X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia Poli powodzenia :-) zaglądaj do nas częściej :-)

AsiaPoli, Aasiula, Bliska 77, gosia7122, moremi, Sabina, Arwena, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    witam dziewczynki po długiej przerwie,jestem zbyt spiaca żeby was nadrobić,widze "nowe twarze" witam się :) dziś miałam pobieranie jajeczek az 17 ich urosło do porządnych rozmiarow było jeszcze 9 ale mniejszych wiec je zostawili w spokoju,mamy nadzieje ze wystarczy i oby jeden silny embriokik się wyklul,teraz już leze w domku i odpoczywam,a mój M lata wkolo mnie ;)od jutra bada codzien dzwonic i informować jak się spisują i czy ladnie się działa...a potem w sobote lub poniedzialaek zpowrotem do mamusi brzuszka,trzymajcie kciuki,pozdrawiam :)

Witam:)
    Jak takie coś czytam, to dopiero mi się w głowie wyświetla "Cud narodzin":) Trzymam kciuki. Dobrego podziału:)

AsiaPoli, Aasiula, Bozia3, moremi, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Malutki 40 kilogramowy Ancymonek:-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a084a52155e.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 16:03

Aasiula, Bliska 77, Reni, gosia7122, inessa, Simba, Bozia3, SolarPolar, moremi, Viv78, malgos741, kapturnica, Sabina, paszczakin, ComeToMeBaby, macduska, Bursztyn, megan8, Mega, Arwena, Parka, iwcia77, Niuta, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    E, jeszcze się nie martw:) Koleżanka ma roczne dzieci i też jeszcze nie ma. Bratowa M dostała dopieto po 18 miesiącach. I pół roku później była już w ciąży. Urodziła tydzień temu:)
    A ja dostalam ok 6 tyg po porodzie przy full karmieeniu a przy pierwszej corce ok 2,5 po porodzie i przy full karmieniu mialam potwierdzona na usg piekna owulacje taka jakiej nigdy przez 3,5roku staran nie mialam mimo faszerowania hormonami
    corke tez zapisalam, od wtorku zaczynamy adaptacje czyli ok 1 kazdego dnia z tym ze ja panie ze zlobka b.dobrze znam, na szczescie

gosia7122, moremi, Sabina, Bursztyn, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli, trzymam kciuki

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiapoli: szczesliwego dalszego ciagu:-)

Zofia8
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu trzymam kciuki :)

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a084a52155e.jpg
    Piekny

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoska piekny pies :)

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najprzystojniejszy z calej rodziny:-)

Bliska 77, Aasiula, Krakonka, Simba, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Arwena, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ponoć są, ale spojrz na Iwcię - ona nawet najprostszy przepis skomplikuje ;)

Simba, ładnie Wam te dzieci wychodza, to co macie żałować ludzkości :-)

Mi się marzy trójeczka, a mój mąż (na razie) chce mieć rodzinę wielodzietną, mieszkać na wsi, czyli sielsko i anielsko ;)
    Jacha!
    Wspaniala wizja - my mamy podobna, wiec jak bedziecie szukac dzialki, to bierzcie wieksza - my polowe odkupimy. Zalozymy komune dzieciorobow i milosnikow przyrody i bedziemy zyc jak Amisze ;) Ja moge gotowac. :)

Zofia8, Aasiula, gosia7122, Reni, Bozia3, moremi, kapturnica, Sabina, macduska, Bursztyn, iwcia77, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Somba no czyli dobrze obkumałam ze myslisz o tym ,dlatego podziwiam ;D
    szacuyn pełny ;D

Simba, kapturnica, Mega, Arwena, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Ta kobitka o ktorej pisalam wczesniej, jest z partnerem. Wyglada o wiele powazniej Niz moj. A przeciez moj uwaza, ze jest za stary. Musze Mojego zaczarowac a przede wszystkim wmowic, ze jest Mlodzienaszkiem.Do tego seksownym i swietnie zbudowanym. Tylko, zeby na koniec nie wymienil mnie na mlodszy model:-)
    Ile ten Twoj facet ma lat? Bo ja Cie moge bardzo szybko pocieszyc - moj maz w tym roku skonczy 56 ;) I jest najwspanialszym facetem na swiecie (dla mnie przynajmniej).

Aasiula, Reni, Bliska 77, mamatrojki80, Margolcia88, inessa, Bozia3, moremi, kapturnica, Sabina, gosia7122, ComeToMeBaby, Mango, caffe, Natka_79, macduska, Bursztyn, malgos741, Mega, Arwena, Parka, iwcia77, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaaa bo Ty jeszcze nie urodziłaś
    żem się zestrachała
    no ale Simba może mi taki numer wywinąć już teraz ;-)
    Nie boj zaby - poczekam grzecznie na Twoje blizniaki.
    Obstawiam, ze bedziesz miec parke :)

A w ogole to kilka lat temu jeszcze w PL pracowalam z super dziewczynami, z ktorymi przyjaznie sie do dzis i jedna z nich, w 2010 roku powiedziala ze ona mnie widzi z blizniakami chlopcami. Taka historyjka Panie!

Reni, inessa, Bozia3, Aasiula, moremi, Sabina, malgos741, megan8, Mega, Arwena, Parka, iwcia77, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cudna

Simba lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Obiecany przepis na wino z marchwi.

moc 9%
    marchew 2kg
    cukier 1,12g
    woda 5l
    rodzynki 0,75kg
    kwasek cytrynowy 15g
    pożywka 2g
    drożdże winiarskie 1
    Przygotowanie
    Przepis na 5l.

Marchew czyścimy, usuwamy wszystkie korzonki, umieszczamy w plastikowym sitku i gotujemy w 4,5l. wody.
    Gdy zmięknie warzywa wyjmujemy, a wywar wlewamy do baniaka, dodajemy cukier i resztę składników za wyjątkiem drożdży, te wrzucamy po 24h. Uzupełniamy wodą do objętości 5l. Gdy fermentacja się zakończy zlewamy wino znad osadu.
    Samo zdrowie :)
    Bursztyyyyn! Marchew na cere dobra :)

moremi, kapturnica, Mango, macduska, Bursztyn, megan8, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A ja jestem dziś bardzo zadowolona :-) ludzie mam okres! Normalny, krwisty, nie jakieś czarne gowno :-) czyli mogę mieć nadzieję, że mój organizm zacznie działać :-) jutro puszczę litr krwi, wydam pół pensji a w czwartek dam sobie pogrzebać ginowi :-) życie jest czasem Kurwa nawet do zniesienia :-D
    Sabina :) <3 Uwielbiam kiedy masz taki nastroj! Do boju!!!

Bliska 77, Bozia3, Aasiula, malgos741, Sabina, macduska, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ile ten Twoj facet ma lat? Bo ja Cie moge bardzo szybko pocieszyc - moj maz w tym roku skonczy 56 ;) I jest najwspanialszym facetem na swiecie (dla mnie przynajmniej).

Moj za 11 dni 45 lat. Ale On sie ponoc staro czuje:-)

A Twoj pewno, czuje sie mlodo i marzyl o dzieciach?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 16:28

Simba, Aasiula, Sabina, Mango, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Inessa, chyba uczucie nie do opisania Mama i Tata, wspaniale sie czyta takie wiesci <3
    Naprawde :) Kurde, nawet moi nie mowia do mnie Mamo.
    No dobra. Nic nie mowia.

Bliska 77, Margolcia88, inessa, Aasiula, moremi, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, caffe, macduska, Reni, Mega, Parka, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Naprawde :) Kurde, nawet moi nie mowia do mnie Mamo.
    No dobra. Nic nie mowia.

Ja wiem, ze jako Matka uwazasz, ze masz madre dzieci ale bez przesady:-):-):-)

Sabina, ComeToMeBaby, Mega, Arwena, Parka, kkisia lubią tę wiadomość

Zofia8
‹‹ 7301 7302 7303 7304 7305 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: