35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyParka wrote:Macdu, przypomniec Ci Twoje slowa: nigdy wiecej wina?
kiedy to bylo, przedwczoraj??
w ciąży nie jestem na pewno- to co sobie będę żałować???
w ferie na dokładkęinessa, Parka, kapturnica, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
widze,że tu duzo z Was ma humory jak u nas pogoda czyli nieciekawe buziaki i przytulaki
ja mam dzisiaj ciezki dzienmielismy nadzieje na ferie z Maciusiem napewno tak nie bedzie nie wiadomo czy beda swieta razem bo wczoraj do nas dzwonili z oao i wyznaczyli ile jeszcze musimy miec - narazie oczywiscie- wizyt u Niego. Mają one byc przynajmniej do połowy marca a wszystko przez nasza psycholog tak jest bo ona robiła Mu jedna opinie
z która w 90% sie nie zgadzamy bo Maciej zupełnie inaczej na nas reaguje niz ta kobieta nam mówiła no ale cóz wg kobiet z urzedów liczy sie "dobro" dziecka.
DO tego jeszcze opinia sadu czy wystarczy tyle kasy ile zarabiamy na wziecie dziecka do naszego domu.
A znów marudze ale jestem wsciekła i porpostu musiałam sie wygadac mimo,ze wiemy iż nic sie z tym nie zrobi ale ludzie biora dzieci już po 4 wizytach a nam utrudniaja bo dziecko sie pani psycholog wystraszyło i nie chciało z nia współpracowac wrwrwrwr
Margolcia88 jak masz robic badania w kierunku celiakii to szkoda jednak,ze nie jest to gastroskopia poniewaz wtedy pobierają próbki ze sluzówki poczatku jelita cienkiego i sa to dokladniejsze badania niz te z krwi - tu nie zawsze one potwierdzą chorobe ( wiem bo sama choruje na te chorobe).
Malgos
Heretyczko jak synek? mam nadzieje,ze juz jest lepiej
dziewczyny spokojnego wieczoru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 17:45
Sabina, Aasiula, megan8, malgos741, kapturnica, Arwena, MartaDidi, moremi, gosia7122, Margolcia88, caffe, Bozia3, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:aaaaa
ale tu na forum tez łykniesz ze mną?
no to na zdrowie
http://www.iv.pl/images/38487894766141078419.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 17:45
Mega, Aasiula, megan8, kapturnica, moremi, Heretyczka, BISCA, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kapta możesz dla mnie wysłać paczuszkę
dane na prv
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczynki za ciepłe słowa:)
Wlasnie wrocilismy z pogotowia,chlop mial cisnienie 90/70 serce szlalo robil soe zielony i czerwony.Boze jak sie balam o niego
Zrobili mu EKG niby nic groznego sie nie dzieje i nie wiedza dlaczego mial takie cisnienie.
Juto dalsze badania .
Ps pierdolca dostane ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 18:07
Sabina, malgos741, kapturnica, MartaDidi, Arwena, moremi, caffe, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Dzieki dziewczynki za ciepłe słowa:)
Wlasnie wrocilismy z pogotowia,chlop mial cisnienie 90/70 serce szlalo robil soe zielony i czerwony.Boze jak sie balam o niego
Zrobili mu EKG niby nic groznego sie nie dzieje i nie wiedza dlaczego mial takie cisnienie.
Juto dalsze badania .
Ps pierdolca dostane ...
A nie 190/70?
MartaDidi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:A nie 190/70?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 18:11
mamatrojki80, MartaDidi, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Aasiula mój tez dziś sie meczy z arytmia i ciśnieniem. Od rana podpięty pod ciśnieniomierz. Nie wiem, może coś wisi w powietrzu:/ oby wam juz przeszło.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula
Niektore leki na arytmie obnizaja cisnienie, np. Concor. Ja mam lagodna arytmie i nic nie biore (w sumie nie musze, dopoki nie dokucza, tak podzial kardiolog), bo wlasnie po tym leku mialam zjazdy z cisnieniem, ogolnie swoje mam niskie.
A jak Twoj chlop biega to moze powinien zrobic ekg wysilkowe
I badanie krwi na potas i magnez, bo to moze byc arytmia z niedoboru tych pierwiastkow, wtedy wystarczy suplementacjaAasiula, moremi, caffe, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość