35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:A mi nie chce się spać. Mąż już chrapie,a ja po tym sennym dniu ożyłam.
a za tydzień znów do 4 w nocyMartaDidi, Aasiula, Margolcia88, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
trzeba sobie humor poprawić .... Kabarety na polsacie 2
Aasiula, Margolcia88, megan8, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Hej
Przeprowadziliśmy się e końcu. Było tyle roboty że ze dwa razy tylko na chwilę zajrzałam do Was. Co słychać? Czy ktoś napisze jakieś małe streszczenie proszę
Po ostatnich jazdach z teściami mój ojciec postanowił nam udostępnić do mieszkania swoją nieruchomość. Możemy tu mieszkać póki się nie sprzeda a na sprzedaż wystawi ją za rok. Także mamy czas na złapanie oddechu. Dom ma ponad 100 lat i oczywiście swoich niewidzialnych lokatorów. Najszczęśliwsze są nasze psy które dziś przywiozłam. Teraz mają 3000 m do bieganiaDużo wrażeń ogólnie ale pozytywnych.
malgos741, Aasiula, Margolcia88, MartaDidi, megan8, Arwena, moremi, Mega, dorbie, Parka, caffe, Zofia8, BISCA, Dorka1979, Natka_79, Viv78, kapturnica, Sabina, SolarPolar, Bozia3, anna maria, gosia7122, inessa, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ComeToMeBaby wrote:a ja tak siedzę, grzebię w necie i wogóle bez sensu.
i wszystko mnie boli.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ja tez uciekam dziewczyny ,moze spokojne zasne po tylu emocjach.I oby jutrzejszy był lepszy niz ten kurewski dzien .
Dobranoc kochane do jutramalgos741, Margolcia88, MartaDidi, ComeToMeBaby, Mega, Parka, Viv78, kapturnica, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Hej
Przeprowadziliśmy się e końcu. Było tyle roboty że ze dwa razy tylko na chwilę zajrzałam do Was. Co słychać? Czy ktoś napisze jakieś małe streszczenie proszę
Po ostatnich jazdach z teściami mój ojciec postanowił nam udostępnić do mieszkania swoją nieruchomość. Możemy tu mieszkać póki się nie sprzeda a na sprzedaż wystawi ją za rok. Także mamy czas na złapanie oddechu. Dom ma ponad 100 lat i oczywiście swoich niewidzialnych lokatorów. Najszczęśliwsze są nasze psy które dziś przywiozłam. Teraz mają 3000 m do bieganiaDużo wrażeń ogólnie ale pozytywnych.
ania.g lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyania.g wrote:Hej
Stuletni dom? Jak z fimu :)Fajnie, że znaleźliście spokojną przystań.ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Upieczemy Yorki z sosem...i z jabluszkiem... i z czosnkiem... ja juz wiem co zrobic, zeby miesko bylo kruche... Zamarynujemy w oliwie z cytryna i octem balsamico! MNiam... Przyjezdzajcie! Tylko pieska nie zapomnij...
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Inessa, ja chciałabym wrócić do tej celiaki, nie wiem , czy to mam, badania na to i na inne coś tam w przewodzie pokarmowym lekarz mi zlecił, żeby to wykluczyć. Ale może i jestem na coś tam chora, tylko o tym nie mam pojęcia. A to są jakieś określone objawy?
Aż zerknę na to skierowanie - rzeczywiście chodzi o badanie z krwi przeciwciał przeciw helicobacter, lamblia, ascaris lumbricoides, transglutaminazie tkankowej.
Co za nazwy!
No ale na tym skierowaniu ani słowa o celiaki (jak to będzie brzmiało w mianowniku?), a na karteczce z planem działania mam celiakię wpisaną. NO to ja nie wiem, jak mi to będą badać
Jeszcze jesli chodzi i Helicobacter to przeciwciala powiedza czy mialas kontakt z ta bakteria, generalnie 70-80% ludzi ma, ale to jest pamiec immunologiczna,moglas miec i masz wyleczone, a pciala będą dodatnie, o tym czy ja obecnie masz powie badanie antygenu Helicobacter pylori w kale.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 23:18
SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Ania super a są jakieś duchy?
Dom ma ciekawą historię. Wybudowany w 1911 przez rosyjskiego "białego" generała który specjalizował się w fortyfikacjach wojennych. Bawiła się tu rosyjska śmietanka. Do tej pory zachowały się oryginalne wizytówki gości. Podczas pierwszej wojny światowej zginęli obaj synowie pierwszych właścicieli oraz sam generał. Pani domu została sama. W 1941 sprzedała dom ale zastrzegła sobie dożywotnie mieszkanie tu (teraz my śpimy w jej pokoju). Podczas drugiej wojny światowej ukrywali się tu ludzie którzy między innym uciekli z obozu przejściowego w Pruszkowie. Wojnę przetrwała tu również trzy osobowa żydowska rodzina. Na pewno czuje się tu echo dawnych czasów i opiekunów tego domu. Mam nadzieję że zostaniemy przez nich zaakceptowani.
Żeby było ciekawiej na przeciwko mieszka jakiś artysta wynalazca który hoduje w sezonie dynie na dachu swojego domu
Ok, dopisać wino i idę spać. Dobrej nocyViv78, caffe, kapturnica, Aasiula, Sabina, MartaDidi, Natka_79, malgos741, moremi, Iwone, Parka, Bozia3, dorbie, anna maria, gosia7122, Mega, inessa, Arwena, BISCA, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4