35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Eej... Szmatą nazwałaś moją koleżankę, nie Małgosi. Odwołaj jeszcze raz i nazwij szmatą tą dziunię.
Malgoś, a Ty się nie przejmuj. Ona pewnie jest z tych co pózniej są gwiazdami Beki z mamuś na forumczyli poziom ameby
gupia ja.
moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Moja maz chyba bardzo sie za mna steksnil. Rozmawialismy przy skypa. Poniewaz rozmowa odbywala sie przy moich Rodzicach (to znaczy ja jestem z moja Mama, a moj Tata zostal pod opieka mojego meza:-) ) powiedzial co nastepuje " wiesz, w tej sprawie o ktorej rozmawialismy, to przedluzymy do konca kwietnia". Wiem, ze z jednej strony to smieszne, ale z drugiej napawa mnie nadzieja. Gdyby wiedzial, jakie ja mam plany. Ale musze byc dyplomatka. Bo bez Jego udzialu, moje plany spala na panewce.
Parka, ComeToMeBaby, anna maria, Mango, macduska, Sabina, Margolcia88, moremi, caffe, Aasiula, Mega, iwcia77, inessa, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Dzień dobry,
Morka, skarbie, co się dzieje? Głowa do góry!
Kometa, teścior?
Zosia, podziwiam Twoja determinacje. Mozna zapytac, jak dlugo jestescie malzenstwem i dlaczego odwlekaliscie (jak nie chcesz to nie pisz)mamatrojki80, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Bisca- we wloszech sa 2 miechy przed porodem i 2 miesiace po porodzie obligacyjne ale jest tez macierzynski fakultatywny..tylko nie wiem ile trwa..musze zapytac kolezanki , bo mnie to wszystko ominelo poniewaz ja mialam umowe smieciowa
Dizen dobrymoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Mnie to trzącha po sniadaniu, na czczo nigdy, ale porcelany jeszcze nie zaliczylam A mialas kiedys na czczo?
Nie bede narzekac bo takie typowe wymioty zdarzyly mi sie raptem pare razy..Z tym ,ze najgorsze jest w tym to , ze nie wiadomo czy kolejny raz to tylko szarpanie czy bedzie bluzg hehemoremi, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny