35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:podgrzewa
i wlazisz do cieplutkiego lozeczka
fantastyczna sprawa bo tutaj jest cholernie zimno i wilgotnohehe taki zarcik
moremi, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:miałam takie coś
rewelacja..potem moja fretka ją przejęła
zaczelam godzic sie juz z sytuacja i ujrzalam nawet dobra strone tego wydarzenia, otoz namowilam meza na kupno materaca z nie naturalnego i do tego organic latexuwolny od chemikaliow, metali, fenoli, poliuretanow i innych toxyn
jedynym minusem jest cena
no ale trudnomoremi, Reni, ComeToMeBaby, Parka, Aasiula, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:To już wiemy w jaki sposób wybijacie armie chłopa.
moremi, Reni, Parka, Aasiula, Dorka1979, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Ja teraz, mimo, że prowadzę działalność to pracuje dla dużej korporacji i mnie osobiście takie skróty myślowe wkurzają, mam też swoiste skrzywienie zawodowe bo skończyłam filologię słowiańską (filologię rosyjską z zawodowymi studiami języka polskiego) i drażni mnie to korporacyjne "kaleczenie języka polskiego", który nadal o ile wiem jest u nas językiem urzędowym. I mogę waniać naftaliną, naftą, i nie wiadomo czym jeszcze, ale tego nie lubię
a jeszcze to spolszczanie angielskiego jezyka, dla mnie zjawisko nie do pojecia, te wszystkie "zalukam", "z fona" "hejtuje" i inne przyprawiaja mnie o mdloscimamatrojki80, Parka, moremi, kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMango wrote:Poproszę o interpretację moich wyników ...
TSH 3,0992 uIU/ml - norma 0,3500 - 4,9400
FT3 3,14 pg/ml - norma 1,71 - 3,71
FT4 1,17 ng/dl - norma 0,70 - 1,48
Progesteron w 18dc - 11,90 ng/ml norma 1,2 - 15,9
Ja się na wynikach nie znajuMango Ty chyba jesteś z Poznania? ja mieszkam pod Poznaniem. Coś mi świta w głowie, że miałaś jakieś mięśniaki do usuwania? pytam bo wczoraj usłyszałam, że w Klinice św. Rodziny są terminy krótkie.
-
Mięśniaki niestety mam i to dwa, ale operacji boję się jak ....
mamatrojki80 wrote:Ja się na wynikach nie znajuMango Ty chyba jesteś z Poznania? ja mieszkam pod Poznaniem. Coś mi świta w głowie, że miałaś jakieś mięśniaki do usuwania? pytam bo wczoraj usłyszałam, że w Klinice św. Rodziny są terminy krótkie.
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyPowiem wam, co mi się dziś śniło, przekroczyłam we śnie granice absurdu. Śnił mi się Janusz Piechociński (minister gospodarki z PSL), całowaliśmy się, a on mnie w usta ugryzł... no i jak to zinterpretować?
moremi, paszczakin, dorbie, Parka, Sabina, Arwena, Bozia3, inessa, caffe, BISCA, iwcia77, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:zbliża się termin płacenia ZUSU
hehee ja dzisiaj idę na pocztę.
edit: mam nadzieję, ze mi sie nei będzie śniło całowanie z Piechocińskim. ever
Ty masz jeszcze składki obniżone to się ciesza jak Ci przyjdzie ponad 1000 zł oddać to tak szybko i chętnie nie będziesz lecieć
ComeToMeBaby, dorbie, Parka, iwcia77, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Poproszę o interpretację moich wyników ...
TSH 3,0992 uIU/ml - norma 0,3500 - 4,9400
FT3 3,14 pg/ml - norma 1,71 - 3,71
FT4 1,17 ng/dl - norma 0,70 - 1,48
Progesteron w 18dc - 11,90 ng/ml norma 1,2 - 15,9Bliska 77, Parka, Sabina, Mango, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mamatrojki80 wrote:Powiem wam, co mi się dziś śniło, przekroczyłam we śnie granice absurdu. Śnił mi się Janusz Piechociński (minister gospodarki z PSL), całowaliśmy się, a on mnie w usta ugryzł... no i jak to zinterpretować?
mamatrojki80, Parka, paszczakin, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Tsh za wysokie - przy staraniach powinno być w okolicach 1-1,5. Sama tego w każdym razie nie wyregulujesz. Progesteron też dupy nie urywa, ale źle nie jest.
Parka lubi tę wiadomość
-
Kometa, no wierzyć mi sie nie chce ale nic, czekamy dalej.
Ach, nie wiem po co poszłam do tej mojej ginki, teraz siedzę wkur€&dała mi "receptę" na inofem i mam brać tylko 1 raz dziennie. Za pół roku planuje wprowadzenie czegoś na stymulację
badań nie da, bo chce zobaczyć czy ten inofem coś pomoże. Wspomniałam o tych moich pomiarach na glukometrze to stwierdziła ze za wysoko wychodzi cukier rano i, mam miec dietę ale zlecenia na glukozę nie chce dać
wspomniała od metforminie ale tez za wcześnie na receptę
ja nie wiem na co ona chce czekać
mam wrażenie ze nie chce mi pomoc, nie chce żebym zaszła w ciąże bo co jej kur&& szkodzi wypisać receptę ;( teraz myśle ze robi wszystko żebym przeczekała z ciąza aż minie rok od poronienia...a i w karcie mam wpisane pcos, nie wiem na jakiej podstawie bo przecież usg pokazało tylko pco
ComeToMeBaby, Parka, mamatrojki80, Bliska 77, moremi, inessa, Aasiula, iwcia77, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość