35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Jedziemy do kliniki odezwe sie jak wrocimy
Pa
Ps. milej niedzieliMartaDidi, Iwone, kapturnica, Sabina, dorbie, anna maria, ania.g, ComeToMeBaby, gosia7122, Bliska 77, Mega, inessa, malgos741, Dorka1979, macduska, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:
Iwone moglabys dac znać, napisa choć że żyjesz...
ano żyję, ale co to za życie
Na bieżąco aktualizuję wątek staraczkowy i tam widać moją obecność
Jakoś tak nie mam ostatnio natchnienia do pisania. W okół same problemy, na które nie do końca mam wpływ i nie zawsze mogę coś zmienić.
Zauważyłam że u mnie stresy wpływają na owu i na długość cykli. Ostatnio miałam tak nerwowy tryb życia, że nie dość że cykl 40 dniowy, to jeszcze @ wyjątkowo bolesna. Podobno wyglądałam jakbym miała za chwilę zejść
MartaDidi, Sabina, gosia7122, Bliska 77, megan8, Aasiula, malgos741, macduska, Parka, iwcia77, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
No to teraz dziewczyny handel pełną parąniech sie rozkręca..Chetnie zakupie ale jako ,że lubie dmuchac na zimne to na razie sobie powiedziałam ,że nic dla dziecia nie kupie przed 20tym tygodniem
dorbie, ania.g, gosia7122, Aasiula, malgos741, MartaDidi, Dorka1979, macduska, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No to teraz dziewczyny handel pełną parąniech sie rozkręca..Chetnie zakupie ale jako ,że lubie dmuchac na zimne to na razie sobie powiedziałam ,że nic dla dziecia nie kupie przed 20tym tygodniem
Ja teżkapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Przyszlam sie przywitac z Wami i zyczyc milej niedzieli
Ja dzisiaj od rana mam mentlik w glowie, co tu zrobic - chlop ma urodziny a ja zapomnialam, z tego wszystkiego zabrac prezentu dla Niego, ktory lezy sobie w szafie w Poznaniu- glupio mi przed Nim jak cholera...
Chociaz On mi wciaz powtarza - ze najwiekszym prezentem dla Niego jestem ja sama i fakt, ze w ten dzien jestesmy razem - ale jakos to do mnie nie przemawia - mam poczucie winy, echh...
Uciekam sie ogarnac i cos wymyslic na szybko.... - ciekawe co mi z tego wyjdzie....kapturnica, MartaDidi, ComeToMeBaby, gosia7122, Bliska 77, Mega, Aasiula, malgos741, macduska, Parka, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Sklepik dobra rzecz..Nie chodzi o zarobienie na kims ale jak ktoś ma rzeczy , które juz nie używa dla dziecia to zawsze pare groszy może odzyskac a i druga strona będzie zadowolona bo nie bedzie musiała nówke kupowac i przepłacac .Takze spręż sie bo sądze ,że wiecej dziewczyn bedzie miało pare rzeczy do odsprzedania i wątek sie jak najbardziej przyjmie..
Sabina, kapturnica, MartaDidi, gosia7122, Iwone, Aasiula, macduska, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Witam
Przyszlam sie przywitac z Wami i zyczyc milej niedzieli
Ja dzisiaj od rana mam mentlik w glowie, co tu zrobic - chlop ma urodziny a ja zapomnialam, z tego wszystkiego zabrac prezentu dla Niego, ktory lezy sobie w szafie w Poznaniu- glupio mi przed Nim jak cholera...
Chociaz On mi wciaz powtarza - ze najwiekszym prezentem dla Niego jestem ja sama i fakt, ze w ten dzien jestesmy razem - ale jakos to do mnie nie przemawia - mam poczucie winy, echh...
Uciekam sie ogarnac i cos wymyslic na szybko.... - ciekawe co mi z tego wyjdzie....
obwiąż się czerwona kokardąw romantycznych okolicznościach przyrody
anna maria, Sabina, Aasiula, MartaDidi, Zofia8, iwcia77, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiula ciekawa jestem na jakim etapie jesteście,powodzenia!!!
no tak,a ja jutro na pierwszą wizytę idę i trochę cykam,dlugo się do tego zbierałam
czego mogę się spodziewać? wiele badań?teraz chyba będę stałym bywalcem szpitala
Bliska 77, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
i mnie się pomysł podoba z sklepikiem. Może być przydatny dla wszystkich - staraczki mogą wymieniać się lekami, ciężarne oddawać testy i leki, a mamuśki ciuchy i inne przedmioty
Sabina, ania.g, Aasiula, MartaDidi, anna maria, macduska, gosia7122, iwcia77, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
SPokojnej radosnej niedzieli Wam zycze
nas zasypało w nocy wracalismy od znajomych pieszo ok 3 km to grzmiało i mega zmoklismy suszylismy wszystko co mielismy na sobie taka była zawierucha śniezna!!
CO do celiakii to jest róznie z objawami moze nawet nie byc objawów niestety
mnie jak sobie pozwole na gluten a niestety dorosłym jest trudniej nie jesc go jak całe zycie jedliboli brzuch zwłaszcza podbrzusze,czesto pojawiają sie biegunki lub mega zaparcia,mogą pojawic sie problemy ze skóra zwłaszcza na twarzy,na plecach nad łopatkami i na krzyzu ( to sa takie podstawowe objawy celiaki w tych miejscach ciala -sa to zwykle krosty czerwone i bardzo bolace).
No i tak jak Dorbi mówi czesto jest obnizony poziom żelaza we krwi,do tego moze byc problem z nerwica ( spowodowaną duzymi brakami w przekazywaniu dla organizmu witamin zwłaszcza z grupy B ) no i moze byc problem z płodnoscią lub poronieniami
Jak bys chciała wiecej sie dowiedziec to pisz na priv
Ania.g super mieszkanko
Marta fajny pomysł ze "sklepikiem"
ania.g, malgos741, MartaDidi, anna maria, iwcia77, Arwena, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ania.g - ale masz fajnie z tym domem....choć ja bym się trochę cykała spać w tej sypialni - czy była właścicielka już się Wam pokazała?
Bozia3, Aasiula, malgos741, anna maria, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4