35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArwena wrote:Czuje sie jak porzuta i wypluta.raz mi zimno raz ccieplo
Hejka Arwena
Witam w klubie tych co raz zabieraja koldre,a raz ja zwalaja samym sobie - badz innym przy okazji...
Odkad wylazlam z lozka po laptopa to tak mam, myslalam ze to chwilowe i mi przejdzie ale jakos konca nie widac takiego samopoczucia
Arwena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI wogole zamiast sie cieszyc ze nastal weekend i chlop chrapie jeszcze we wyrze obok to mi sie marudzenie zalaczylo...
I jak moglam nie powiedziec Dzien dobry wszystkim
Skleroza, wstyd mi - ide do kartonadorbie, iwcia77, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
i zmykam do roboty...
Mala79, Sabina, Margolcia88, dorbie, mamatrojki80, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyDzień dobry. Zaraz poczytam, co u Was słychać.
A u mnie to słychać, że byłam u tego dobrego lekarza. Jestem zadowolona, że podkręcił tempo działań. Żałuję, że nie trafiłam do niego półtora roku wcześniej, no ale cóż, nie ma co się oglądać.
Przebadał nas dokumentnie. Męża uznał za zdrowego mężczyznę - bardzo dobre wyniki nasienia.
U mnie tylko prolaktyna była podwyższona, a jeszcze w lipcu była bardzo dobra,tłumaczę to stresem obecnym, bo w lipcu akurat miałam luz, bo urlop. Co tu dużo gadać, ja od tygodnia się stresowałam jak nigdy tą wizytą, a wczoraj mało ze strachu nie słabłam. Mam jeszcze ze dwa razy powtórzyć te różne hormony, i zbadać celiakię i coś tam z przewodem pokarmowym. Bardzo prawdopodobne, że mam wcale niemałą alergię, tylko nie wiadomo na co. No i jak najszybciej trzeba zrobić laparoskopię. Za miesiąc kolejna wizyta, wtedy pewnie konkretnie ustali termin zabiegu. Przyznacie, ze lekarz szybko działa?
No w porównaniu z moim poprzednim mówię.dorbie, ComeToMeBaby, macduska, BISCA, mamatrojki80, moremi, Aasiula, iwcia77, malgos741, inessa, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Dzień dobry. Zaraz poczytam, co u Was słychać.
A u mnie to słychać, że byłam u tego dobrego lekarza. Jestem zadowolona, że podkręcił tempo działań. Żałuję, że nie trafiłam do niego półtora roku wcześniej, no ale cóż, nie ma co się oglądać.
Przebadał nas dokumentnie. Męża uznał za zdrowego mężczyznę - bardzo dobre wyniki nasienia.
U mnie tylko prolaktyna była podwyższona, a jeszcze w lipcu była bardzo dobra,tłumaczę to stresem obecnym, bo w lipcu akurat miałam luz, bo urlop. Co tu dużo gadać, ja od tygodnia się stresowałam jak nigdy tą wizytą, a wczoraj mało ze strachu nie słabłam. Mam jeszcze ze dwa razy powtórzyć te różne hormony, i zbadać celiakię i coś tam z przewodem pokarmowym. Bardzo prawdopodobne, że mam wcale niemałą alergię, tylko nie wiadomo na co. No i jak najszybciej trzeba zrobić laparoskopię. Za miesiąc kolejna wizyta, wtedy pewnie konkretnie ustali termin zabiegu. Przyznacie, ze lekarz szybko działa?
No w porównaniu z moim poprzednim mówię.
Margolcia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Malgos lekkiej pracy
Margolcia bardzo fajne wieścito do dzieła!
Dorbie oby dyżurac szybko minął
Arwena zdrowkagdzieś się tak załatwiła?
Moremigadaj co jest? I chodz przytulić Cię do mojej bujnej piersi, pojemna jest
Margolcia88, kapturnica, dorbie, Arwena, Mala79, Bliska 77, Parka, macduska, mamatrojki80, moremi, Aasiula, Mega, iwcia77, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:super! A co ci kazal zrobic na celiakie? Przeciwciala czy gastroskopie?
Sama się nad tym właśnie zastanawiam, jak to badanie ma wyglądać, bo to w innym laboratorium ma być robione, ale słowa ,,gastroskopia" nie użył. Wszystko mi zanotował na karteczce, w punkcikach kolejność działań,nie mam tego przy sobie, bo jestem poza domem - u teściowej.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry, dopiero doczytalam i jestem na biezaco. A raptem mnie tu niebylo do wczoraj rana. Juz musze zmykac.
Malgos, przykro mi, ze spotkala Cie taka sytuacja:-(
Moremi, nie znasz dnia ani godziny.
Dzis zanotowalam dol. ale temperaturowy:35.83
Milego dnia:-)Margolcia88, macduska, Sabina, moremi, Aasiula, iwcia77, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArwena wrote:Czuje sie jak porzuta i wypluta.raz mi zimno raz ccieplo
Arwena, to koniecznie wypij taką miksturę - kwiat lipy + łyżeczka malin ze słoiczka, łyżka miodu, cytryna. Wzmacnia i szybko leczy przeziębienie - tylko zaraz po wypiciu trzeba przez dłuższy czas leżeć w łóżku.Bliska 77, Sabina, moremi, iwcia77, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witajcie
maz ze starsza na zakupach a ja po podstawowych czynnosciach kury domowej
pisac zbytnio nie moge bo mlodsza ciagnie mnie za prawy rekaw i ma przy tym niezla zabawe
milego dnia laski
bez smutkow, usmiechamy sie do wszystkich a przede wszystkim do samych siebieMargolcia88, Parka, Sabina, mamatrojki80, moremi, Aasiula, iwcia77, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Witam dziewczynki
i zmykam do roboty...
Miłej pracy, Małgoś! Nie chcę za bardzo wracać do Twoich wczorajszych wieczornych rozterek związanych z przyjaźnią-nieprzyjaźnią. Bo emocje lepiej wyciszyć. Powiem tylko ,że no niestety, nie wszyscy mają wystarczająco dużo delikatności.Tak to jest, ktoś nie pomyśli co mówi, druga strona wrażliwa bardziej, zwłaszcza w związku z tak ważną życiową sprawą - no i zgrzyt...
Moja dobra koleżanka z pracy ostatnio zaszła w ciążę ( nie jesteśmy ze sobą blisko, ale bardzo życzliwie się traktujemy, lojalnie, i mimo różnic charakteru, coś jest jednak w tym, że dla żartu nazywamy siebie ,,przyjaciółkami"), a wiedziała, że ja się dłużej staram i widziała żal w moich oczach, sama podobny żal miała w swoich, ale nawet jej jedno słowo ,,Wiem.." dające do zrozumienia, że wie, co ja czuję - też mnie zabolało. Bo bardzo przeżywam, bardzo chcę i tak to sie odbiera. A cóż dopiero przy bardziej obcesowych zachowaniach...
Nie łam się, Ty też niedługo powiesz wszystkim ,że jesteś w ciążySabina, moremi, Aasiula, iwcia77, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość