X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja sie z Marta umowilam na wakacje na chlanie. Poczekam. ;)

tia, ona w wakacje to juz moze byc na soczkach/mleku ;)

mamatrojki80, Mega, malgos741, Sabina, MartaDidi, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ty pacz, to oszukali mnie, banda decydentow..

Ja mam odziedziczonego Maclaren'a ;) bede popierniczac po dzielni ;)
    jak sie sprawuje to nie powiem, bo jak na razie to tylko kota po domu w nim wozilam..
    podobno Maclareny całkiem fajne są. Ja mam mutsy transportera i dało rade, składa sie na pół, nie był za ciężki, radził sobie na wszystkich powierzchniach. Dla drugiego planowałam spracreówke właśnie z baby joggera. Tylko chcialam 4kołową choć przekonywali mi ze trójka jest świetna. Znam laske co zmieniała spacerówki 3 razy i dopiero baby jogger ją uszczęśliwił

mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu znowu jakies kartony w grze...Niech mi ktos wyjasni o co kaman z ta tektura? Co tam daja? Pierwszy raz widze- zeby tyle bab w jakies kartony sie wbijalo... to jakies cwiczenie- gibkosc, elastycznosc...?Zawody jakies? Kurde, noga na glowe i do kartonu...A porozmawiać... A napić się...Herbaty nawet...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:39

malgos741, Sabina, Arwena, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    tia, ona w wakacje to juz moze byc na soczkach/mleku ;)
    Dzizas, faktycznie... E, najwyzej razem bedziemy herbate pic. ;)

MartaDidi, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja sie z Marta umowilam na wakacje na chlanie. Poczekam. ;)
    Pusur mundury juz sie szyja... pol swiniaka w lodowce... Aparatura w bimbrowni chodzi pelna para...

Pusurek, malgos741, Mega, Arwena, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzizas, faktycznie... E, najwyzej razem bedziemy herbate pic. ;)
    nie obrzydzaj mie...

Pusurek, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    podobno Maclareny całkiem fajne są. Ja mam mutsy transportera i dało rade, składa sie na pół, nie był za ciężki, radził sobie na wszystkich powierzchniach. Dla drugiego planowałam spracreówke właśnie z baby joggera. Tylko chcialam 4kołową choć przekonywali mi ze trójka jest świetna. Znam laske co zmieniała spacerówki 3 razy i dopiero baby jogger ją uszczęśliwił

Baby joger sugeruje, ze to to biegania. Ja nie biegam. Jak mnie kiedys zobaczycie biegnaca, to znaczy ze uciekam.. ;)

Ten Maclaren co go dostalam wyglada git.. Swoje przezyl (3 dzieciaki), dostalam do wyboru tego i nowke sztuke spacerowe jakas inna, ale po lustracji wybralam Maclarena..Wygladal solidniej, mimo uzywania..
    No ale letki to on nie jest ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:41

MartaDidi, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, iwcia77, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    voila!
    3166979.png

Dobre:-)

BISCA lubi tę wiadomość

Zofia8
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Pusur mundury juz sie szyja... pol swiniaka w lodowce... Aparatura w bimbrowni chodzi pelna para...

Marta! Bo mi albo nie odpowiedzialas, albo mi budyn odpowiedz przykryl- Ty tez Gdanszczanka?

iwcia77 lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    AMH 5.37 pmol/L ( Low fertility: < 15.7 Average fertility: 15.7 - 28.6 High fertility: 28.6 - 48.5)
    Zosia, pamietaj o mnie, pamietaj o tymm że to mówi o malejacej rezerwie jajnikowejm a nie o tym czy mozna miec dzieci

Zofia8, Bozia3, Sabina, Arwena, macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Baby joger sugeruje, ze to to biegania. Ja nie biegam. Jak mnie kiedys zobaczycie biegnaca, to znaczy ze uciekam.. ;)

Ten Maclaren co go dostalam wyglada git.. Swoje przezyl (3 dzieciaki), dostalam do wyboru tego i nowke sztuke spacerowe jakas inna, ale po lustracji wybralam Maclarena..Wugladal solidniej, mimo uzywania..
    No ale letki to on nie jest ;)

Miałam też Inglesinę Magnum, ten dopiero sunął...

MartaDidi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baby jogger wyglada ok, ale czy mozna w nim wygodnie spac? Znaczy nie ja, ale Adas. Bo na nogi jakos tak wasko... I kola z pianki, a nie dymane. Wole dymane na te moje kamienie i skaly. Poprosze o kolejne propozycje. ;)

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Marta! Bo mi albo nie odpowiedzialas, albo mi budyn odpowiedz przykryl- Ty tez Gdanszczanka?
    Cos Ty... Ja z plaskiej Wielkopolski, Ziemia lubuska dokladnie... Ale dlaczego mamy sobie przyjemnisci odmawiac?... Swiat to globalna wioska 300 km w ta lub tamta...

Pusurek, paszczakin, Sabina, Mega, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A gdzie tam! ja do Marty przez pol Polski bede jechac. Ale jak bimber sie robi, to mam inne wyjscie?

MartaDidi, Mega, paszczakin, BISCA, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Baby jogger wyglada ok, ale czy mozna w nim wygodnie spac? Znaczy nie ja, ale Adas. Bo na nogi jakos tak wasko... I kola z pianki, a nie dymane. Wole dymane na te moje kamienie i skaly. Poprosze o kolejne propozycje. ;)

Jedź do jakiegoś sklepu i obejrzyj, przymierz, wypróbuj, dziecku pokaż ;-) bo to co pasuje jednej, innej nie będzie pasowało.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 21:43

Natka_79, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A gdzie tam! ja do Marty przez pol Polski bede jechac. Ale jak bimber sie robi, to mam inne wyjscie?

no nie masz, tez bym pojechala ;)

Pusurek, MartaDidi, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    to bym chyba przyjrzała się mutsy 4rider, transporter tez ma kola z pianki

mamatrojki80, Pusurek lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Jedź do jakiegoś sklepu i obejrzyj, przymierz, wypróbuj, dziecku pokaż ;-) bo to co pasuje jednej, innej nie będzie pasowało.
    oj tak, to jest najlepsza opcja

Pusurek lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bursztyn, to znak. Już musicie zacząć pakowanie. To mieszkanie mści się na Was za to, że chcecie je opuścić. Pewnie wypuści Was w skarpetkach ;)
    hahaha! cos w tym jest ;)
    moze chociaz w majtach ;)

Bozia3, Mega, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Zosia, pamietaj o mnie, pamietaj o tymm że to mówi o malejacej rezerwie jajnikowejm a nie o tym czy mozna miec dzieci

Wlasnie przeczytalam Twoj wpis w pamietniku (dlugo to, go nie prowadzilas;-) . Mialas amh 0.3 a tak latwo zaszlas w ciaze. Ja oprocz amh, fsh mam problem z estradiolem.No i TSH jak na starajaca za wysokie 2.63. Zobacze co powie lekarz.

moremi lubi tę wiadomość

Zofia8
‹‹ 7309 7310 7311 7312 7313 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ