X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja sie z Marta umowilam na wakacje na chlanie. Poczekam. ;)

tia, ona w wakacje to juz moze byc na soczkach/mleku ;)

mamatrojki80, Mega, malgos741, Sabina, MartaDidi, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ty pacz, to oszukali mnie, banda decydentow..

Ja mam odziedziczonego Maclaren'a ;) bede popierniczac po dzielni ;)
    jak sie sprawuje to nie powiem, bo jak na razie to tylko kota po domu w nim wozilam..
    podobno Maclareny całkiem fajne są. Ja mam mutsy transportera i dało rade, składa sie na pół, nie był za ciężki, radził sobie na wszystkich powierzchniach. Dla drugiego planowałam spracreówke właśnie z baby joggera. Tylko chcialam 4kołową choć przekonywali mi ze trójka jest świetna. Znam laske co zmieniała spacerówki 3 razy i dopiero baby jogger ją uszczęśliwił

mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu znowu jakies kartony w grze...Niech mi ktos wyjasni o co kaman z ta tektura? Co tam daja? Pierwszy raz widze- zeby tyle bab w jakies kartony sie wbijalo... to jakies cwiczenie- gibkosc, elastycznosc...?Zawody jakies? Kurde, noga na glowe i do kartonu...A porozmawiać... A napić się...Herbaty nawet...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:39

malgos741, Sabina, Arwena, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    tia, ona w wakacje to juz moze byc na soczkach/mleku ;)
    Dzizas, faktycznie... E, najwyzej razem bedziemy herbate pic. ;)

MartaDidi, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja sie z Marta umowilam na wakacje na chlanie. Poczekam. ;)
    Pusur mundury juz sie szyja... pol swiniaka w lodowce... Aparatura w bimbrowni chodzi pelna para...

Pusurek, malgos741, Mega, Arwena, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzizas, faktycznie... E, najwyzej razem bedziemy herbate pic. ;)
    nie obrzydzaj mie...

Pusurek, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    podobno Maclareny całkiem fajne są. Ja mam mutsy transportera i dało rade, składa sie na pół, nie był za ciężki, radził sobie na wszystkich powierzchniach. Dla drugiego planowałam spracreówke właśnie z baby joggera. Tylko chcialam 4kołową choć przekonywali mi ze trójka jest świetna. Znam laske co zmieniała spacerówki 3 razy i dopiero baby jogger ją uszczęśliwił

Baby joger sugeruje, ze to to biegania. Ja nie biegam. Jak mnie kiedys zobaczycie biegnaca, to znaczy ze uciekam.. ;)

Ten Maclaren co go dostalam wyglada git.. Swoje przezyl (3 dzieciaki), dostalam do wyboru tego i nowke sztuke spacerowe jakas inna, ale po lustracji wybralam Maclarena..Wygladal solidniej, mimo uzywania..
    No ale letki to on nie jest ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:41

MartaDidi, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, iwcia77, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    voila!
    3166979.png

Dobre:-)

BISCA lubi tę wiadomość

Zofia8
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Pusur mundury juz sie szyja... pol swiniaka w lodowce... Aparatura w bimbrowni chodzi pelna para...

Marta! Bo mi albo nie odpowiedzialas, albo mi budyn odpowiedz przykryl- Ty tez Gdanszczanka?

iwcia77 lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    AMH 5.37 pmol/L ( Low fertility: < 15.7 Average fertility: 15.7 - 28.6 High fertility: 28.6 - 48.5)
    Zosia, pamietaj o mnie, pamietaj o tymm że to mówi o malejacej rezerwie jajnikowejm a nie o tym czy mozna miec dzieci

Zofia8, Bozia3, Sabina, Arwena, macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Baby joger sugeruje, ze to to biegania. Ja nie biegam. Jak mnie kiedys zobaczycie biegnaca, to znaczy ze uciekam.. ;)

Ten Maclaren co go dostalam wyglada git.. Swoje przezyl (3 dzieciaki), dostalam do wyboru tego i nowke sztuke spacerowe jakas inna, ale po lustracji wybralam Maclarena..Wugladal solidniej, mimo uzywania..
    No ale letki to on nie jest ;)

Miałam też Inglesinę Magnum, ten dopiero sunął...

MartaDidi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baby jogger wyglada ok, ale czy mozna w nim wygodnie spac? Znaczy nie ja, ale Adas. Bo na nogi jakos tak wasko... I kola z pianki, a nie dymane. Wole dymane na te moje kamienie i skaly. Poprosze o kolejne propozycje. ;)

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Marta! Bo mi albo nie odpowiedzialas, albo mi budyn odpowiedz przykryl- Ty tez Gdanszczanka?
    Cos Ty... Ja z plaskiej Wielkopolski, Ziemia lubuska dokladnie... Ale dlaczego mamy sobie przyjemnisci odmawiac?... Swiat to globalna wioska 300 km w ta lub tamta...

Pusurek, paszczakin, Sabina, Mega, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A gdzie tam! ja do Marty przez pol Polski bede jechac. Ale jak bimber sie robi, to mam inne wyjscie?

MartaDidi, Mega, paszczakin, BISCA, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Baby jogger wyglada ok, ale czy mozna w nim wygodnie spac? Znaczy nie ja, ale Adas. Bo na nogi jakos tak wasko... I kola z pianki, a nie dymane. Wole dymane na te moje kamienie i skaly. Poprosze o kolejne propozycje. ;)

Jedź do jakiegoś sklepu i obejrzyj, przymierz, wypróbuj, dziecku pokaż ;-) bo to co pasuje jednej, innej nie będzie pasowało.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:43

Natka_79, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A gdzie tam! ja do Marty przez pol Polski bede jechac. Ale jak bimber sie robi, to mam inne wyjscie?

no nie masz, tez bym pojechala ;)

Pusurek, MartaDidi, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    to bym chyba przyjrzała się mutsy 4rider, transporter tez ma kola z pianki

mamatrojki80, Pusurek lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Jedź do jakiegoś sklepu i obejrzyj, przymierz, wypróbuj, dziecku pokaż ;-) bo to co pasuje jednej, innej nie będzie pasowało.
    oj tak, to jest najlepsza opcja

Pusurek lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bursztyn, to znak. Już musicie zacząć pakowanie. To mieszkanie mści się na Was za to, że chcecie je opuścić. Pewnie wypuści Was w skarpetkach ;)
    hahaha! cos w tym jest ;)
    moze chociaz w majtach ;)

Bozia3, Mega, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Zosia, pamietaj o mnie, pamietaj o tymm że to mówi o malejacej rezerwie jajnikowejm a nie o tym czy mozna miec dzieci

Wlasnie przeczytalam Twoj wpis w pamietniku (dlugo to, go nie prowadzilas;-) . Mialas amh 0.3 a tak latwo zaszlas w ciaze. Ja oprocz amh, fsh mam problem z estradiolem.No i TSH jak na starajaca za wysokie 2.63. Zobacze co powie lekarz.

moremi lubi tę wiadomość

Zofia8
‹‹ 7309 7310 7311 7312 7313 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ