Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    No a jak juz mam ta stara krowe, zalozmy, to jak go smazysz?
    Mi rzadko kiedy zjadliwa wychodzila polska wolowina i sie po kilku probach poddalam..Tez kombinowalam z czasem , patelniami specjalnymi i zawsze byla jakas twardawa..
    A smaze na patelni do stekow popryskanej oliwa z oliwek okolo2 , 3 minuty z kazdej strony.Lekko naciskamby spr czy nie leca soki krwiste z miesa.Przyprawy dopiero na samym koncu przed podaneim bo podobno nie powinno sie rpzyprawiac za wczesnie..

iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ja tez mialam gigantyczny bufet :-)
    A wezz jak sobie przypomne pierwsze dni po porodzie i nawał pokarmu..Moglam normalnie cycki na kolanach trzymac takie byly wielkie XD

iwcia77, MartaDidi, nick nieaktualny, Aasiula, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co??dzis pierwszy raz wyczulam se kulke nad mymłonem..Mysle ,ze sie nie myle ze to macica..Ale dziwnie tak..
    Kurde jak ja bym chciala przespac te kilka tygodni i obudzic sie najlepiej kolo 20tego tygodnia na usg płci XD

nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, moremi, Parka, gosia7122, nick nieaktualny, Aasiula, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mi rzadko kiedy zjadliwa wychodzila polska wolowina i sie po kilku probach poddalam..Tez kombinowalam z czasem , patelniami specjalnymi i zawsze byla jakas twardawa..
    A smaze na patelni do stekow popryskanej oliwa z oliwek okolo2 , 3 minuty z kazdej strony.Lekko naciskamby spr czy nie leca soki krwiste z miesa.Przyprawy dopiero na samym koncu przed podaneim bo podobno nie powinno sie rpzyprawiac za wczesnie..
    Kurde wyszedl! pycha! w akcie desperacji chlupnelam w niego winem... i po 2 min z kazdej po 2 razy...!!!!

nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula uważaj na chłopa. Taki ekstremalny wysiłek jaki on sobie funduje bywa niebezpieczny. Uważaj i na niego i na siebie <3

nick nieaktualny, MartaDidi, moremi, gosia7122, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i marynowalam godz w oliwie z cytryna i occie balsamicznym... Kapta, nie taka ta krowa polska straszna :-)

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się obzarlam oponkami i paczkami na serku homogenizowqnym. Jezusie, jest mnie dwa razy więcej O:-)

nick nieaktualny, MartaDidi, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, moremi, nick nieaktualny, gosia7122, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    i marynowalam godz w oliwie z cytryna i occie balsamicznym... Kapta, nie taka ta krowa polska straszna :-)

Cytryna, skruszyła mięsko :-)

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Cytryna, skruszyła mięsko :-)
    i ocet , myślę..

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część kobity :-) pierwszy raz od dawna jest nieźle.
    Rano zrobiłam sobie spacer,zostawiłam samochód u mechanika i do pracy szłam piechotą ok 2 km. Przewietrzyło mnie.
    Teraz zamówiłam sobie obiad bo nawet mnie aż tak strasznie nie mdli.
    Dzwonił mechanik auto nie gotowe..i do domku 2km..
    ...już jestem,nie było wifi,teraz dopiero zaladowało moją wiadomość,jestem w domu,żyje!ruch to zdrowie ile się położyć!

nick nieaktualny, Mega, iwcia77, MartaDidi, nick nieaktualny, malgos741, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Natka_79, Parka, gosia7122, nick nieaktualny, Aasiula, megan8, kapturnica, nick nieaktualny, Zofia8, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja to w ogóle mam już łeb jak stodoła... chłop, troje dzieci, kot, świnka morska i królik... o wszystkich myślę, i non stop się przejmuje, zazwyczaj na zapas ;-)
    Matka Polka :-)
    witaj w klubie

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, MartaDidi, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia jak się czujesz? Śpisz czasem? Alojzjest już do zniesienia?

MartaDidi, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A ja się obzarlam oponkami i paczkami na serku homogenizowqnym. Jezusie, jest mnie dwa razy więcej O:-)
    Sabcia, a co to za paczki na serku? Jest w naszych przepisach?

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:

tauruss.gif2flagapolska.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 16:18

nick nieaktualny, nick nieaktualny, MartaDidi, iwcia77, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Sabcia, a co to za paczki na serku? Jest w naszych przepisach?
    Nie ma ;-) ale są proste jak konstrukcja cepa :-)

iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie ma ;-) ale są proste jak konstrukcja cepa :-)
    juz poczytalam w googlu... Faktycznie...

nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Część kobity :-) pierwszy raz od dawna jest nieźle.
    Rano zrobiłam sobie spacer,zostawiłam samochód u mechanika i do pracy szłam piechotą ok 2 km. Przewietrzyło mnie.
    Teraz zamówiłam sobie obiad bo nawet mnie aż tak strasznie nie mdli.
    Dzwonił mechanik auto nie gotowe..i do domku 2km..
    ...już jestem,nie było wifi,teraz dopiero zaladowało moją wiadomość,jestem w domu,żyje!ruch to zdrowie ile się położyć!

Oby tak dalej Pepa :-)
    ciesze się, ze masz lepszy nastrój

nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A wiecie co??dzis pierwszy raz wyczulam se kulke nad mymłonem..Mysle ,ze sie nie myle ze to macica..Ale dziwnie tak..
    Kurde jak ja bym chciala przespac te kilka tygodni i obudzic sie najlepiej kolo 20tego tygodnia na usg płci XD

piękne uczucie taka kulka :-)

zazdraszczam pozytywnie 16.gif

nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam pierwszy raz, wyszły mi takie :
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/38dd60881fe4.jpg

malgos741, MartaDidi, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, gosia7122, Aasiula, megan8, kapturnica, nick nieaktualny, Zofia8, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja gdzieś godzinke temu dotarłam do domu i będę się dziś lenić ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 7347 7348 7349 7350 7351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ