niekoniecznie dzieci ich używają
laski ogarnijcie się, bo naftaliną zajeżdżamoremi, ComeToMeBaby, Bursztyn, Bozia3, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Malgos, duzo was te insemki kosztuja? Bo wy prywatnie robicie, prawda?
Moze lepiej ta kase pozbierac i pojsc na cos solidniejszego, nawet chocby ta metode EVIE.. Nie mowie tego, zeby cie podlamac, po prostu w ciagu tych moich 5 inseminacji napatrzylam sie na te wszytkie babki podchodzace do tego zabiegu i serio- jak prawe rok tam siedzialam, to moze byly 3 ciaze z tego.. To juz "cudow" w tym czasie widzialam wiecej..moremi, Reni, Aasiula, Parka, Bozia3, kapturnica, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale te skróty w necie funkcjonują już ładnych parę lat i niekoniecznie dzieci ich używają
laski ogarnijcie się, bo naftaliną zajeżdża
A n wlasnie, ten moj klient jest starszy ode mnie, ale ma syna w wieku 20 lat , to pewnie stad. Chyba , ze ten skrot zaczal byc oficjalny w biznesie??moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Ja mam klienta ktory wysyla mi maile z trescia : fyi
A. Skrot fyi oznaczal "for your information"..
a u mnie 2 top-skrótowce to były:
ASAP- as soon as possible
TU- top urgent
mniej więcej tyle co "na wczoraj"moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Ja mam klienta ktory wysyla mi maile z trescia : fyi
Ignorowalam te maile myslac ze to jakis blad, a potem sie okazalo ze pod spodem byly jeszcze dodatkowe dane od klientow tego klienta, wazne dla mojej pracy. A. Skrot fyi oznaczal "for your information". Kurka, skad ja to moglam wiedziec, a o malo co projekt sie nie posypal ....
Polak? czy polskiego zapomniał?Parka, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Czyli co biednego psa wywaliliście do kosza a mąż spał na kanapie????
koniec świata!
Polozyl mu koc na tych wszystkich smieciach....rece opadaja....
Pytam sie go czy sam spalby na takim wysypisku? Zaczal sie glupkowato tlumaczyc....
Mam ochote zamknac sie w izolatce. Bo niedlugo bedzie jeszcze gorzej, i bedziemy zyc w kartonach (!!!) przez nastepny rok a ja stane sie pacjentka wiadomo gdzie....mamatrojki80, Reni, ComeToMeBaby, Aasiula, Pusurek, Sabina, moremi, Parka, Bliska 77, Bozia3, macduska, Viv78, kapturnica, Arwena, inessa, Mega, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Znalazłam świece dla Andżeja
https://m.facebook.com/140040019501229/photos/a.140042439500987.1073741828.140040019501229/357565174415378/?type=1Bursztyn, Reni, ComeToMeBaby, Aasiula, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dokładnie to są akronimy
proszę
http://www.i-slownik.pl/58,akronim-2/
Parka wrote:A n wlasnie, ten moj klient jest starszy ode mnie, ale ma syna w wieku 20 lat , to pewnie stad. Chyba , ze ten skrot zaczal byc oficjalny w biznesie??ComeToMeBaby, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Ja mam klienta ktory wysyla mi maile z trescia : fyi
Ignorowalam te maile myslac ze to jakis blad, a potem sie okazalo ze pod spodem byly jeszcze dodatkowe dane od klientow tego klienta, wazne dla mojej pracy. A. Skrot fyi oznaczal "for your information". Kurka, skad ja to moglam wiedziec, a o malo co projekt sie nie posypal ....
hehe, FYI funkcjonyje nawet w pol-oficjalnej korespondencji..
ja kiedys, dawn temu, od szefa (brytyjczyka) dostalam maila zawierajacego dosc duzo informacji, przy jednej bylo "FYEO".. zamiast wrzucic skrot w googla zapytalam przechodzaca kolezanke, czy wie co to znaczy. Popatrzyla na e-mail, tez nie wiedziala, ale razem googla otworzylysmy. Ukazalo sie:
"For Your Eyes Only"
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/sigh-onion-head-emoticon.gifReni, ComeToMeBaby, moremi, Parka, BISCA, Viv78, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Bursztyn wspoczuje Ci strasznie,szlag moze trafic na taki widok .
Jak trza pomoc w ogarnieciu do daj cynk ,pomoge
W "kupie" siła hyhyhyh ,Cometa flaszki dowiezie i bedzie pieknieAasiula, ComeToMeBaby, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość