35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Czesc dziewczyny
Dzien zdecydowanie chuowy
W nocy mnie chwyciło cisnienie i arytmia tak ze prawie zemdlałam walczyłam 2 godziny lekami .Ja mi przeszło to chlop dostal dodatkowych skurczy i cisnienie w kosmos wypieprzyło mu .Dzisiaj rano marnie sie czuje ,cisnienie mi spadło arytmia zostala.Widze ze chlop tez w kiepskiej formie ,przy mierzeniu cisnienia wychodzi mu duzo dodatkowych skurczy .
A zeby bylo ciekawiej pojechał na pogotowie to mu nawet gnoje EKG nier zrobili,w chuj z taka pomoca medyczna w naszym kraju .
Mimo wszystko zycze wam udanej soboty.
Małogos tule
Cometa tezAasiula, Sabina, macduska, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Do terminu endo masz niedlugo..Jka moge doradzic to przed wizyta jakies max 2dniw czesniej zrob trojce tarczycowa nie wczesniej zebys miala na swiezo wyniki..Nie wiem ale ja bym nie zdawala sie na leczenie u gina czy rodzinnego jesli chodzi o tarczyce ..To juz powinien endo prowadzic..Moje zdanie -podkreslam
AAA i jesio wazna rtzecz..Jelsi macie jakas infekcje lub przeziebienie itd to tsh moze nie do konca byc wiarygodne z racji tego ,ze moze wzrosnac w odpowiedzi autoimmunologicznej naszego organizmu..Na wizycie ostatniej mnie endo uswiadomil ,zebym tsh nie robila podczas chorobAasiula lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Kawa wciągniętatez mam kijowy nastrój, zastanawiam sie po co to wszystko skoro i tak sie nie uda
Ale....sprzatanie prawie zakończone, obiad prawie gotowy, a na kolacje planujemy domowe hamburgery.
A moja papuga znowu mnie wkurza bo zaś składa jajka. Ostatnio złożyła ich 11, teraz już w ciagu 3 dni sa 2...
Miłego weekenda laskiAasiula, dorbie, Sabina, gosia7122, Margolcia88, Parka, macduska, moremi, iwcia77, MartaDidi, mamatrojki80, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:Miałam chory pęcherz ale czy to miałoby taki wpływ to nie wiem ?nNo moż ei masz rację ja się na tym nie znam nie chce też brać bez sensu leków a do endo wytrzymam wczoraj się tylko napłakałam
Mega, dorbie, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
A dzisiaj wyprobowywalam na śniadanie płatki jęczmienne z jogurtem i olejem lnianym, nawet zjadliwe
Aasiula, Sabina, moremi, iwcia77, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Do terminu endo masz niedlugo..Jka moge doradzic to przed wizyta jakies max 2dniw czesniej zrob trojce tarczycowa nie wczesniej zebys miala na swiezo wyniki..Nie wiem ale ja bym nie zdawala sie na leczenie u gina czy rodzinnego jesli chodzi o tarczyce ..To juz powinien endo prowadzic..Moje zdanie -podkreslam
AAA i jesio wazna rtzecz..Jelsi macie jakas infekcje lub przeziebienie itd to tsh moze nie do konca byc wiarygodne z racji tego ,ze moze wzrosnac w odpowiedzi autoimmunologicznej naszego organizmu..Na wizycie ostatniej mnie endo uswiadomil ,zebym tsh nie robila podczas chorobSabina, macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Morka, jak rozmowa z szefem wszystkich szefów?
macduska, Mega, MartaDidi, mamatrojki80, Sabina, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
U mnie z uporem maniaka trwa podejscie do stekow nr tysiac piecset sto dziewiecset... Jak przy kreceniu filmu- Smazenie stekow, ujecie ktores tam... wiecznie mi cos nie wyjdzie- czyli umiarkowana podeszwa....Nie wiem, kurna, jakie tajniki wiedzy kulinarnej musze zglebic... MOze Gesslerowa zaprosze? Macie jaiks pomysl na kruchego steka?
Mega, Sabina, macduska, moremi, Aasiula, megan8, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:U mnie z uporem maniaka trwa podejscie do stekow nr tysiac piecset sto dziewiecset... Jak przy kreceniu filmu- Smazenie stekow, ujecie ktores tam... wiecznie mi cos nie wyjdzie- czyli umiarkowana podeszwa....Nie wiem, kurna, jakie tajniki wiedzy kulinarnej musze zglebic... MOze Gesslerowa zaprosze? Macie jaiks pomysl na kruchego steka?
Z naszej nigdy nie wyjdzie tak jak trzeba..Bow Pl sa normalnie ubijane w wiekszosci stare krówska
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 15:02
MartaDidi, iwcia77, paszczakin, Aasiula, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Hej KObiety... Nastroje widze lipne... Aasiula co z Wami?
Ale wczoraj znow byly duze skoki mimo lekow I arytmia wrocila
A chlop mnie wystraszyl jutro jedziemy prywatnie do kliniki I zrobia mu badania
Pewnie I Ja sie zalapie
;(MartaDidi, mamatrojki80, Mega, Sabina, macduska, iwcia77, malgos741, moremi, inessa, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Wiesz Ja to walcze z arytmia już 7 lat I cusnieniem
Pewnie I Ja sie zalapie
;(MartaDidi, Sabina, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja mam..Szkocka wołowina specjalna na steki z krów długowłosych.Zajebista..Jak jestem w UK lub u braciaka w Szkocji zawsze wciskamw siebie porzadnego steka Niestety krwistych nie lubie wiec well done musi byc albo medium
Z naszej nigdy nie wyjdzie tak jak trzeba..Bow Pl sa normalnie ubijane w wiekszosci stare krówska
Aasiula wrote:Wiesz Ja to walcze z arytmia już 7 lat I cusnieniem
Pewnie I Ja sie zalapie
;(mamatrojki80, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
kapturnica wrote:cyc juz mam taki..ledwo dzis kurNa 2biustonosze kupilam..Za chwile bede czapki dla blizniakow se zakladac..masakra 2rozmiary wieksza miseczka a gdzie do konca?
mamatrojki80, kapturnica, Sabina, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyAasiula wrote:Wiesz Ja to walcze z arytmia już 7 lat I cusnieniem
Pewnie I Ja sie zalapie
;(
Aasiula, zdrowia dla Ciebie i Twojego męża, mojemu męzowi 39 latkowi też ostatnio serce zastrajkowało, w wigilię już byliśmy o krok, aby karetkę wzywać, zdiagnozowano jakieś dodatkowe skurcze. Facet młody, bez nadwagi, 3 x w tygodniu solidny trening, biega, rowery oboje katujemy, ja od marca do momentu gdy jest ciepło zapominam co to samochód. Tłusto nie jadamy, mięsa niemal wcale (czasem drób), a tu taka heca. Co dziwne ciśnienie książkowe. Wszystko przez stresy dnia codziennego, dużo pracuje, i non stop na telefonie lub pod telefonem jest. Kuźwa obym wdową nie została. Dbam o niego jak mogę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 15:12
MartaDidi, Sabina, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to w ogóle mam już łeb jak stodoła... chłop, troje dzieci, kot, świnka morska i królik... o wszystkich myślę, i non stop się przejmuje, zazwyczaj na zapas
MartaDidi, iwcia77, malgos741, moremi, Parka, gosia7122, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny