35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
AsiaPoli wrote:witam dziewczynki po długiej przerwie,jestem zbyt spiaca żeby was nadrobić,widze "nowe twarze" witam się
dziś miałam pobieranie jajeczek az 17 ich urosło do porządnych rozmiarow było jeszcze 9 ale mniejszych wiec je zostawili w spokoju,mamy nadzieje ze wystarczy i oby jeden silny embriokik się wyklul,teraz już leze w domku i odpoczywam,a mój M lata wkolo mnie ;)od jutra bada codzien dzwonic i informować jak się spisują i czy ladnie się działa...a potem w sobote lub poniedzialaek zpowrotem do mamusi brzuszka,trzymajcie kciuki,pozdrawiam
Witam:)
Jak takie coś czytam, to dopiero mi się w głowie wyświetla "Cud narodzin"Trzymam kciuki. Dobrego podziału:)
AsiaPoli, Aasiula, Bozia3, moremi, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Moj Malutki 40 kilogramowy Ancymonek:-)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a084a52155e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 16:03
Aasiula, Bliska 77, Reni, gosia7122, inessa, Simba, Bozia3, SolarPolar, moremi, Viv78, malgos741, kapturnica, Sabina, paszczakin, ComeToMeBaby, macduska, Bursztyn, megan8, Mega, Arwena, Parka, iwcia77, Niuta, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Krakonka wrote:E, jeszcze się nie martw:) Koleżanka ma roczne dzieci i też jeszcze nie ma. Bratowa M dostała dopieto po 18 miesiącach. I pół roku później była już w ciąży. Urodziła tydzień temu:)
corke tez zapisalam, od wtorku zaczynamy adaptacje czyli ok 1 kazdego dnia z tym ze ja panie ze zlobka b.dobrze znam, na szczesciegosia7122, moremi, Sabina, Bursztyn, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ponoć są, ale spojrz na Iwcię - ona nawet najprostszy przepis skomplikuje
Simba, ładnie Wam te dzieci wychodza, to co macie żałować ludzkości
Mi się marzy trójeczka, a mój mąż (na razie) chce mieć rodzinę wielodzietną, mieszkać na wsi, czyli sielsko i anielsko
Wspaniala wizja - my mamy podobna, wiec jak bedziecie szukac dzialki, to bierzcie wieksza - my polowe odkupimy. Zalozymy komune dzieciorobow i milosnikow przyrody i bedziemy zyc jak AmiszeJa moge gotowac.
Zofia8, Aasiula, gosia7122, Reni, Bozia3, moremi, kapturnica, Sabina, macduska, Bursztyn, iwcia77, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Ta kobitka o ktorej pisalam wczesniej, jest z partnerem. Wyglada o wiele powazniej Niz moj. A przeciez moj uwaza, ze jest za stary. Musze Mojego zaczarowac a przede wszystkim wmowic, ze jest Mlodzienaszkiem.Do tego seksownym i swietnie zbudowanym. Tylko, zeby na koniec nie wymienil mnie na mlodszy model:-)
I jest najwspanialszym facetem na swiecie (dla mnie przynajmniej).
Aasiula, Reni, Bliska 77, mamatrojki80, Margolcia88, inessa, Bozia3, moremi, kapturnica, Sabina, gosia7122, ComeToMeBaby, Mango, caffe, Natka_79, macduska, Bursztyn, malgos741, Mega, Arwena, Parka, iwcia77, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:aaaa bo Ty jeszcze nie urodziłaś
żem się zestrachała
no ale Simba może mi taki numer wywinąć już teraz
Obstawiam, ze bedziesz miec parke
A w ogole to kilka lat temu jeszcze w PL pracowalam z super dziewczynami, z ktorymi przyjaznie sie do dzis i jedna z nich, w 2010 roku powiedziala ze ona mnie widzi z blizniakami chlopcami. Taka historyjka Panie!Reni, inessa, Bozia3, Aasiula, moremi, Sabina, malgos741, megan8, Mega, Arwena, Parka, iwcia77, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Obiecany przepis na wino z marchwi.
moc 9%
marchew 2kg
cukier 1,12g
woda 5l
rodzynki 0,75kg
kwasek cytrynowy 15g
pożywka 2g
drożdże winiarskie 1
Przygotowanie
Przepis na 5l.
Marchew czyścimy, usuwamy wszystkie korzonki, umieszczamy w plastikowym sitku i gotujemy w 4,5l. wody.
Gdy zmięknie warzywa wyjmujemy, a wywar wlewamy do baniaka, dodajemy cukier i resztę składników za wyjątkiem drożdży, te wrzucamy po 24h. Uzupełniamy wodą do objętości 5l. Gdy fermentacja się zakończy zlewamy wino znad osadu.
Bursztyyyyn! Marchew na cere dobramoremi, kapturnica, Mango, macduska, Bursztyn, megan8, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A ja jestem dziś bardzo zadowolona
ludzie mam okres! Normalny, krwisty, nie jakieś czarne gowno
czyli mogę mieć nadzieję, że mój organizm zacznie działać
jutro puszczę litr krwi, wydam pół pensji a w czwartek dam sobie pogrzebać ginowi
życie jest czasem Kurwa nawet do zniesienia
Uwielbiam kiedy masz taki nastroj! Do boju!!!
Bliska 77, Bozia3, Aasiula, malgos741, Sabina, macduska, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ile ten Twoj facet ma lat? Bo ja Cie moge bardzo szybko pocieszyc - moj maz w tym roku skonczy 56
I jest najwspanialszym facetem na swiecie (dla mnie przynajmniej).
Moj za 11 dni 45 lat. Ale On sie ponoc staro czuje:-)
A Twoj pewno, czuje sie mlodo i marzyl o dzieciach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 16:28
Simba, Aasiula, Sabina, Mango, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Bliska 77 wrote:Inessa, chyba uczucie nie do opisania Mama i Tata, wspaniale sie czyta takie wiesci
Kurde, nawet moi nie mowia do mnie Mamo.
No dobra. Nic nie mowia.Bliska 77, Margolcia88, inessa, Aasiula, moremi, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, caffe, macduska, Reni, Mega, Parka, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość