35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:Ja się nie znam na wykresach, mamy tu lepszych macherów od wykresów
Kometa, nie rób jaj - sikaj jutro. Tylko na test ciążowy proszęmamatrojki80, Sabina, inessa, ComeToMeBaby, Natka_79, Bursztyn, malgos741, kapturnica, Mega, Arwena, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:zawory zakręciliście, tak?
ja pierniczę, naprawdę współczuję.
normalnie tak mi cię szkoda że przyjechałabym ci pomóc to ogarnąć.
będzie wycierania i suszenia... eh
dobrze ze za 18 dni sie wyprowadzamy
sypialnia jest nie do uzycia, wygladastrasznie i juz tam razcej nie wrocimy, no trudno, wlasciciel mieszkania bedzie mial duzo roboty, a teraz trza' bedzie spac z Leonem w jednym barlogu
Sabina, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, megan8, Arwena, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Najlepszy macher to sikaniec z rana, a jeszcze lepszy beta
Kometa, nie rób jaj - sikaj jutro. Tylko na test ciążowy proszę
Zresztą Kometa przecież sama ordynator Ci powiedziała, że z tego musi coś dobrego się zrobićmoremi, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:Bursztyn, kurde neciekawie z tym Waszym mieszkaniem, ile tam jeszcze zostajecie? A jakies ubezpieczenie czy cos?
Bliska 77, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:przyjezdzaj!
dobrze ze za 18 dni sie wyprowadzamy
sypialnia jest nie do uzycia, wygladastrasznie i juz tam razcej nie wrocimy, no trudno, wlasciciel mieszkania bedzie mial duzo roboty, a teraz trza' bedzie spac z Leonem w jednym barlogu
dawaj adresa
szmaty wezmę ze sobą. kalosze też mam.malgos741, Bursztyn, kapturnica, Mega, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Burszta kurde nieciekawie u Ciebie.Normalnie pech.Ale ,ze co? ze jakas rura pierdykneła ??? Kurde ty taka malusia to uważaj tam.
no tak, bo mnie jeszcze nurt w kiblu porwiemoremi, kapturnica, inessa, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:O to to
Zresztą Kometa przecież sama ordynator Ci powiedziała, że z tego musi coś dobrego się zrobić
nie wiem czemu.
tak chyba na zapas.Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Results can be reported in pmol/l or ng/ml The conversion factor is 1 pmol/l = 7.14 ng/ml
Therefore if AMH is 1 it could be as high as 1 pmol/l which is equal to 7.14 ng/ml
czyli 0.75 albo z nerwow cos mi sie pokrecilo
Kuźwa, a ja później z takim mozołem liczyłam....moremi lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Burszta- ja nie wiem czy to dom czy mieszkanie. Bo jakby mi tak pierdyknęło to wołam fachowców ze spółdzielni (mieszkanie spółdzielcze), mamy numery alarmowe w razie czego. Jeśli to wina rur (w sensie budynku, nie moja w mieszkaniu) to mają psi obowiązek naprawiać awarię.
moremi, kapturnica, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn a pytaliscie doga czy Was przyjmie?
no, wlasnie jeszcze nie
chociaz mnie pewnie przyjmie, nie wiem jak z mezem bedzie, byc moze wyladuje w psim koszu ktory nota bene odkad Leon zamieszkuje kanape -jest nieuzywanyBliska 77, moremi, Mega, Reni, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
hello dziewczęta
Burszta współczuję zalania a zwłaszcza roboty
Kometamamatrojki80, Bursztyn, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, Arwena, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:A nie próbujesz tego posprzątać i wyprać? Może szkoda się poddawać,a dopóki jest to świeże - to łatwiej uratować?
kolderke tylko wypierzemymoremi, Bozia3, kapturnica, megan8, Mega, Arwena, Reni, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość