35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:Results can be reported in pmol/l or ng/ml The conversion factor is 1 pmol/l = 7.14 ng/ml
Therefore if AMH is 1 it could be as high as 1 pmol/l which is equal to 7.14 ng/ml
czyli 0.75 albo z nerwow cos mi sie pokrecilo
no chyba cos tak wyjdzie.Nieliczylam .ale i bez przelicznika widac ,ze rezerwa jajnikowa jest obnizona..Oznacza to nastepujacy fakt.Ze jajek jest mało co raczej wiedzialas..I przy obnizonej rezerwie jajnikowej jajka moga byc gorszej jakosci a co za tym idzie mniejsze szanse na zaplodnienie..ale to chyba wiesz..Suplementuj wit d i moze dheaComeToMeBaby, moremi, mamatrojki80, Arwena, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Moj za 11 dni 45 lat. Ale On sie ponoc staro czuje:-)
A Twoj pewno, czuje sie mlodo i marzyl o dzieciach?
Witam Kobietki
nie było mnie trochę ale porażki świętuje się najlepiej sam na sam oczywiście zatestowałam i to nawet dwa razy i oczywiście wielkie gówno i wyniki TSH mam kiepskie bo aż 4,90 gin kazał powtórzyć je za dwa tygodnie razem z ft3 i ft 4
progesteron 24,47 w 22 dniu cyklu i prolaktyna ale bez obciążenia 15,1Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Kometa, no no ciekawe sie ma sprawa:) testuj jutro
co ci szkodzi
przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz i w razie co na betę polecisz
ja bym chyba nie czekała w tej sytuacji.
Wrr, głowa mi pęka a młody robi wszystko zeby mnie wytracić z równowagiComeToMeBaby, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:no chyba cos tak wyjdzie.Nieliczylam .ale i bez przelicznika widac ,ze rezerwa jajnikowa jest obnizona..Oznacza to nastepujacy fakt.Ze jajek jest mało co raczej wiedzialas..I przy obnizonej rezerwie jajnikowej jajka moga byc gorszej jakosci a co za tym idzie mniejsze szanse na zaplodnienie..ale to chyba wiesz..Suplementuj wit d i moze dhea
To wiedzialam. Balam sie, ze moze byc jeszcze nizszy poziom.Nie jest dobrze ale chyba sa szanse na wlasne jajka?
ComeToMeBaby, moremi, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:kam2mi -przepraszam za intymne pytanie, ale czy na sprzecie Twojego meza nie pojawila sie krew, ewentualnie nie byl lekko zabarwiony???
ja pierniczę... ja mam dzisiaj jakiś budyń normalnie.
nie, żadnego śladu zabarwienia. zresztą- wiesz, nie przyglądałam się, to była raczej szybka akcja
w każdym razie rezultat oględzin jest taki: czy ja wiem...
zdaje mi się ze wszystko średnie- miękkość i otwartość.
ale szyjka daleko, głęboko dość musiałam sięgać. z tym ze ja mam tyłozgięcie i u mnie jest na odwrót.
zgupiałam. nie wiem nic. odeslą mnie do wariatkowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 22:15
kicia 123, moremi, malgos741, Arwena, Dorka1979, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:Boże mój mąż 47 lat w tym roku i bardzo chce mieć dziecko nie czuje się stary czasem cos przebąkuje o tym ze nie ma już 20 lat i tyle
Witam Kobietki
nie było mnie trochę ale porażki świętuje się najlepiej sam na sam oczywiście zatestowałam i to nawet dwa razy i oczywiście wielkie gówno i wyniki TSH mam kiepskie bo aż 4,90 gin kazał powtórzyć je za dwa tygodnie razem z ft3 i ft 4
progesteron 24,47 w 22 dniu cyklu i prolaktyna ale bez obciążenia 15,1Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 19:10
moremi, dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hep hep hep... ty wiesz co- najpierw czytam i sie zastananwiam co to za nowy nick i tak jak filip z konopii zapytanie i pomyslalam, ze chciałas wkleić tego posta na inny wątek, aż do mnie dotarło że to może być jednak do mnie
ja pierniczę... ja mam dzisiaj jakiś budyń normalnie.
nie, żadnego śladu zabarwienia. zresztą- wiesz, nie przyglądałam się, to była raczej szybka akcja
a ja gupia teraz poszłam do łazienki się obmacać to jak wsadziłam sobie paluchy to się "otwór" poszerzył i wszystkie uwięzione plemniory postanowiły na hurra wylecieć i oblać mi spodnie... musiałam sie własnie przebrać. no ja pierdziu.
w każdym razie rezultat oględzin jest taki: czy ja wiem...
zdaje mi się ze wszystko średnie- miękkość i otwartość.
ale szyjka daleko, głęboko dość musiałam sięgać. z tym ze ja mam tyłozgięcie i u mnie jest na odwrót.
zgupiałam. nie wiem nic. odeslą mnie do wariatkowa.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:To wiedzialam. Balam sie, ze moze byc jeszcze nizszy poziom.Nie jest dobrze ale chyba sa szanse na wlasne jajka?
moremi, mamatrojki80, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kometa szyjke powinno sie badac o tej samej porze bo ma to do siebie ze zmienia polozenie.Po sexie tym bardziej niewiarygodne hehehe.Ja tam jeszcze w dniu zrobienia testu mialam szyjke nisko lekko rozchylona..Dopiero po paru dniach powedrowala do gory..Wiec szyjka czasem sobie a zycie sobie
no tak, to po co ja wogóle poszłam? poświęciłam spodnie.
normalnie dzisiaj nie myślę.
spróbuję wieczorem. tylko co mi to da? hehehe
zdziczałam. -
macduska wrote:Szanowne panie pragnę Wam przedstawić nowego członka mojej rodziny:
http://www.iv.pl/images/61498679745820689342.jpg
to jest LODZIAa myslalam ze nazwiecia ja Watolina
kapturnica, macduska, Natka_79, moremi, SolarPolar, Reni, malgos741, megan8, Dorka1979, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I jeszcze kran sie spieprzyl, woda wali, trza' bylo zakrecic...
Zalewa mnie z kazdej strony, od @ poczawszy, potem na leb z sufitu a teraz jeszcze w ryj z kranu....macduska, SolarPolar, malgos741, Mega, Arwena, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny