X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgos u mnie tez zapiekanki wlasnie wyszly z piekarnika Do tego zeby bylo zdrowo micha roszponki z ogorasem i pomidorem..
    Kurde dziołchy co dzis za dzien..Co jedna to jakies przykrosci..Moze to tak własnie działa ,że udziela nam sie nastrój
    Morcia <3 przykre sa takie przejścia bo ja tam przynajmniej jak były jakies teksty to mówiłam ,że jedno mi az nad to i wystarczy..
    Marta co jest Ty wymiekasz z american smile?No wiesz co???
    Asiula jutro bedzie wszystko ok..Cisnienie wariuje to i tak sie dzieje..
    Macdula sliczny awatar nie pij za duzo bo dyńka cie bedzie nakurwiac
    Inessa może jeszcze nic nie starcone i maluch bedzie u Was szybko
    Arwena doszła przesyłka..bo i Sabbcia mi juz pisała i Natka ,że dostały swoje

malgos741, Sabina, Arwena, moremi, Aasiula, Mega, gosia7122, MartaDidi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    małgoś podziel się posiłkiem
    a częstuj się kochanie ;)

megan8, Aasiula lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iness a ja tak jem i se myślę a wy nagrywać wasze wizyty możecie?
    jesli tak to dajcie później nagrania pani psycholog niech sama oceni że dziecko was pokochało...

Sabina, gosia7122, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej!
    widze,że tu duzo z Was ma humory jak u nas pogoda czyli nieciekawe buziaki i przytulaki <3
    ja mam dzisiaj ciezki dzien :( mielismy nadzieje na ferie z Maciusiem napewno tak nie bedzie nie wiadomo czy beda swieta razem bo wczoraj do nas dzwonili z oao i wyznaczyli ile jeszcze musimy miec - narazie oczywiscie- wizyt u Niego. Mają one byc przynajmniej do połowy marca a wszystko przez nasza psycholog tak jest bo ona robiła Mu jedna opinie
    z która w 90% sie nie zgadzamy bo Maciej zupełnie inaczej na nas reaguje niz ta kobieta nam mówiła no ale cóż wg kobiet z urzędów liczy sie "dobro" dziecka.
    DO tego jeszcze opinia sadu czy wystarczy tyle kasy ile zarabiamy na wzięcie dziecka do naszego domu.
    A znów marudzę ale jestem wściekła i po prostu musiałam sie wygadać mimo,ze wiemy iż nic sie z tym nie zrobi ale ludzie biorą dzieci już po 4 wizytach a nam utrudniają bo dziecko sie pani psycholog wystraszyło i nie chciało z nią współpracować wrwrwrwr

Inessko sorki ze teraz ci odpisuję wiem że eska mi wysyłałaś,ale mam taki zajob w domu ,długo by pisać do tego jestem przeziębiona i nie kontaktuje

fajnie ze dogadujecie sie z Maciusiem ,mam nadzieję ze jednak będzie u was na święta ,pierdzielone instytucje - chyba w tym dobro dziecka aby jak najszybszej było w pełnej rodzinie

malgos741, Aasiula, megan8, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Małgos u mnie tez zapiekanki wlasnie wyszly z piekarnika Do tego zeby bylo zdrowo micha roszponki z ogorasem i pomidorem..
    Kurde dziołchy co dzis za dzien..Co jedna to jakies przykrosci..Moze to tak własnie działa ,że udziela nam sie nastrój
    Morcia <3 przykre sa takie przejścia bo ja tam przynajmniej jak były jakies teksty to mówiłam ,że jedno mi az nad to i wystarczy..
    a to się zgrałyśmy ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi: a my niedlugo :-)
    Asiula ales sie najadla strachu. Wspolczuje:-) Ja mialam podobna akcje z moim w samolocie. Najpierw stracil kolor a potem przytomnosc. Wygladal tak, jakby mial zejsc. Udawalam, ze wszystko w porzadku ale niezle mnie nastraszyl. Zielona byla rowniez kobieta z trzeciego fotela, bo zdazyla nam opowiedziec historie, ze niedawno stracila milosc swego zycia. Zasnal w kabinie (plyneli statkiem) i to na zawsze.

anna maria, Aasiula, Sabina, Parka, gosia7122, Arwena, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    nic nie dostałam ,chyba ze awizo leży w skrzynce :(

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    nic nie dostałam ,chyba ze awizo leży w skrzynce :(
    Awizo raczej nie bedziesz miala bo ja do kazdej zWas wysylalam zwyklym nie poleconym listem..Hmm dziwne dziewczyny cos kolo srody juz mialy przesylki.. Troche dlugo jak dla zastrzyku ,,Chuja z niego bedzie jak tak dlugo poza lodówka jest

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia gdzie Ty mieszkasz?jezeli mozna wiedziec

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze ze tu czlowiekow brak:-)

Aasiula, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie Kometa?

Marta, jak Twój tak rzadko w domu bywa, to mam dla Ciebie metodę ;)
    https://m.facebook.com/746563065376170/photos/a.789645481067928.1073741828.746563065376170/891773550855120/?type=1

Mega, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Gdzie Kometa?

https://m.facebook.com/746563065376170/photos/a.789645481067928.1073741828.746563065376170/891773550855120/?type=1
    heheheh Ty to zawsze perełki wyniuchasz XD

moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Gdzie Kometa?

Dobre :)

moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze nastroje jak na stypie....ze mnie tez uszło powietrze...
    Tesciowa mi rzuciła fochem, ze po co ja dzisiaj robię hamburgery, jak ONA sie zle czuje i nie wie czy jednego bedzie w stanie zjeść, mogłabym zamrozić mięso, które już przygotowałam i zrobic kiedy indziej, kiedy ONA już bedzie miała ochote.... Pomijając fakt ze dzieciak sie napalił i meczy mnie od 3 dni... No to powiedziałam "mamuni" ze sory ale robię pod Młoda i ona chce dzisiaj, wiec bedą dzisiaj ;) Młoda zjadła dwa, zadowolona...
    Aasiula niezłe jazdy miałaś, współczuje
    Moremi <3
    Ineska - bedzie dobrze, wierze w to, ze to tylko mały pagórek na waszej drodze do szczęścia, cały czas trzymam za was kciuki <3

malgos741, moremi, Sabina, kapturnica, gosia7122, megan8, Parka, MartaDidi, Aasiula, Natka_79, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie seans filmowy i najadłam się jak bąk... teraz pękam ;)
    dziś mi lepiej bo jak wam powiedziałam to mi ulżyło ale coś wymyślę żeby tej siksie- paniusi uświadomić co nieco ;)

Sabina, moremi, kapturnica, gosia7122, dorbie, Parka, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 23:16

Parka, MartaDidi, Aasiula, mamatrojki80, malgos741, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Mi sie nawet pic nie chce... Dzisiaj mam zly dzien... Jest mi smutno, samotno i przykro...
    Faken, to tak samo jak mi... tule <3

MartaDidi, Parka, malgos741, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Polecam "Nagrody" - Erich Segal, sama właśnie skończyłam :) wspaniała książka
    Super książka.
    Czytałam kilka lat temu Doktorzy i Absolwenci, świetne ksiązki

megan8, Parka, MartaDidi, Aasiula, mamatrojki80, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Widze ze nastroje jak na stypie....ze mnie tez uszło powietrze...
    Tesciowa mi rzuciła fochem, ze po co ja dzisiaj robię hamburgery, jak ONA sie zle czuje i nie wie czy jednego bedzie w stanie zjeść, mogłabym zamrozić mięso, które już przygotowałam i zrobic kiedy indziej, kiedy ONA już bedzie miała ochote.... Pomijając fakt ze dzieciak sie napalił i meczy mnie od 3 dni... No to powiedziałam "mamuni" ze sory ale robię pod Młoda i ona chce dzisiaj, wiec bedą dzisiaj ;) Młoda zjadła dwa, zadowolona...
    Och, te teściowe. Mni eby szlag trafił, stanowczo dziecko jest ważnijesze od zachcianek babci

ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Super książka.
    Czytałam kilka lat temu Doktorzy i Absolwenci, świetne ksiązki

Na mnie wlasnie czekaja "Absolwenci" :) a teraz czytam "Mezczyzna, kobieta i dziecko" tez Segala, "Absolwenci" nastepni

mamatrojki80, dorbie lubią tę wiadomość

‹‹ 7351 7352 7353 7354 7355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ