35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie??? No co ty, popatrz na KometęSabina wrote:Mega a Ty o jednym
tylko sex Ci w głowie

malgos741, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczor
Wacia, sliczny piesek. Gratuluje
Kometa, no kciukasy. Wyglada obiecujaco ....
Co ja tam jeszcze chcialam ... Aha ! Cos o piciu (chlaniu) bylo, gdzie i kiedy ???
Do mnie dzisiaj przyszla @ i wyjatkowo sie z tego cizesze, bo tzn ze cykl mi sie nie rozregulowal i jest jak w zegarku. Czyli wg. planu IVF w kwietniu. Youpiiiiiiii
Bursztynku, cykle nam sie zsynchronizowaly hihi
Jutro piateczek

malgos741, moremi, macduska, Reni, ComeToMeBaby, Dorka1979, iwcia77, kapturnica, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-
nieeee .... nie lubię testowaćComeToMeBaby wrote:Malgoś- ponawiasz jutro próbę?
ComeToMeBaby, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyAle jestem ciemna, chciałam Ci napisać że to nie budyń, bo ja też od razu nie zajarzyłam o co chodzi ale przecież ja mam budyń łahahahahaComeToMeBaby wrote:hep hep hep... ty wiesz co- najpierw czytam i sie zastananwiam co to za nowy nick i tak jak filip z konopii zapytanie i pomyslalam, ze chciałas wkleić tego posta na inny wątek, aż do mnie dotarło że to może być jednak do mnie

ja pierniczę... ja mam dzisiaj jakiś budyń normalnie.
.
ComeToMeBaby, kapturnica, Bozia3, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-
poczekam na przyjście Lady Redmoremi wrote:To zrób betę

Dobranoc
kapturnica lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
teraz na ciebie kolejComeToMeBaby wrote:małgoś... no toś mnie zostawiła na jutro na pożarcie samą

kapturnica lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
dobra, przygotowałam się teoretycznie. instrukcja zapoznana.malgos741 wrote:teraz na ciebie kolej

plan jest taki: idę oglądać film, potem spać, rano tempka i w zależności od wyniku albo szczam na testa albo tak poprostu- z potrzeby
dam wam znać.
uciekam, dobranoc.
malgos741, moremi, Mega, Arwena, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Nie martw się. Inesska też lubiComeToMeBaby wrote:

no ale to źle chyba nie jest?
jeszcze wyjdę na forumową nimfomankę
malgos741, ComeToMeBaby, Mega, Bozia3, iwcia77, BISCA, Sabina, Bursztyn, macduska, inessa, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
powodzeniaComeToMeBaby wrote:dobra, przygotowałam się teoretycznie. instrukcja zapoznana.
plan jest taki: idę oglądać film, potem spać, rano tempka i w zależności od wyniku albo szczam na testa albo tak poprostu- z potrzeby
dam wam znać.
uciekam, dobranoc.
ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
ComeToMeBaby wrote:plan jest taki: idę oglądać film, potem spać, rano tempka i w zależności od wyniku albo szczam na testa albo tak poprostu- z potrzeby
dam wam znać.
no i pierwszy punkt programu w pizdu- nie idę na fim, bo mój pan zaczął oglądać jakąś rozgrywkę w necie, potrwa to z pół godziny, to o tej porze już nie będziemy startować filmu bo padniemy oboje po pierwszych 10 minutach akcji. tak więc posiedzę tu jeszcze trochę w kąciku, a potem pójdę zrobić sobie najs kąpiel dla relaksu.
Mega, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO qrwa, chyba zacznę sobie pod dupę klaść podkłady do przewijania albo z drugiej strony byłby to dobry pretekst na wymianę materacaBliska 77 wrote:Szczerze powiedziawszy tez dalabym sobie spokoj z tym materacem, przypomnialo mi sie jak mojej kolzance wody odeszly w nocy, ich duza czesc zostala wlasnie w materacu, byl tylko do wymiany
ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, Sabina, moremi, Bursztyn, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny