35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:malgoś - a może jej było głupio machać Ci przed nosem USG dziecka, skoro wie, że też się starasz. Może po prostu nie wiedziała jak się zachować, żeby Cię nie urazic?
ja się poczułam jak trędowata...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 23:12
Margolcia88, Bozia3 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Małgoś, przykro, ze wieloletnia przyjazn jest wystawiana na probe z powodu dzieci, ciazy... Zawsze mi sie wydawalo, ze w kazdej innej sprawie to baby moga sobie zazdroscic (facetow, ciuchow, bizuterii, kasy, kariery), ale w kwestii dzieci to sie dogadaja i zrozumieja
malgos741, Arwena, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
wiecie co jestem już zmęczona... spadam za dużo myślałam o tej sytuacji ... powinnam się nie przejmować a zawsze coś siedzi...ehhh jutro będzie lepiej...a ją w nosie mam...
Arwena, iwcia77, kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
kapturnica wrote:wiesz moznasie cieszyc , pokazyywac bo w koncu to radosc..ale nie na zasadzie ,ze ktos jeden sie prosic skoro innym pokazala od razu..w tym jest sek..
moremi, Margolcia88, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:No pewnie ze można sie cieszyć, nawet trzeba ale ja wyznaje zasadę ze z umiarem, czekam na reakcje drugiej strony. Nie przyszlabym do laski która sie stara wymachiwać jej przed nosem fotka z usg. Czasem druga strona daje znak ze chce sie dowiedzieć szczegółów i ja na to czekam. Tez mi było chuj€& jak tydz temu mnie kumpela zaskoczyła swoim porodem, fotki małego tez mi wysłała. No i nie było mi lekko, nie chciałam być tak zaskoczona.
kapturnica, Margolcia88, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
hello,11 zaplodnionych embionikow,wygrzewa sie w inkubatorze,mam nadzieje ze przetrwaja do 5 dnia i dwa wyladuja u mnie
jestem obolala dzis troche czuej ze brzuch od srodka mam posiniaczony..jade na nospie i paracetamolu,ale dam rade,warto...
so happy
megan8, Arwena, Mega, Parka, iwcia77, moremi, paszczakin, kapturnica, Sabina, Zofia8, Margolcia88, BISCA, macduska, caffe, Aasiula, Bozia3, inessa, Viv78, slash, kkisia lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:hello,11 zaplodnionych embionikow,wygrzewa sie w inkubatorze,mam nadzieje ze przetrwaja do 5 dnia i dwa wyladuja u mnie
jestem obolala dzis troche czuej ze brzuch od srodka mam posiniaczony..jade na nospie i paracetamolu,ale dam rade,warto...
so happy
daj znać jak dalej..
Dorka1979, Aasiula, slash, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Asia- powodzenia
Malgos - ja tez sie zawiodlam i rozczarowalam jedna przyjaznia...dalam sobie spokoj choc rok sie zastanawialam dlaczego tak sie stalo i czy to moje wina ...doszlam do wniosku ze niewarto..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/422d5bf50cd4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 00:38
moremi, Dorka1979, Arwena, kapturnica, Sabina, Margolcia88, macduska, Mega, Aasiula, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:byłam pierwsza!
potem odwołałam, ale jednak nie- nie odwołuję.
Malgoś, a Ty się nie przejmuj. Ona pewnie jest z tych co pózniej są gwiazdami Beki z mamuś na forumczyli poziom ameby
iwcia77, Dorka1979, Arwena, kapturnica, Sabina, BISCA, macduska, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
AsiaPoli wrote:hello,11 zaplodnionych embionikow,wygrzewa sie w inkubatorze,mam nadzieje ze przetrwaja do 5 dnia i dwa wyladuja u mnie
so happy
Czyżbyś zgarniała Simbowy cykl?iwcia77, Dorka1979, Sabina, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Spakowałam dzisiaj książki ciążowe, które trzymałam na swoją ciążę. Dostanie je szwagierka. Jakoś mam wrażenie, że u mnie trochę czasu to jeszcze zajmie..
DobranocDorka1979, Margolcia88, macduska, mamatrojki80, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!