35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Ja się poryczałam. Nie poradziłam sobie z pytaniem "kiedy wy?", po tym jak szwagierka oznajmiła, że spodziewają się dziecka. W sumie wiedziałam, że tak będzie. No i teraz jestem "na gigancie", bo zwyczajnie uciekłam od stołu.
Jak jeszcze ktoś zapyta, to powiem, że nie możemy mieć dzieci.
Idę... Kurwa.
siedzę se w kartonie dzisiaj cały dzień. ale wlazłam poczytać. no nie mogę nie zareagować Morka. Doskonale wiem co czujesz. Doskonale.
wypłacz się. to pomaga to z siebie wyrzucić. ludzie taktu nie mają, a poza tym to nie ich sprawa jeśli ich nie wtajemniczaliście w wasze starania. jeśli wtajemniczyliście i mimo to pytanie padło- brak taktu. z mojego jednak doświadczenia wynika, że pytają życzliwie, nieświadomie jednak zadając nam ból. i tak, wiem ze to wkurwia. normalnie poryczałam się w twoim imieniu. mam nadzieję ze jest ci lepiej.
ochłoń sobie a potem zdecydujesz czy wrócić z giganta.
kapturnica, Aasiula, Parka, Natka_79, gosia7122, malgos741, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja pobieżnie przejrzałam wasze pisanie i mówię, że coś dziś wisi w powietrzu, stąd te przykrości, smutki, skoki ciśnienia, złe nastroje.
Wspieram wszystkie, którym dziś źle.
Minie, na pewno minie i będzie radośnie.
Ja też dziś miałam nowe przeżycie niewesołe, chyba z powodu niskiego ciśnienia, gdy wstałam od komputera po kilku krokach rzuciło mną na ścianę - jakieś zawroty głowy, aż mi się teściowa przestraszyła, bo to widziała.
Oby jutro nam wszystkim było lepiej.Pozdrawiam serdecznie.MartaDidi, Aasiula, Parka, gosia7122, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Gdzie Kometa?
Marta, jak Twój tak rzadko w domu bywa, to mam dla Ciebie metodę
https://m.facebook.com/746563065376170/photos/a.789645481067928.1073741828.746563065376170/891773550855120/?type=1Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co konstruktywnego z takiego narzekania i załamywania rąk wynika? nic. I jeszcze to utwierdzanie się nawzajem w przekonaniu jak bardzo jest do dupy. Mnie by to nie pocieszyło tylko wpędziło w jeszcze większego doła, mam wrażenie, że niektórzy robią z tego większe "halo" niż same zainteresowane. Głowa do góry dziewczyny.
MartaDidi, Parka, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInessa, ja chciałabym wrócić do tej celiaki, nie wiem , czy to mam, badania na to i na inne coś tam w przewodzie pokarmowym lekarz mi zlecił, żeby to wykluczyć. Ale może i jestem na coś tam chora, tylko o tym nie mam pojęcia. A to są jakieś określone objawy?
Aż zerknę na to skierowanie - rzeczywiście chodzi o badanie z krwi przeciwciał przeciw helicobacter, lamblia, ascaris lumbricoides, transglutaminazie tkankowej.
Co za nazwy!
No ale na tym skierowaniu ani słowa o celiaki (jak to będzie brzmiało w mianowniku?), a na karteczce z planem działania mam celiakię wpisaną. NO to ja nie wiem, jak mi to będą badać -
ach... mam takie dni czasami,ze chcialabym poczuc, ze jestem "taka mala"... Zrobic dla kogos kolacje zeby "opierdolil cos na cieplo"- PORANEK KOJOTA...takie tam psie smuteczki...
mamatrojki80, Aasiula, Parka, malgos741, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
mamatrojki80 wrote:A co Cię tak dziś wzięło? , w moim odczuciu to Ty wulkan energii pozytywnej jesteś.
mamatrojki80, Aasiula, Parka, malgos741, BISCA, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:A bo sama dzisiaj jestem na maxa. Mlody Stary juz od wczoraj u ojca... A mlody maly nie chce ze mna gadac
Twój facet chyba niedługo wraca? 20?, długie te okresy rozłąki macie? akumulatory Ci dziś padły po prostu.
malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:ach... mam takie dni czasami,ze chcialabym poczuc, ze jestem "taka mala"... Zrobic dla kogos kolacje zeby "opierdolil cos na cieplo"- PORANEK KOJOTA...takie tam psie smuteczki...
Zabiore mlodego chorego chlopa I jezdem
A zapomnialam I Jeszcze jednego Yorka przywioza
Nie smutajmamatrojki80, Parka, MartaDidi, gosia7122, malgos741, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Twój facet chyba niedługo wraca? 20?, długie te okresy rozłąki macie? akumulatory Ci dziś padły po prostu.
Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę