35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:potwierdzam, moje serducho też dzisiaj szwankuje,
nic tylko się napić na smutnoMateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Parka wrote:Aasiula
Niektore leki na arytmie obnizaja cisnienie, np. Concor. Ja mam lagodna arytmie i nic nie biore (w sumie nie musze, dopoki nie dokucza, tak podzial kardiolog), bo wlasnie po tym leku mialam zjazdy z cisnieniem, ogolnie swoje mam niskie.
A jak Twoj chlop biega to moze powinien zrobic ekg wysilkowe
I badanie krwi na potas i magnez, bo to moze byc arytmia z niedoboru tych pierwiastkow, wtedy wystarczy suplementacja
Wlasnie ja biore concor on bierze leki na nadcisnienie bo ma i jak wczoraj go chwycilo to kazali mu ten moj concoor lyknac.
.Wlasnie jutro pojedziemy do kliniki i wszystko mu zrobia jeszcze raz ,bo ewidentnie jest cos narzeczy
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mi rzadko kiedy zjadliwa wychodzila polska wolowina i sie po kilku probach poddalam..Tez kombinowalam z czasem , patelniami specjalnymi i zawsze byla jakas twardawa..
A smaze na patelni do stekow popryskanej oliwa z oliwek okolo2 , 3 minuty z kazdej strony.Lekko naciskamby spr czy nie leca soki krwiste z miesa.Przyprawy dopiero na samym koncu przed podaneim bo podobno nie powinno sie rpzyprawiac za wczesnie..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiula
Parka pytałaś czy czekam czy wywołuję ,chciałam wywoływać od poniedziałku ale chyba do piątku poczekam ...
kazała mi zrobić (mam skierowanie ) estradiol,progesteron,FSH niezależnie od cyklu ale jednak chciałabym zrobić w 3dc a mam możliwość tez zrobić w gymcentrum za free te wszystkie co wyżej + LH i AMH-(to jest dla mnie najważniejsze) ale samo amh nie chcą zrobić muszę tam czekać na 2-3 dc i tak już to przekładam bo @ nie ma ,w końcu kazała zadzwonić jak @ będzie a nie przekaładac co parę dni...Aasiula, Parka, malgos741, dorbie, megan8, gosia7122, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziekuje... dzisiaj mi moj american smile cos spełzł z oblicza... Ja się Twoim mężem przejęłam... Bedzie dobrze Kochana... Zajmij sie nim dobrze...Uspokój go...
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Fatalnie jak widzę.
Pusur, jesteś pewna że ten suwak się sam nie przestawił?
Resztę tulę, bo nic innego nie mogę zrobić.
Ja się poryczałam. Nie poradziłam sobie z pytaniem "kiedy wy?", po tym jak szwagierka oznajmiła, że spodziewają się dziecka. W sumie wiedziałam, że tak będzie. No i teraz jestem "na gigancie", bo zwyczajnie uciekłam od stołu.
Jak jeszcze ktoś zapyta, to powiem, że nie możemy mieć dzieci.
Idę... Kurwa.Mega, Margolcia88, BISCA, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Arwena wrote:Asiula
Parka pytałaś czy czekam czy wywołuję ,chciałam wywoływać od poniedziałku ale chyba do piątku poczekam ...
kazała mi zrobić (mam skierowanie ) estradiol,progesteron,FSH niezależnie od cyklu ale jednak chciałabym zrobić w 3dc a mam możliwość tez zrobić w gymcentrum za free te wszystkie co wyżej + LH i AMH-(to jest dla mnie najważniejsze) ale samo amh nie chcą zrobić muszę tam czekać na 2-3 dc i tak już to przekładam bo @ nie ma ,w końcu kazała zadzwonić jak @ będzie a nie przekaładac co parę dni...mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Fatalnie jak widzę.
Ja się poryczałam. Nie poradziłam sobie z pytaniem "kiedy wy?", po tym jak szwagierka oznajmiła, że spodziewają się dziecka. W sumie wiedziałam, że tak będzie. No i teraz jestem "na gigancie", bo zwyczajnie uciekłam od stołu.
Idę... Kurwa.malgos741, mamatrojki80, Parka, moremi, Aasiula, gosia7122, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Jaj kogo przytulić do mej piersi
Asiula
Macduska
Morka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 19:18
MartaDidi, mamatrojki80, Parka, moremi, Aasiula, Arwena, gosia7122, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymoremi wrote:Fatalnie jak widzę.
Idę... Kurwa.
To powiedz jej wprost... a ch... Ci do tego. Jak mnie denerwują te "życzliwe" pytania.
malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:Asiula
kazała mi zrobić (mam skierowanie ) estradiol,progesteron,FSH niezależnie od cyklu ale jednak chciałabym zrobić w 3dc a mam możliwość tez zrobić w gymcentrum za free te wszystkie co wyżej + LH i AMH-(to jest dla mnie najważniejsze) ale samo amh nie chcą zrobić muszę tam czekać na 2-3 dc i tak już to przekładam bo @ nie ma ,w końcu kazała zadzwonić jak @ będzie a nie przekaładac co parę dni...
Skoro masz zrobic te badania na poczatku cyklu to nie lepiej by bylo zeby juz sie zaczal, tzn wywolac jednak @ jak najszybciej?
Ja po usg wtorkowym jak sie okaze ze endometrium nie jest plaskie (jak nazwal gin), to bede miala wywolywana @ , zaraz po usg ide do gina, tego nowegomamatrojki80, dorbie, malgos741, Aasiula, moremi, Arwena, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Fatalnie jak widzę.
Idę... Kurwa.
Morka, przytulam...moremi, malgos741, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
dziewczyny jak Sabinka pokazała pączki to ja wam pokażę moje zapiekanki (dziś ja kucharzę bo na co dzień mój m ) ja słynnę z dobrych zapiekanek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/03d5791ff1fa.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 19:21
Aasiula, moremi, megan8, kapturnica, Sabina, anna maria, Mega, gosia7122, Dorka1979, MartaDidi, mamatrojki80, caffe, Bozia3, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
mamatrojki80 wrote:To powiedz jej wprost... a ch... Ci do tego. Jak mnie denerwują te "życzliwe" pytania.
Aasiula, malgos741, kapturnica, Parka, mamatrojki80, Mega, Sabina, gosia7122, Dorka1979, MartaDidi, caffe, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
MartaDidi wrote:Dziekuje... dzisiaj mi moj american smile cos spełzł z oblicza... Ja się Twoim mężem przejęłam... Bedzie dobrze Kochana... Zajmij sie nim dobrze...Uspokój go...
malgos741, kapturnica, moremi, Parka, Sabina, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość