35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Przestancie z tymi kartonami. Ja wolalabym trafic do zaczarowanego ogrodu, by spokojnie pomyslec i naladowac akumulatory do dalszej walki.
to się chce kartona. najlepiej ciasnego i ciemnego.
i żeby nikt go nie znalazł, nie zaczepiał, nie zaglądał i wogóle poszedł w cholerę do czasu aż zbraknie powietrza i trzeba będzie przynajmniej nos wystawić na zewnątrz.kapturnica, Arwena, macduska, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja jak zadna nie chce sie klocic, to chociaz jakies fajne pomysly na wozek podrzuccie. Zeby mozna go bylo zupelnie rozlozyc i budka ladnie oslaniala dziecko, zeby byly duze kola ( na wsi w blocie mieszkam ) i dobrze sie prowadzil. Moze miec 3 kola.
ComeToMeBaby, mamatrojki80, Pusurek, kapturnica, MartaDidi, malgos741, Zofia8, Mega, Sabina, Bursztyn, Arwena, macduska, Reni, BISCA, megan8, Dorka1979, Parka, Aasiula, iwcia77, Niuta, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:Pusur, ja chciałam 3 koła na moja wioche, ale mi wybily z głowy doświadczone matki. Ze 3 koła to do parku w mieście, że w terenie, gdzie przyjeżdżasz przez krawężniki, schodki, balansowanie na jednym kole się nie sprawdza..
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Ja miałam ostatnio cały zestaw Mutsy4Rider, fajny i funkcjonalny, ma trochę przydatnych dodatków jak kosz na zakupy, stelaż i siedzisko spacerowe składał się na płasko, koła pompowane
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusur, Ty to powinnas sie odessac mlecznie z raz czy dwa na zapas i se porzadnego drina strzelic.. a nie tam herbata..
kapturnica, MartaDidi, Pusurek, Mega, Sabina, moremi, Dorka1979, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Wózek widłowy. Dodatkowo można spore zakupy przewieźć, a i dość skutecznie od deszczu chroni.
Mega, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja jak zadna nie chce sie klocic, to chociaz jakies fajne pomysly na wozek podrzuccie. Zeby mozna go bylo zupelnie rozlozyc i budka ladnie oslaniala dziecko, zeby byly duze kola ( na wsi w blocie mieszkam ) i dobrze sie prowadzil. Moze miec 3 kola.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:25
Pusurek, Mega, Arwena, macduska, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Pusur, ja chciałam 3 koła na moja wioche, ale mi wybily z głowy doświadczone matki. Ze 3 koła to do parku w mieście, że w terenie, gdzie przyjeżdżasz przez krawężniki, schodki, balansowanie na jednym kole się nie sprawdza..
paszczakin lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Pusur, ja chciałam 3 koła na moja wioche, ale mi wybily z głowy doświadczone matki. Ze 3 koła to do parku w mieście, że w terenie, gdzie przyjeżdżasz przez krawężniki, schodki, balansowanie na jednym kole się nie sprawdza..
-
ComeToMeBaby wrote:to tak nie ma.
to się chce kartona. najlepiej ciasnego i ciemnego.
i żeby nikt go nie znalazł, nie zaczepiał, nie zaglądał i wogóle poszedł w cholerę do czasu aż zbraknie powietrza i trzeba będzie przynajmniej nos wystawić na zewnątrz.
Dobrza, tylko pamietaj, ze moj ogrod moze tez byc Twoim ogrodem:-)
ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Przestancie z tymi kartonami. Ja wolalabym trafic do zaczarowanego ogrodu, by spokojnie pomyslec i naladowac akumulatory do dalszej walki.
Laski, trzeba pokazac Zosce niebieski karton. Jak sie w nim nie zakocha, to ja juz nie wiem...ComeToMeBaby, Sabina, macduska, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:U mnie na wsi wiekszosc smiga z 3 kolowcami. Jednym paluszkiem podjezdzaja pod krawezniki i skaly.
Ty pacz, to oszukali mnie, banda decydentow..
Ja mam odziedziczonego Maclaren'abede popierniczac po dzielni
jak sie sprawuje to nie powiem, bo jak na razie to tylko kota po domu w nim wozilam..MartaDidi, ComeToMeBaby, Pusurek, Mega, Sabina, macduska, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Pusur, Ty to powinnas sie odessac mlecznie z raz czy dwa na zapas i se porzadnego drina strzelic.. a nie tam herbata..
MartaDidi, Mega, Sabina, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bo nie wiesz jak fajny moze byc karton.
Laski, trzeba pokazac Zosce niebieski karton. Jak sie w nim nie zakocha, to ja juz nie wiem...
voila!
malgos741, ComeToMeBaby, Pusurek, MartaDidi, Mega, Bozia3, kapturnica, Sabina, macduska, BISCA, moremi, Dorka1979, Aasiula, iwcia77, Niuta, kkisia lubią tę wiadomość