35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Spakowałam dzisiaj książki ciążowe, które trzymałam na swoją ciążę. Dostanie je szwagierka. Jakoś mam wrażenie, że u mnie trochę czasu to jeszcze zajmie..
Dobranockapturnica, Margolcia88, BISCA, macduska, mamatrojki80, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:..a ja przez niewiedze skasowalam kalendarz ciazy z belly
kurwa a chcialam druknac na poamiatke - uffa
do tego chcialam sie zapytac zanim jeszcze polece do ginexa na kontrole poporodowa...z "norki" juz nie krwawie ale w srodku mialam szwy i wydaje mi sie ze nadal mam ranke na "wlocie/wylocie" bo mnie bardzo szczypie jak sie myje i sikam- wielorodki help!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Czuje się ogólnie paskudnie,w pracy wytrzymuje 3-4 godziny..a ja twarda sztuka jestem i nie daje rady? Już się zastanawiam..za stara?...
Modle się byle każdy jeden dzień do przodu..iwcia77, Arwena, kapturnica, Sabina, Margolcia88, ComeToMeBaby, BISCA, macduska, mamatrojki80, moremi, Aasiula, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Ja mam teraz większe wymiona niż przed, więc niczego nie przesądzaj i Alojzowi nadzieji nie odbieraj
iwcia77, Sabina, Margolcia88, ComeToMeBaby, mamatrojki80, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:na pewno było
ale jeszcze nie pozamiatane ?
mam koleżankę w pracy która zaszła w wieku 41 lat nie miesiączkując już od pół roku i niestarali się wcale - mieli niespodziankę
młody ma 15 lat teraziwcia77, Arwena, Sabina, Margolcia88, Parka, BISCA, macduska, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Ja i tak bym się nie załapała bo teraz dochody chyba biorą pod uwagę.
Becikowe należy się tylko wtedy, jeżeli matka pozostawała pod opieką lekarską co najmniej od 10. tygodnia ciąży. Jeśli opieka zaczęła się od 11. tygodnia – becikowe przepada. Potwierdzające to zaświadczenie od lekarza powinno także zawierać informacje o świadczeniach zdrowonych – co najmniej jednym w każdym trymestrze z podaniem dat.
Dochody
Pieniądze zostaną wypłacone tylko tym rodzinom, w których dochód netto na osobę nie przekracza 1922 zł," -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Sabcia ja się cieszyłam że jest w ciąży, trzymałam ją na etacie bo wiedziałam że ma takie plany ... dawno chciałam żeby poszła na swoją działalność bo z niej korzyści nie miałam...a nie raz dokładałam i taka wdzięczność kurwa
nigdy więcej mam ja z głowy na dwa lata... i to mnie cieszySabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Taka ciekawostka :"Opieka lekarska
Becikowe należy się tylko wtedy, jeżeli matka pozostawała pod opieką lekarską co najmniej od 10. tygodnia ciąży. Jeśli opieka zaczęła się od 11. tygodnia – becikowe przepada. Potwierdzające to zaświadczenie od lekarza powinno także zawierać informacje o świadczeniach zdrowonych – co najmniej jednym w każdym trymestrze z podaniem dat.
Dochody
Pieniądze zostaną wypłacone tylko tym rodzinom, w których dochód netto na osobę nie przekracza 1922 zł,"moremi, iwcia77, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Piątek
będziemy kciuki trzymać. Tylko musisz czoło przetrzeć zużytymi gaciami, żeby uroki odczynić
Splune prze lewe ramie, zaloze cos niebieskiego, chwyce na guzik. Zrobie wszystko co trzeba.
ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny