35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska 77 wrote:Dobrze ze 18dni a nie wiecej, no i trzymam kciuki za ogarniecie sie z kasa wlasciciela...
moremi, Mega, Dorka1979, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale jak wyprac materac king size, ogromny? jakies zaciekii paskudne sa- wygladajakbysmy na niego lali
kolderke tylko wypierzemymoremi, megan8, Bursztyn, Dorka1979, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn, to znak. Już musicie zacząć pakowanie. To mieszkanie mści się na Was za to, że chcecie je opuścić. Pewnie wypuści Was w skarpetkach
Sabina, Bliska 77, kapturnica, megan8, Zofia8, Mega, Bozia3, Bursztyn, Dorka1979, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
aa zapomniałam
Asiapoli powodzenia daj znaka jak tam bo ja za niedługo też chyba będę robićWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 20:48
mamatrojki80, moremi, Bozia3, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ma ktoras ochote sie poklocic? Bo mam wkurwa, ze az strach!
Sabina, macduska, malgos741, Mega, Bursztyn, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyJa jak zadna nie chce sie klocic, to chociaz jakies fajne pomysly na wozek podrzuccie. Zeby mozna go bylo zupelnie rozlozyc i budka ladnie oslaniala dziecko, zeby byly duze kola ( na wsi w blocie mieszkam ) i dobrze sie prowadzil. Moze miec 3 kola.
MartaDidi, Mega, Arwena, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:ze stycznia-18.07, powtorzylam wczoraj ale wynikow jeszcze nie mam. Wiem, wiem-nieciekawie.
Przestań, przecież nie pytam po to, żeby Cię w dołek wpędzić. Ja się średnio znam, a dohtora googla nie uznajeTy też nad tym za dużo nie dumaj, poczekaj co lekarz wymyśli.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Pusur- ja się nie znam na wózkach.
Możesz się ze mną kłócić. Ale dzisiaj to się szybko poddam. Walkower będzie. Nie wiem, czy cię to usatysfakcjonuje.
Co się stało, że masz wkurwa?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ja jak zadna nie chce sie klocic, to chociaz jakies fajne pomysly na wozek podrzuccie. Zeby mozna go bylo zupelnie rozlozyc i budka ladnie oslaniala dziecko, zeby byly duze kola ( na wsi w blocie mieszkam ) i dobrze sie prowadzil. Moze miec 3 kola.
Ja miałam ostatnio cały zestaw Mutsy4Rider, fajny i funkcjonalny, ma trochę przydatnych dodatków jak kosz na zakupy, stelaż i siedzisko spacerowe składał się na płasko, koła pompowanePusurek lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja jak zadna nie chce sie klocic, to chociaz jakies fajne pomysly na wozek podrzuccie. Zeby mozna go bylo zupelnie rozlozyc i budka ladnie oslaniala dziecko, zeby byly duze kola ( na wsi w blocie mieszkam ) i dobrze sie prowadzil. Moze miec 3 kola.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Was?!
to ja skopiuję tu co wpisałam u siebie pod wykresem i wyraża stan w którym się właśnie znajduję:
"laski- jak jutro dostanę @ to idę do kartona.
jak nie dostanę- oszaleję
nie wiem co gorsze"
Przestancie z tymi kartonami. Ja wolalabym trafic do zaczarowanego ogrodu, by spokojnie pomyslec i naladowac akumulatory do dalszej walki.megan8 lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Pusur, ja chciałam 3 koła na moja wioche, ale mi wybily z głowy doświadczone matki. Ze 3 koła to do parku w mieście, że w terenie, gdzie przyjeżdżasz przez krawężniki, schodki, balansowanie na jednym kole się nie sprawdza..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:19
kapturnica, Natka_79, ComeToMeBaby, moremi, Pusurek, Arwena, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:przyjezdzaj!
dobrze ze za 18 dni sie wyprowadzamy
sypialnia jest nie do uzycia, wygladastrasznie i juz tam razcej nie wrocimy, no trudno, wlasciciel mieszkania bedzie mial duzo roboty, a teraz trza' bedzie spac z Leonem w jednym barloguBursztyn, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8