35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle muszę Wam napisać coś co straszliwie mnie rozbawiło
Więc wracam sobie do domu piechotką,idę sobie idę i w pewnym momencie zatrzymuje się jakiś samochód..zjeżdża szyba,pan grzecznie pyta czy mam papierosa? Ja mówię,że nie palę. Pan czy wolna jestem? Bo jest karnawał może mnie gdzieś zaprosić..
Mi szczęka do podłogi opadła,zatkalo mnie..hehe! Gostek zupełnie nie w moim typie,ala disco poloTakże może jednak wyglądam lepiej niż się czuje
(Myślę prawie 40stka i to w ciąży haha!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 16:57
macduska, MartaDidi, Sabina, paszczakin, malgos741, inessa, gosia7122, Mega, Viv78, Aasiula, megan8, Arwena, dorbie, moremi, Zofia8, Dorka1979, caffe, Bozia3, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eeeej, spadac mi tu z pączkami z serka! bo te to ja lubie!
Asiula, uwazajcie na siebie. Wiesz, ja mam teorie, ze czlowiek rodzi sie z okreslona iloscia uderzen serca (jak kobiety z okreslona iloscia jajek). Jak sie za duzo sportu uprawia, to sie ich zdecydowanie za duzo marnujeA Wy to juz w ogole hardcorowi jestescie- moze lepiej troche spoojnych wieczorow relaksacyjnych przy winie?
Marta, niestety to co Kapta pisze to prawda- w PL ciezko dostac dobre mieso na steka. Oczywiscie sa triki, żeby skruszalo, ale to jednak nie jest to samo.. Mnie zawsze tesciowka dobija, ktora u nas zawsze zjawia sie z miesami w roznej postaci- nie mam serca jej powiedziec, ze u nas wolowina na gulasz jest lepsza niz to co ona targa..
No i steki tylko z patelni zeliwnej
Pepka, dobrze, ze dobrze. tez tam uwazaj na siebie!Sabina, macduska, malgos741, MartaDidi, gosia7122, Mega, Aasiula, kapturnica, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEllo!
Dokladnie pol roku temu lezalam na porodowce w znakomitym humorze i bylam najszczesliwsza kobieta na swiecie!
Adas ma dzis 6 miesiecy. Czas zasuwa niemozliwie...mamatrojki80, Sabina, paszczakin, macduska, malgos741, MartaDidi, Parka, gosia7122, Viv78, Mega, Aasiula, kapturnica, Arwena, dorbie, moremi, Dorka1979, BISCA, caffe, Bozia3, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ello!
Dokladnie pol roku temu lezalam na porodowce w znakomitym humorze i bylam najszczesliwsza kobieta na swiecie!
Adas ma dzis 6 miesiecy. Czas zasuwa niemozliwie...mamatrojki80, Sabina, Aasiula, kapturnica, gosia7122, Pusurek, BISCA, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:czyżby owulacja
to długi masz ten cykl - a to dopiero pierwsza faza
W tak dlugim cyklu nie smiem zrownac plodnego sluzu z owulacja. Ale we wtorek mam usg , idealnie sie zlozylo, bo bede wiedziala czy to tylko podpucha czy cos wiecej
macduska, mamatrojki80, Aasiula, moremi, gosia7122, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny