35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaDidi wrote:No a jak juz mam ta stara krowe, zalozmy, to jak go smazysz?
A smaze na patelni do stekow popryskanej oliwa z oliwek okolo2 , 3 minuty z kazdej strony.Lekko naciskamby spr czy nie leca soki krwiste z miesa.Przyprawy dopiero na samym koncu przed podaneim bo podobno nie powinno sie rpzyprawiac za wczesnie..iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Ja tez mialam gigantyczny bufet
iwcia77, MartaDidi, Dorka1979, Aasiula, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
A wiecie co??dzis pierwszy raz wyczulam se kulke nad mymłonem..Mysle ,ze sie nie myle ze to macica..Ale dziwnie tak..
Kurde jak ja bym chciala przespac te kilka tygodni i obudzic sie najlepiej kolo 20tego tygodnia na usg płciSabina, MartaDidi, macduska, iwcia77, malgos741, moremi, Parka, gosia7122, Dorka1979, Aasiula, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mi rzadko kiedy zjadliwa wychodzila polska wolowina i sie po kilku probach poddalam..Tez kombinowalam z czasem , patelniami specjalnymi i zawsze byla jakas twardawa..
A smaze na patelni do stekow popryskanej oliwa z oliwek okolo2 , 3 minuty z kazdej strony.Lekko naciskamby spr czy nie leca soki krwiste z miesa.Przyprawy dopiero na samym koncu przed podaneim bo podobno nie powinno sie rpzyprawiac za wczesnie..mamatrojki80, iwcia77, moremi, Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
i marynowalam godz w oliwie z cytryna i occie balsamicznym... Kapta, nie taka ta krowa polska straszna
mamatrojki80, Mega, macduska, iwcia77, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzęść kobity
pierwszy raz od dawna jest nieźle.
Rano zrobiłam sobie spacer,zostawiłam samochód u mechanika i do pracy szłam piechotą ok 2 km. Przewietrzyło mnie.
Teraz zamówiłam sobie obiad bo nawet mnie aż tak strasznie nie mdli.
Dzwonił mechanik auto nie gotowe..i do domku 2km..
...już jestem,nie było wifi,teraz dopiero zaladowało moją wiadomość,jestem w domu,żyje!ruch to zdrowie ile się położyć!Sabina, Mega, iwcia77, MartaDidi, macduska, malgos741, moremi, Pusurek, inessa, Natka_79, Parka, gosia7122, Dorka1979, Aasiula, megan8, kapturnica, dorbie, Zofia8, Bozia3, Mala79, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Ja to w ogóle mam już łeb jak stodoła... chłop, troje dzieci, kot, świnka morska i królik... o wszystkich myślę, i non stop się przejmuje, zazwyczaj na zapas
witaj w klubie
mamatrojki80, Sabina, iwcia77, MartaDidi, peppapig, Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:A ja się obzarlam oponkami i paczkami na serku homogenizowqnym. Jezusie, jest mnie dwa razy więcej
Sabina, peppapig lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Część kobity
pierwszy raz od dawna jest nieźle.
Rano zrobiłam sobie spacer,zostawiłam samochód u mechanika i do pracy szłam piechotą ok 2 km. Przewietrzyło mnie.
Teraz zamówiłam sobie obiad bo nawet mnie aż tak strasznie nie mdli.
Dzwonił mechanik auto nie gotowe..i do domku 2km..
...już jestem,nie było wifi,teraz dopiero zaladowało moją wiadomość,jestem w domu,żyje!ruch to zdrowie ile się położyć!
Oby tak dalej Pepa
ciesze się, ze masz lepszy nastrójSabina, peppapig, gosia7122, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A wiecie co??dzis pierwszy raz wyczulam se kulke nad mymłonem..Mysle ,ze sie nie myle ze to macica..Ale dziwnie tak..
Kurde jak ja bym chciala przespac te kilka tygodni i obudzic sie najlepiej kolo 20tego tygodnia na usg płci
piękne uczucie taka kulka
zazdraszczam pozytywnieSabina, malgos741, peppapig, Aasiula, dorbie, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja gdzieś godzinke temu dotarłam do domu i będę się dziś lenić
Sabina, peppapig, gosia7122, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017