35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Małgos u mnie tez zapiekanki wlasnie wyszly z piekarnika Do tego zeby bylo zdrowo micha roszponki z ogorasem i pomidorem..
Kurde dziołchy co dzis za dzien..Co jedna to jakies przykrosci..Moze to tak własnie działa ,że udziela nam sie nastrój
Morciaprzykre sa takie przejścia bo ja tam przynajmniej jak były jakies teksty to mówiłam ,że jedno mi az nad to i wystarczy..
Marta co jest Ty wymiekasz z american smile?No wiesz co???
Asiula jutro bedzie wszystko ok..Cisnienie wariuje to i tak sie dzieje..
Macdula sliczny awatar nie pij za duzo bo dyńka cie bedzie nakurwiac
Inessa może jeszcze nic nie starcone i maluch bedzie u Was szybko
Arwena doszła przesyłka..bo i Sabbcia mi juz pisała i Natka ,że dostały swojemalgos741, Sabina, Arwena, moremi, Aasiula, Mega, gosia7122, MartaDidi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:małgoś podziel się posiłkiem
megan8, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Iness a ja tak jem i se myślę a wy nagrywać wasze wizyty możecie?
jesli tak to dajcie później nagrania pani psycholog niech sama oceni że dziecko was pokochało...Sabina, gosia7122, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej!
widze,że tu duzo z Was ma humory jak u nas pogoda czyli nieciekawe buziaki i przytulaki
ja mam dzisiaj ciezki dzienmielismy nadzieje na ferie z Maciusiem napewno tak nie bedzie nie wiadomo czy beda swieta razem bo wczoraj do nas dzwonili z oao i wyznaczyli ile jeszcze musimy miec - narazie oczywiscie- wizyt u Niego. Mają one byc przynajmniej do połowy marca a wszystko przez nasza psycholog tak jest bo ona robiła Mu jedna opinie
z która w 90% sie nie zgadzamy bo Maciej zupełnie inaczej na nas reaguje niz ta kobieta nam mówiła no ale cóż wg kobiet z urzędów liczy sie "dobro" dziecka.
DO tego jeszcze opinia sadu czy wystarczy tyle kasy ile zarabiamy na wzięcie dziecka do naszego domu.
A znów marudzę ale jestem wściekła i po prostu musiałam sie wygadać mimo,ze wiemy iż nic sie z tym nie zrobi ale ludzie biorą dzieci już po 4 wizytach a nam utrudniają bo dziecko sie pani psycholog wystraszyło i nie chciało z nią współpracować wrwrwrwr
Inessko sorki ze teraz ci odpisuję wiem że eska mi wysyłałaś,ale mam taki zajob w domu ,długo by pisać do tego jestem przeziębiona i nie kontaktuje
fajnie ze dogadujecie sie z Maciusiem ,mam nadzieję ze jednak będzie u was na święta ,pierdzielone instytucje - chyba w tym dobro dziecka aby jak najszybszej było w pełnej rodziniemalgos741, Aasiula, megan8, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Małgos u mnie tez zapiekanki wlasnie wyszly z piekarnika Do tego zeby bylo zdrowo micha roszponki z ogorasem i pomidorem..
Kurde dziołchy co dzis za dzien..Co jedna to jakies przykrosci..Moze to tak własnie działa ,że udziela nam sie nastrój
Morciaprzykre sa takie przejścia bo ja tam przynajmniej jak były jakies teksty to mówiłam ,że jedno mi az nad to i wystarczy..
Arwena doszła przesyłka..bo i Sabbcia mi juz pisała i Natka ,że dostały swojekapturnica lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Moremi: a my niedlugo
Asiula ales sie najadla strachu. Wspolczuje:-) Ja mialam podobna akcje z moim w samolocie. Najpierw stracil kolor a potem przytomnosc. Wygladal tak, jakby mial zejsc. Udawalam, ze wszystko w porzadku ale niezle mnie nastraszyl. Zielona byla rowniez kobieta z trzeciego fotela, bo zdazyla nam opowiedziec historie, ze niedawno stracila milosc swego zycia. Zasnal w kabinie (plyneli statkiem) i to na zawsze.anna maria, Aasiula, Sabina, Parka, gosia7122, Arwena, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Małgos u mnie tez zapiekanki wlasnie wyszly z piekarnika Do tego zeby bylo zdrowo micha roszponki z ogorasem i pomidorem..
Arwena doszła przesyłka..bo i Sabbcia mi juz pisała i Natka ,że dostały swojeiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Arwena wrote:nic nie dostałam ,chyba ze awizo leży w skrzynce
-
Gdzie Kometa?
Marta, jak Twój tak rzadko w domu bywa, to mam dla Ciebie metodę
https://m.facebook.com/746563065376170/photos/a.789645481067928.1073741828.746563065376170/891773550855120/?type=1Mega, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Gdzie Kometa?
https://m.facebook.com/746563065376170/photos/a.789645481067928.1073741828.746563065376170/891773550855120/?type=1moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Gdzie Kometa?
https://m.facebook.com/746563065376170/photos/a.789645481067928.1073741828.746563065376170/891773550855120/?type=1moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Widze ze nastroje jak na stypie....ze mnie tez uszło powietrze...
Tesciowa mi rzuciła fochem, ze po co ja dzisiaj robię hamburgery, jak ONA sie zle czuje i nie wie czy jednego bedzie w stanie zjeść, mogłabym zamrozić mięso, które już przygotowałam i zrobic kiedy indziej, kiedy ONA już bedzie miała ochote.... Pomijając fakt ze dzieciak sie napalił i meczy mnie od 3 dni... No to powiedziałam "mamuni" ze sory ale robię pod Młoda i ona chce dzisiaj, wiec bedą dzisiajMłoda zjadła dwa, zadowolona...
Aasiula niezłe jazdy miałaś, współczuje
Moremi
Ineska - bedzie dobrze, wierze w to, ze to tylko mały pagórek na waszej drodze do szczęścia, cały czas trzymam za was kciuki
malgos741, moremi, Sabina, kapturnica, gosia7122, megan8, Parka, MartaDidi, Aasiula, Natka_79, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
u mnie seans filmowy i najadłam się jak bąk... teraz pękam
dziś mi lepiej bo jak wam powiedziałam to mi ulżyło ale coś wymyślę żeby tej siksie- paniusi uświadomić co niecoSabina, moremi, kapturnica, gosia7122, dorbie, Parka, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Widze ze nastroje jak na stypie....ze mnie tez uszło powietrze...
Tesciowa mi rzuciła fochem, ze po co ja dzisiaj robię hamburgery, jak ONA sie zle czuje i nie wie czy jednego bedzie w stanie zjeść, mogłabym zamrozić mięso, które już przygotowałam i zrobic kiedy indziej, kiedy ONA już bedzie miała ochote.... Pomijając fakt ze dzieciak sie napalił i meczy mnie od 3 dni... No to powiedziałam "mamuni" ze sory ale robię pod Młoda i ona chce dzisiaj, wiec bedą dzisiajMłoda zjadła dwa, zadowolona...
ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Super książka.
Czytałam kilka lat temu Doktorzy i Absolwenci, świetne ksiązki
Na mnie wlasnie czekaja "Absolwenci"a teraz czytam "Mezczyzna, kobieta i dziecko" tez Segala, "Absolwenci" nastepni
mamatrojki80, dorbie lubią tę wiadomość