X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Czesc dziewczyny
    Dzien zdecydowanie chuowy
    W nocy mnie chwyciło cisnienie i arytmia tak ze prawie zemdlałam walczyłam 2 godziny lekami .Ja mi przeszło to chlop dostal dodatkowych skurczy i cisnienie w kosmos wypieprzyło mu .Dzisiaj rano marnie sie czuje ,cisnienie mi spadło arytmia zostala.Widze ze chlop tez w kiepskiej formie ,przy mierzeniu cisnienia wychodzi mu duzo dodatkowych skurczy .
    A zeby bylo ciekawiej pojechał na pogotowie to mu nawet gnoje EKG nier zrobili,w chuj z taka pomoca medyczna w naszym kraju .
    Mimo wszystko zycze wam udanej soboty.
    Małogos tule0heart.gif
    Cometa tez 0heart.gif
    o kurde..Nie wesolo :(

Aasiula, Sabina, macduska, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Do terminu endo masz niedlugo..Jka moge doradzic to przed wizyta jakies max 2dniw czesniej zrob trojce tarczycowa nie wczesniej zebys miala na swiezo wyniki..Nie wiem ale ja bym nie zdawala sie na leczenie u gina czy rodzinnego jesli chodzi o tarczyce ..To juz powinien endo prowadzic..Moje zdanie -podkreslam

AAA i jesio wazna rtzecz..Jelsi macie jakas infekcje lub przeziebienie itd to tsh moze nie do konca byc wiarygodne z racji tego ,ze moze wzrosnac w odpowiedzi autoimmunologicznej naszego organizmu..Na wizycie ostatniej mnie endo uswiadomil ,zebym tsh nie robila podczas chorob
    Miałam chory pęcherz ale czy to miałoby taki wpływ to nie wiem ?nNo moż ei masz rację ja się na tym nie znam nie chce też brać bez sensu leków a do endo wytrzymam wczoraj się tylko napłakałam

Aasiula lubi tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Kawa wciągnięta :) tez mam kijowy nastrój, zastanawiam sie po co to wszystko skoro i tak sie nie uda :(
    Ale....sprzatanie prawie zakończone, obiad prawie gotowy, a na kolacje planujemy domowe hamburgery.
    A moja papuga znowu mnie wkurza bo zaś składa jajka. Ostatnio złożyła ich 11, teraz już w ciagu 3 dni sa 2...
    Miłego weekenda laski :)

Aasiula, dorbie, Sabina, gosia7122, Margolcia88, Parka, macduska, moremi, iwcia77, MartaDidi, mamatrojki80, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    Miałam chory pęcherz ale czy to miałoby taki wpływ to nie wiem ?nNo moż ei masz rację ja się na tym nie znam nie chce też brać bez sensu leków a do endo wytrzymam wczoraj się tylko napłakałam
    jesli zaczniesz brac sama leki na wlasna reke badania trojcy tarczycowej przed wizyta beda zafalszowane..nie martw sie juz te kilkanascie dni nie robia wielkiej roznicy bo tsh na lekach dosc szybko zbijesz...Nie wiem ci pwoiem czy pecherz moze miec wpl.Endo mi gadal ,ze napewnow szelkiego rodzaju rpzeziebienia i grypy jak najbardziej

Mega, dorbie, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzisiaj wyprobowywalam na śniadanie płatki jęczmienne z jogurtem i olejem lnianym, nawet zjadliwe ;)

Aasiula, Sabina, moremi, iwcia77, megan8, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Do terminu endo masz niedlugo..Jka moge doradzic to przed wizyta jakies max 2dniw czesniej zrob trojce tarczycowa nie wczesniej zebys miala na swiezo wyniki..Nie wiem ale ja bym nie zdawala sie na leczenie u gina czy rodzinnego jesli chodzi o tarczyce ..To juz powinien endo prowadzic..Moje zdanie -podkreslam

AAA i jesio wazna rtzecz..Jelsi macie jakas infekcje lub przeziebienie itd to tsh moze nie do konca byc wiarygodne z racji tego ,ze moze wzrosnac w odpowiedzi autoimmunologicznej naszego organizmu..Na wizycie ostatniej mnie endo uswiadomil ,zebym tsh nie robila podczas chorob
    Ja tez tak uważam, ze przy staraniach powinien tarczyce endo prowadzić. Ja generalnie przygotowuje pacjentów do wizyty u endo, ustawione tarczyce prowadzę. , ew nieduze wahniecia ok, ale przy niepowodzeniach straczkowych uwazam, ze endo powiniem konsultowac

Sabina, macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sie pocieszylam..Pol dnia bez mdłości nowy rekord ..I od nowa...Jprdziu wsio ok ale ten posmak w buzi ohydztwo..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 13:28

Mega, peppapig, Aasiula, Dorka1979, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Dwa razy poronilam. Staramy sie o pierwsze.

Bardzo mi przykro <3

• moremi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Morka, jak rozmowa z szefem wszystkich szefów?
    Przełożyłam :-)

macduska, Mega, MartaDidi, mamatrojki80, Sabina, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej KObiety... Nastroje widze lipne... Aasiula co z Wami?

Aasiula, Mega, mamatrojki80, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z uporem maniaka trwa podejscie do stekow nr tysiac piecset sto dziewiecset... Jak przy kreceniu filmu- Smazenie stekow, ujecie ktores tam... wiecznie mi cos nie wyjdzie- czyli umiarkowana podeszwa....Nie wiem, kurna, jakie tajniki wiedzy kulinarnej musze zglebic... MOze Gesslerowa zaprosze? Macie jaiks pomysl na kruchego steka?

Mega, Sabina, macduska, moremi, Aasiula, megan8, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    U mnie z uporem maniaka trwa podejscie do stekow nr tysiac piecset sto dziewiecset... Jak przy kreceniu filmu- Smazenie stekow, ujecie ktores tam... wiecznie mi cos nie wyjdzie- czyli umiarkowana podeszwa....Nie wiem, kurna, jakie tajniki wiedzy kulinarnej musze zglebic... MOze Gesslerowa zaprosze? Macie jaiks pomysl na kruchego steka?
    Ja mam..Szkocka wołowina specjalna na steki z krów długowłosych.Zajebista..Jak jestem w UK lub u braciaka w Szkocji zawsze wciskamw siebie porzadnego steka Niestety krwistych nie lubie wiec well done musi byc albo medium 8) Z naszej nigdy nie wyjdzie tak jak trzeba..Bow Pl sa normalnie ubijane w wiekszosci stare krówska

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 15:02

MartaDidi, iwcia77, paszczakin, Aasiula, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Hej KObiety... Nastroje widze lipne... Aasiula co z Wami?
    Wiesz Ja to walcze z arytmia już 7 lat I cusnieniem
    Ale wczoraj znow byly duze skoki mimo lekow I arytmia wrocila
    A chlop mnie wystraszyl jutro jedziemy prywatnie do kliniki I zrobia mu badania
    Pewnie I Ja sie zalapie
    ;(

MartaDidi, mamatrojki80, Mega, Sabina, macduska, iwcia77, malgos741, moremi, inessa, megan8, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Pewnie I Ja sie zalapie
    ;(
    Kurde wiecznie cos..A załap załap bo lepiej dmuchac na zimne..Nie ma żartówz serduchem

MartaDidi, Sabina, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja mam..Szkocka wołowina specjalna na steki z krów długowłosych.Zajebista..Jak jestem w UK lub u braciaka w Szkocji zawsze wciskamw siebie porzadnego steka Niestety krwistych nie lubie wiec well done musi byc albo medium 8) Z naszej nigdy nie wyjdzie tak jak trzeba..Bow Pl sa normalnie ubijane w wiekszosci stare krówska
    No a jak juz mam ta stara krowe, zalozmy, to jak go smazysz?

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Pewnie I Ja sie zalapie
    ;(
    Sprawdz wszystko... Chlopa przebadaj, on sportoweic, zeby Tobie nie padl... Arytmia jest cholernie trudna do leczenia....To ciesz sie kochana, ze chociaz na leki reagujesz jako-tako...

mamatrojki80, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    cyc juz mam taki..ledwo dzis kurNa 2biustonosze kupilam..Za chwile bede czapki dla blizniakow se zakladac..masakra 2rozmiary wieksza miseczka a gdzie do konca? o.O
    Ja tez mialam gigantyczny bufet :-)

mamatrojki80, kapturnica, Sabina, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Pewnie I Ja sie zalapie
    ;(

Aasiula, zdrowia dla Ciebie i Twojego męża, mojemu męzowi 39 latkowi też ostatnio serce zastrajkowało, w wigilię już byliśmy o krok, aby karetkę wzywać, zdiagnozowano jakieś dodatkowe skurcze. Facet młody, bez nadwagi, 3 x w tygodniu solidny trening, biega, rowery oboje katujemy, ja od marca do momentu gdy jest ciepło zapominam co to samochód. Tłusto nie jadamy, mięsa niemal wcale (czasem drób), a tu taka heca. Co dziwne ciśnienie książkowe. Wszystko przez stresy dnia codziennego, dużo pracuje, i non stop na telefonie lub pod telefonem jest. Kuźwa obym wdową nie została. Dbam o niego jak mogę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 15:12

MartaDidi, Sabina, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to w ogóle mam już łeb jak stodoła... chłop, troje dzieci, kot, świnka morska i królik... o wszystkich myślę, i non stop się przejmuje, zazwyczaj na zapas ;-)

MartaDidi, iwcia77, malgos741, moremi, Parka, gosia7122, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ja tez mialam gigantyczny bufet :-)

No ja myślałam, że tylko jakieś spadochrony moja godność osobistą uratują....

iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 7346 7347 7348 7349 7350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ