35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Ja sie z Marta umowilam na wakacje na chlanie. Poczekam.
tia, ona w wakacje to juz moze byc na soczkach/mlekumamatrojki80, Mega, malgos741, Sabina, MartaDidi, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ty pacz, to oszukali mnie, banda decydentow..
Ja mam odziedziczonego Maclaren'abede popierniczac po dzielni
jak sie sprawuje to nie powiem, bo jak na razie to tylko kota po domu w nim wozilam..mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A tu znowu jakies kartony w grze...Niech mi ktos wyjasni o co kaman z ta tektura? Co tam daja? Pierwszy raz widze- zeby tyle bab w jakies kartony sie wbijalo... to jakies cwiczenie- gibkosc, elastycznosc...?Zawody jakies? Kurde, noga na glowe i do kartonu...A porozmawiać... A napić się...Herbaty nawet...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:39
malgos741, Sabina, Arwena, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja sie z Marta umowilam na wakacje na chlanie. Poczekam.
Pusurek, malgos741, Mega, Arwena, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Natka_79 wrote:podobno Maclareny całkiem fajne są. Ja mam mutsy transportera i dało rade, składa sie na pół, nie był za ciężki, radził sobie na wszystkich powierzchniach. Dla drugiego planowałam spracreówke właśnie z baby joggera. Tylko chcialam 4kołową choć przekonywali mi ze trójka jest świetna. Znam laske co zmieniała spacerówki 3 razy i dopiero baby jogger ją uszczęśliwił
Baby joger sugeruje, ze to to biegania. Ja nie biegam. Jak mnie kiedys zobaczycie biegnaca, to znaczy ze uciekam..
Ten Maclaren co go dostalam wyglada git.. Swoje przezyl (3 dzieciaki), dostalam do wyboru tego i nowke sztuke spacerowe jakas inna, ale po lustracji wybralam Maclarena..Wygladal solidniej, mimo uzywania..
No ale letki to on nie jestWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:41
MartaDidi, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, iwcia77, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Pusur mundury juz sie szyja... pol swiniaka w lodowce... Aparatura w bimbrowni chodzi pelna para...
Marta! Bo mi albo nie odpowiedzialas, albo mi budyn odpowiedz przykryl- Ty tez Gdanszczanka?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:AMH 5.37 pmol/L ( Low fertility: < 15.7 Average fertility: 15.7 - 28.6 High fertility: 28.6 - 48.5)
Zofia8, Bozia3, Sabina, Arwena, macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Baby joger sugeruje, ze to to biegania. Ja nie biegam. Jak mnie kiedys zobaczycie biegnaca, to znaczy ze uciekam..
Ten Maclaren co go dostalam wyglada git.. Swoje przezyl (3 dzieciaki), dostalam do wyboru tego i nowke sztuke spacerowe jakas inna, ale po lustracji wybralam Maclarena..Wugladal solidniej, mimo uzywania..
No ale letki to on nie jest
Miałam też Inglesinę Magnum, ten dopiero sunął...MartaDidi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Marta! Bo mi albo nie odpowiedzialas, albo mi budyn odpowiedz przykryl- Ty tez Gdanszczanka?
Pusurek, paszczakin, Sabina, Mega, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Marta! Bo mi albo nie odpowiedzialas, albo mi budyn odpowiedz przykryl- Ty tez Gdanszczanka?
MartaDidi, Mega, paszczakin, BISCA, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Baby jogger wyglada ok, ale czy mozna w nim wygodnie spac? Znaczy nie ja, ale Adas. Bo na nogi jakos tak wasko... I kola z pianki, a nie dymane. Wole dymane na te moje kamienie i skaly. Poprosze o kolejne propozycje.
Jedź do jakiegoś sklepu i obejrzyj, przymierz, wypróbuj, dziecku pokażbo to co pasuje jednej, innej nie będzie pasowało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:43
Natka_79, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A gdzie tam! ja do Marty przez pol Polski bede jechac. Ale jak bimber sie robi, to mam inne wyjscie?
no nie masz, tez bym pojechalaPusurek, MartaDidi, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Baby jogger wyglada ok, ale czy mozna w nim wygodnie spac? Znaczy nie ja, ale Adas. Bo na nogi jakos tak wasko... I kola z pianki, a nie dymane. Wole dymane na te moje kamienie i skaly. Poprosze o kolejne propozycje.
mamatrojki80, Pusurek lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bursztyn, to znak. Już musicie zacząć pakowanie. To mieszkanie mści się na Was za to, że chcecie je opuścić. Pewnie wypuści Was w skarpetkach
moze chociaz w majtachBozia3, Mega, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Zosia, pamietaj o mnie, pamietaj o tymm że to mówi o malejacej rezerwie jajnikowejm a nie o tym czy mozna miec dzieci
Wlasnie przeczytalam Twoj wpis w pamietniku (dlugo to, go nie prowadzilas;-) . Mialas amh 0.3 a tak latwo zaszlas w ciaze. Ja oprocz amh, fsh mam problem z estradiolem.No i TSH jak na starajaca za wysokie 2.63. Zobacze co powie lekarz.
moremi lubi tę wiadomość
Zofia8