X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja się poryczałam. Nie poradziłam sobie z pytaniem "kiedy wy?", po tym jak szwagierka oznajmiła, że spodziewają się dziecka. W sumie wiedziałam, że tak będzie. No i teraz jestem "na gigancie", bo zwyczajnie uciekłam od stołu.
    Jak jeszcze ktoś zapyta, to powiem, że nie możemy mieć dzieci.
    Idę... Kurwa.

siedzę se w kartonie dzisiaj cały dzień. ale wlazłam poczytać. no nie mogę nie zareagować Morka. Doskonale wiem co czujesz. Doskonale.
    wypłacz się. to pomaga to z siebie wyrzucić. ludzie taktu nie mają, a poza tym to nie ich sprawa jeśli ich nie wtajemniczaliście w wasze starania. jeśli wtajemniczyliście i mimo to pytanie padło- brak taktu. z mojego jednak doświadczenia wynika, że pytają życzliwie, nieświadomie jednak zadając nam ból. i tak, wiem ze to wkurwia. normalnie poryczałam się w twoim imieniu. mam nadzieję ze jest ci lepiej.
    ochłoń sobie a potem zdecydujesz czy wrócić z giganta.

kapturnica, Aasiula, Parka, Natka_79, gosia7122, malgos741, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Zofia gdzie Ty mieszkasz?jezeli mozna wiedziec
    W Anglii

anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziołchy jakis chujowy dzien dzis jest .No co jedna to z wiekszym dołem..No masakra... Aż sie smutno robiczytając to wszystko ehh.

malgos741, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja pobieżnie przejrzałam wasze pisanie i mówię, że coś dziś wisi w powietrzu, stąd te przykrości, smutki, skoki ciśnienia, złe nastroje.
    Wspieram wszystkie, którym dziś źle. <3
    Minie, na pewno minie i będzie radośnie.
    Ja też dziś miałam nowe przeżycie niewesołe, chyba z powodu niskiego ciśnienia, gdy wstałam od komputera po kilku krokach rzuciło mną na ścianę - jakieś zawroty głowy, aż mi się teściowa przestraszyła, bo to widziała.
    Oby jutro nam wszystkim było lepiej.Pozdrawiam serdecznie.

MartaDidi, Aasiula, Parka, gosia7122, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byly tez dobre wiesci. Peppa miala dobry dzien:-)

Aasiula, Parka, gosia7122, megan8, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Byly tez dobre wiesci. Peppa miala dobry dzien:-)

O, to pocieszające :) Super, zaraz odnajdę i sprawdzę , co u niej :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Gdzie Kometa?

Marta, jak Twój tak rzadko w domu bywa, to mam dla Ciebie metodę ;)
    https://m.facebook.com/746563065376170/photos/a.789645481067928.1073741828.746563065376170/891773550855120/?type=1
    Morek, a co to bo nie moge otworzyc?

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Faken, to tak samo jak mi... tule <3
    :-(

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He, he, Peppa, to rzeczywiście długi spacer sobie zrobiłaś i to jeszcze wesoły :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co konstruktywnego z takiego narzekania i załamywania rąk wynika? nic. I jeszcze to utwierdzanie się nawzajem w przekonaniu jak bardzo jest do dupy. Mnie by to nie pocieszyło tylko wpędziło w jeszcze większego doła, mam wrażenie, że niektórzy robią z tego większe "halo" niż same zainteresowane. Głowa do góry dziewczyny.

MartaDidi, Parka, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    :-(

Marta, nie smutaj, nawet najdłuższa żmija kiedyś mija ;-)

MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Marta, nie smutaj, nawet najdłuższa żmija kiedyś mija ;-)
    Nawet mi York dziś nie śmierdzi...

Aasiula, Parka, nick nieaktualny, BISCA, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Nawet mi York dziś nie śmierdzi...

A co Cię tak dziś wzięło? , w moim odczuciu to Ty wulkan energii pozytywnej jesteś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 21:41

MartaDidi, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, ja chciałabym wrócić do tej celiaki, nie wiem , czy to mam, badania na to i na inne coś tam w przewodzie pokarmowym lekarz mi zlecił, żeby to wykluczyć. Ale może i jestem na coś tam chora, tylko o tym nie mam pojęcia. A to są jakieś określone objawy?
    Aż zerknę na to skierowanie - rzeczywiście chodzi o badanie z krwi przeciwciał przeciw helicobacter, lamblia, ascaris lumbricoides, transglutaminazie tkankowej.
    Co za nazwy!
    No ale na tym skierowaniu ani słowa o celiaki (jak to będzie brzmiało w mianowniku?), a na karteczce z planem działania mam celiakię wpisaną. NO to ja nie wiem, jak mi to będą badać :(

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach... mam takie dni czasami,ze chcialabym poczuc, ze jestem "taka mala"... Zrobic dla kogos kolacje zeby "opierdolil cos na cieplo"- PORANEK KOJOTA...takie tam psie smuteczki...

nick nieaktualny, Aasiula, Parka, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A co Cię tak dziś wzięło? , w moim odczuciu to Ty wulkan energii pozytywnej jesteś.
    A bo sama dzisiaj jestem na maxa. Mlody Stary juz od wczoraj u ojca... A mlody maly nie chce ze mna gadac :-)

nick nieaktualny, Aasiula, Parka, malgos741, BISCA, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A bo sama dzisiaj jestem na maxa. Mlody Stary juz od wczoraj u ojca... A mlody maly nie chce ze mna gadac :-)

Twój facet chyba niedługo wraca? 20?, długie te okresy rozłąki macie? akumulatory Ci dziś padły po prostu.

malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    ach... mam takie dni czasami,ze chcialabym poczuc, ze jestem "taka mala"... Zrobic dla kogos kolacje zeby "opierdolil cos na cieplo"- PORANEK KOJOTA...takie tam psie smuteczki...
    Martuś jade do ciebie zrobisz cis pysznego ??:)
    Zabiore mlodego chorego chlopa I jezdem
    A zapomnialam I Jeszcze jednego Yorka przywioza ;D
    Nie smutaj :)

nick nieaktualny, Parka, MartaDidi, gosia7122, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, zabierz mnie też. Wezmę flaszki.

Aasiula, MartaDidi, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Twój facet chyba niedługo wraca? 20?, długie te okresy rozłąki macie? akumulatory Ci dziś padły po prostu.
    Kurde 5 tyg. tym razem... Moj glowny akumulator padl i nie ma go kto naladowac...

Aasiula, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 7352 7353 7354 7355 7356 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ