35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia7122 wrote:Viv ja bralam 5 w jednym na rota i pneum nie szczepilam.
caffe, Viv78, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Duśka- ja powiem Ci nigdy o takim winie nie słyszałam, jak dopiero od Ciebie. no ciekawe, ciekawe
czuć tą marchewkę w tym winie? bo np. w cieście burakowym nie bardzo czuć buraki. to nie wiem, ale wiśniami pewnie nie smakuje?heehhee
ComeToMeBaby, Bursztyn, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Ja 5w 1 na rota i pneumo szczepie bo zlobek...u sarszej sie sprawdzilo, przynajmniej rota, przez te pare lat bylo kilka jelitowek itp w zlobku i przedszkolu, jak dotad corka zero jakichkolwiek objawow, oby tak dalej
Bliska 77, Viv78, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMango wrote:Widzę tu samo zdrowie :)Muszę zastosować, bo lubię takie eksperymenty
Tylko nie rozumiem tego gotowania w plastikowym sitku????? O co cho????Mango, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:a ja laski już chciałam odwoływać stan podwyższonej gotowości ciążowej, bo zaczęło mnie boleć podbrzusze, tak coś jak na @. ale tak jakoś inaczej. potem się rozkręciło jak robiłam obiad, jak zjadłam obiad to aż mi było niedobrze. mówię do mojego m że bym się nie zdziwiła jakbym @ jeszcze dzisiaj dostała.
a po obiedzie chwilę poodpoczywaliśmy a potem się bzyknęliśmy i.... mi przeszło
zawsze jak przed @ się bzykaliśmy to tylko bóle się nasilają, jak tam wszystko już spulchnione a dostaje wstrząsów to tylko się bóle nasilają.
ja to już gupia jestem. możecie sie ze mnie śmiać albo mi nakopać do dupy, ale ja już nie wiem co mam myśleć. niby się nie łudzę a mam gupia nadzieję. dobrze, że dziś jest już w sumie wieczór. do rana coraz bliżej. -
przepraszam, ze sie nie odnosze, ale nic nie zdazylamprzeczytac.
Wracam se po robocie do domu, otwieram drzwi od sypialni, a tam...................wszystko zalane!!! Woda leje sie z.....lampy na suficie (!!!)
Zalane koldra puchowa, ale to byloby nic- przelana calkowiecie elektryczma nakladka na materac, przelany calkowicie materac z ohydnymi zaciekami, przelane lozko i wykladzina dywanowa pod nim. Jeden przeogromny syf. Materac, nakladka i lozko sa do wypieprzenia, a mialam je sprzedac ludziom ktorzy chca wynajac po nas mieszkanie. Teraz bedziemy spac w salonie, na rozkladanej kanapie z Leonem- bo to jego kannapa, a poniewaz gosc sciaga sobie w nocy pieluche, bedziemy spac w sikach. Niech to wszystko chuj strzeli.megan8, Arwena lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:AMH 5.37 pmol/L ( Low fertility: < 15.7 Average fertility: 15.7 - 28.6 High fertility: 28.6 - 48.5)
moremi, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:przepraszam, ze sie nie odnosze, ale nic nie zdazylamprzeczytac.
Wracam se po robocie do domu, otwieram drzwi od sypialni, a tam...................wszystko zalane!!! Woda leje sie z.....lampy na suficie (!!!)
Zalane koldra puchowa, ale to byloby nic- przelana calkowiecie elektryczma nakladka na materac, przelany calkowicie materac z ohydnymi zaciekami, przelane lozko i wykladzina dywanowa pod nim. Jeden przeogromny syf. Materac, nakladka i lozko sa do wypieprzenia, a mialam je sprzedac ludziom ktorzy chca wynajac po nas mieszkanie. Teraz bedziemy spac w salonie, na rozkladanej kanapie z Leonem- bo to jego kannapa, a poniewaz gosc sciaga sobie w nocy pieluche, bedziemy spac w sikach. Niech to wszystko chuj strzeli.Bursztyn lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:https://ovufriend.pl/graph/8d836f855d432d743cc086ab3e950bba
na jutro termin @.ComeToMeBaby, Dorka1979, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:dziewczyny znalazlam cos takiego:

Median AMH Level

(pmol/l)
25 24
30 17.5
35 10
40 5
45 2.5
czyli wg nich mam amh jak 40 latka
Tylko sie nie smiejcie. Pocieszam sie jak moge.
Pociesze Ci ja mam jak 45 latka albo 50 latka
-
trza [polukac jak w Pl jest przelicznik to rpzeliczymy..wlasnie szukam
to sa polskie normy
tera trza przeliczyc bedzie
Normy poziomu AMH są następujące:
powyżej 3,0 ng/ml – wysoki poziom hormonu, mogący świadczyć o zespole policystycznych jajników;
powyżej 1,0 ng/ml – poziom prawidłowy;
poniżej 1,0 ng/ml – niski poziom, mogący świadczyć o menopauzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 19:00
mamatrojki80, Dorka1979, Aasiula lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:To sie musi dobrze zakonczyc nie ma wyjscia? A jak sytuacja pochwowa? Miekka, twarda, zamknieta, otwarta, wysoko czy nisko
chyba aż sobie pójdę sprawdzić...
ale tam teraz poślizg, bo pełno plemniorówMango lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Kometa ja to bym juz 5 razy siknela.
i jakoś przychodzi
zawsze mi temp przed @ spada, a tu się czyma skubana górnego pułapu.
po tych bólach jak na @ (a już nie wiem co to za bóle były) sobie myślę, ze jutro jebnie w dół i po sprawie.
idę się obmacaćArwena, iwcia77 lubią tę wiadomość