35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Wlasnie przeczytalam Twoj wpis w pamietniku (dlugo to, go nie prowadzilas;-) . Mialas amh 0.3 a tak latwo zaszlas w ciaze. Ja oprocz amh, fsh mam problem z estradiolem.No i TSH jak na starajaca za wysokie 2.63. Zobacze co powie lekarz.
moremi lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no nie masz, tez bym pojechala
Pusurek, Sabina, Arwena, Mega, Bozia3, paszczakin, moremi, megan8, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Zofia8 wrote:Wlasnie przeczytalam Twoj wpis w pamietniku (dlugo to, go nie prowadzilas;-) . Mialas amh 0.3 a tak latwo zaszlas w ciaze. Ja oprocz amh, fsh mam problem z estradiolem.No i TSH jak na starajaca za wysokie 2.63. Zobacze co powie lekarz.
bo to AMH to jakies przereklamowane.. my ponad 2 lata dziecia robilismy i gowno, a AMH 7,6.. policystycznych jajnikow nie mam..
(jakby Ci suwak skonfudowal to od razu mowie- kartofel jest z IVF)
MartaDidi, Sabina, Arwena, Pusurek, Mega, macduska, moremi, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Paszcza alez zapraszam!!!... Nawet kota w wozku mozesz przywiezc!... Warunek- musisz byc pijaca- alkoholowa znaczy... Inne mnie nie interesuja
no ale jak Ty bedziesz zaciazona to jak?? Co to za fun miec narabanych gosci, jak sama nie mozesz? Wiem, co mowie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:58
malgos741, Sabina, Mega, Pusurek, MartaDidi, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorem
Nockę miałam fatalna, od 23 do północy Młoda z atakiem kaszlu - po końskiej dawcę leków zasnęła po to, by o 1:30 dac koncert od nowa, występ zakończyła o 2 w nocy nad kiblem. Małż tez chory z gorączka prawie 38, w porywach do 38,5 wiec totalnie umierający jest, leży w łożku i jęczy. Teściowa tez chora, wiec sie zastanawiam kiedy mnie sieknie
A ja umówiłam sie na ploty z kumpela, miała być kawa a skończyło sie na 2 piwkach
Przy inofemie jajniki mnie napierniczaja jak oszalałe, zwłaszcza lewy kłuje jakby szpilkę miał w łapach
Bursztyn współczuje zalewan
Kometa i Malgos kciuki zaciśnięte cały czasArwena, Sabina, ComeToMeBaby, Bursztyn, paszczakin, malgos741, macduska, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Jak któraś z Was nie widziała "Sugar man'a" to polecam, za 20 min na tvp1. Taka historia że az trudno uwierzyć że prawdziwa
i raczej to historia nieprawdziwa
za to przed chwilą oglądałam 50 pierwszych randek- i się spłakałam. eh te hormony.malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no ale jak Ty bedziesz zaciazona to jak?? Co to za fun miec narabanych gosci, jak sama nie mozesz? Wiem, co mowie..
paszczakin, Pusurek, Bozia3, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nie będzie tak źle
zawsze jest jakieś wyjście
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d26e2ba466dc.jpg
Bursztyn wrote:ahahaha!
no, wlasnie jeszcze nie
chociaz mnie pewnie przyjmie, nie wiem jak z mezem bedzie, byc moze wyladuje w psim koszu ktory nota bene odkad Leon zamieszkuje kanape -jest nieuzywanyComeToMeBaby, Bursztyn, Mega, Pusurek, malgos741, Sabina, macduska, moremi, iwcia77, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Witam wieczorem
Nockę miałam fatalna, od 23 do północy Młoda z atakiem kaszlu - po końskiej dawcę leków zasnęła po to, by o 1:30 dac koncert od nowa, występ zakończyła o 2 w nocy nad kiblem. Małż tez chory z gorączka prawie 38, w porywach do 38,5 wiec totalnie umierający jest, leży w łożku i jęczy. Teściowa tez chora, wiec sie zastanawiam kiedy mnie sieknie
A ja umówiłam sie na ploty z kumpela, miała być kawa a skończyło sie na 2 piwkach
Przy inofemie jajniki mnie napierniczaja jak oszalałe, zwłaszcza lewy kłuje jakby szpilkę miał w łapach
Bursztyn współczuje zalewan
Kometa i Malgos kciuki zaciśnięte cały czas
a co to - może jakas wirusówka skoro wszyscy pozarażani i porcelana w tle?
dobrze zrobiłaś z tym piwem, ale wiesz- coś mocniejszego by cię lepiej zdezynfekowałoMega lubi tę wiadomość
-
zalej go jeszcze bardziej, żeby wszystko wypłynęło spodemBursztyn wrote:ale jak wyprac materac king size, ogromny? jakies zaciekii paskudne sa- wygladajakbysmy na niego lali
kolderke tylko wypierzemyBursztyn, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:bede przepytywac i notowac...Zaloze wszystkim teczki... Kochana... Ja sie umiem ustawic...
ja tam po pijaku nie robie nic kompromitujacego i nie zdradzam sekretow
chyba.. bo juz kuuurde nie pamietam, kiedy pilam..Mega, Sabina, Bozia3, moremi, iwcia77, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:dzięki za kciukolce
a co to - może jakas wirusówka skoro wszyscy pozarażani i porcelana w tle?
dobrze zrobiłaś z tym piwem, ale wiesz- coś mocniejszego by cię lepiej zdezynfekowało -
Zośka Ty chyba nie masz jeszcze swojego
pewnie Ciebie nie było jak przytargałam jeden taki i tak już zostało
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/482c4c4d50c1.jpg
Zofia8 wrote:Przestancie z tymi kartonami. Ja wolalabym trafic do zaczarowanego ogrodu, by spokojnie pomyslec i naladowac akumulatory do dalszej walki.Mega, Sabina, Bursztyn, macduska, ComeToMeBaby, dorbie, Pusurek, moremi, Dorka1979, iwcia77, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
jej Mega, to ja Cie podziwiam, ze po tym wszystkim jeszczce mialas sily na ploty isc..
zdrowia dla rodziny, a Ty sie czymaj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 22:14
Mega, Sabina, malgos741, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:jej Mega, to ja Cie podziwiam, ze po tym wszystkim jeszczce mialas sily na ploty isc..
zdrowia dla rodziny, a Ty sie czymaj!Bursztyn, malgos741, moremi, kkisia lubią tę wiadomość