X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    potwierdzam, moje serducho też dzisiaj szwankuje,
    nic tylko się napić na smutno
    Mi sie nawet pic nie chce... Dzisiaj mam zly dzien... Jest mi smutno, samotno i przykro...

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Aasiula <3
    Niektore leki na arytmie obnizaja cisnienie, np. Concor. Ja mam lagodna arytmie i nic nie biore (w sumie nie musze, dopoki nie dokucza, tak podzial kardiolog), bo wlasnie po tym leku mialam zjazdy z cisnieniem, ogolnie swoje mam niskie.

A jak Twoj chlop biega to moze powinien zrobic ekg wysilkowe
    I badanie krwi na potas i magnez, bo to moze byc arytmia z niedoboru tych pierwiastkow, wtedy wystarczy suplementacja

Wlasnie ja biore concor on bierze leki na nadcisnienie bo ma i jak wczoraj go chwycilo to kazali mu ten moj concoor lyknac.
    .Wlasnie jutro pojedziemy do kliniki i wszystko mu zrobia jeszcze raz ,bo ewidentnie jest cos narzeczy :(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mi rzadko kiedy zjadliwa wychodzila polska wolowina i sie po kilku probach poddalam..Tez kombinowalam z czasem , patelniami specjalnymi i zawsze byla jakas twardawa..
    A smaze na patelni do stekow popryskanej oliwa z oliwek okolo2 , 3 minuty z kazdej strony.Lekko naciskamby spr czy nie leca soki krwiste z miesa.Przyprawy dopiero na samym koncu przed podaneim bo podobno nie powinno sie rpzyprawiac za wczesnie..
    Ja kupiłam z Sokołowa chyba taki gotowy stek do smażenia. Smażyłam na patelni grillowej bez tłuszczu, wpierw 3 minuty z każdej strony, a potem po 1 minucie. Z antrykotu był cieńszy, to smażyłam po 2min wpierw, potem po 1 min, ten był bardziej kruchy. Oczywiscie potem doprawiałam

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Mi sie nawet pic nie chce... Dzisiaj mam zly dzien... Jest mi smutno, samotno i przykro...
    Martus 0heart.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 18:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula <3

Parka pytałaś czy czekam czy wywołuję ,chciałam wywoływać od poniedziałku ale chyba do piątku poczekam ...
    kazała mi zrobić (mam skierowanie ) estradiol,progesteron,FSH niezależnie od cyklu ale jednak chciałabym zrobić w 3dc a mam możliwość tez zrobić w gymcentrum za free te wszystkie co wyżej + LH i AMH-(to jest dla mnie najważniejsze) ale samo amh nie chcą zrobić muszę tam czekać na 2-3 dc i tak już to przekładam bo @ nie ma ,w końcu kazała zadzwonić jak @ będzie a nie przekaładac co parę dni...

Aasiula, Parka, malgos741, dorbie, megan8, gosia7122, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Martus 0heart.gif
    Dziekuje... dzisiaj mi moj american smile cos spełzł z oblicza... Ja się Twoim mężem przejęłam... Bedzie dobrze Kochana... Zajmij sie nim dobrze...Uspokój go...

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatalnie jak widzę.
    Pusur, jesteś pewna że ten suwak się sam nie przestawił? ;)

Resztę tulę, bo nic innego nie mogę zrobić.

Ja się poryczałam. Nie poradziłam sobie z pytaniem "kiedy wy?", po tym jak szwagierka oznajmiła, że spodziewają się dziecka. W sumie wiedziałam, że tak będzie. No i teraz jestem "na gigancie", bo zwyczajnie uciekłam od stołu.
    Jak jeszcze ktoś zapyta, to powiem, że nie możemy mieć dzieci.
    Idę... Kurwa.

Mega, Margolcia88, BISCA, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    Asiula <3

Parka pytałaś czy czekam czy wywołuję ,chciałam wywoływać od poniedziałku ale chyba do piątku poczekam ...
    kazała mi zrobić (mam skierowanie ) estradiol,progesteron,FSH niezależnie od cyklu ale jednak chciałabym zrobić w 3dc a mam możliwość tez zrobić w gymcentrum za free te wszystkie co wyżej + LH i AMH-(to jest dla mnie najważniejsze) ale samo amh nie chcą zrobić muszę tam czekać na 2-3 dc i tak już to przekładam bo @ nie ma ,w końcu kazała zadzwonić jak @ będzie a nie przekaładac co parę dni...
    A po co chcesz do piątku czekać?

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Fatalnie jak widzę.

Ja się poryczałam. Nie poradziłam sobie z pytaniem "kiedy wy?", po tym jak szwagierka oznajmiła, że spodziewają się dziecka. W sumie wiedziałam, że tak będzie. No i teraz jestem "na gigancie", bo zwyczajnie uciekłam od stołu.
    Idę... Kurwa.
    Jakas dzisiaj niedola na forum... Tyle trupow wylazlo z szaf... Niech juz sie dzien skonczy... Jutro bedzie lepiej...

malgos741, mamatrojki80, Parka, moremi, Aasiula, gosia7122, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaj kogo przytulić do mej piersi <3
    Asiula <3
    Macduska <3
    Morka <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 19:18

MartaDidi, mamatrojki80, Parka, moremi, Aasiula, Arwena, gosia7122, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Fatalnie jak widzę.

Idę... Kurwa.

To powiedz jej wprost... a ch... Ci do tego. Jak mnie denerwują te "życzliwe" pytania.

malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    Asiula <3

Skoro masz zrobic te badania na poczatku cyklu to nie lepiej by bylo zeby juz sie zaczal, tzn wywolac jednak @ jak najszybciej?
    Ja po usg wtorkowym jak sie okaze ze endometrium nie jest plaskie (jak nazwal gin), to bede miala wywolywana @ , zaraz po usg ide do gina, tego nowego

mamatrojki80, dorbie, malgos741, Aasiula, moremi, Arwena, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Fatalnie jak widzę.

Idę... Kurwa.

Morka, przytulam...<3

moremi, malgos741, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak Sabinka pokazała pączki to ja wam pokażę moje zapiekanki (dziś ja kucharzę bo na co dzień mój m ) ja słynnę z dobrych zapiekanek ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/03d5791ff1fa.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 19:21

Aasiula, moremi, megan8, kapturnica, Sabina, anna maria, Mega, gosia7122, Dorka1979, MartaDidi, mamatrojki80, caffe, Bozia3, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Parka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka, nie wiem co powiedziec ...., tak mi przykro..

moremi, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morus 0heart.gif

moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    To powiedz jej wprost... a ch... Ci do tego. Jak mnie denerwują te "życzliwe" pytania.
    To ciotka. Szwagierka jest ok. Przyszła i powiedziała, żebym ucięła te niedyskretne pytania właśnie w taki sposób. Ona sama poroniła. Byłyśmy w ciąży w tym samym czasie i zakończyłyśmy je w odstępie jednego dnia. Na nią nie dam złego słowa powiedzieć ;)

Aasiula, malgos741, kapturnica, Parka, mamatrojki80, Mega, Sabina, gosia7122, Dorka1979, MartaDidi, caffe, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zglodniałam ,zapomnialam z tego wszystkiego ze trzeba cos zjesc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 19:26

malgos741, moremi, Parka, gosia7122, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 23:16

Aasiula, malgos741, anna maria, Parka, Sabina, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Dziekuje... dzisiaj mi moj american smile cos spełzł z oblicza... Ja się Twoim mężem przejęłam... Bedzie dobrze Kochana... Zajmij sie nim dobrze...Uspokój go...
    Ja tez i to bardzo nigdy go takiego nie widzialam.Musi byc dobrze innej opcji nie biore pod uwage .

malgos741, kapturnica, moremi, Parka, Sabina, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 7350 7351 7352 7353 7354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ