35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
huuura nareszcie zima i trochę śniegu
szkoda, ze tylko dzisiaj ma padać
marzy mi się taka zima jak za dzieciaka, śniegu po kostki albo po kolana
ale to se ne vrati, pane HavranekWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 11:10
Aasiula, Sabina, Bliska 77, Mega, moremi, kkisia, mamatrojki80, Bursztyn, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Wacia!- gdzie macica????
juz siedzi w poczekalni u lekarza ? przeciez dopiero 17 ma zabieg
18 zabieg a 17 idę do szpitala
a avatar zmieniony- moja macica jest do niczego - to jeszcze mam ją mieć w avatarze ??????
moze jak będzie wszystko OK to wróci a jak nie będzioe to będzie kot albo...nie będzie żadnego avataru nawet dziuni z ovu,.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 11:44
kapturnica, moremi, Sabina, Mega, kkisia, Bursztyn, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:U nas sypie non stop, wvzoraj go jakas sniezyco zawieruch byla a jutto moje dzieciatko oddaje na godzine do zlobka, ja wyrodna matka, pozdrawiam
wcale nie wyrodna!dziecko sie towarzysko wyrobi..
ja wlasnie dostalam list ze zlobka, ze dzieciom urodzonyl w pierwszym polroczu 2015 beda przydzielac miejsca w czerwcu, a skoro ja dopiero chce dziecia oddac w 2016 to w tym przydzielaniu udzialu nie bierze i spada na koniec listy nastepnego przydzialu i to bez gwarancji miejsca.. Wiec chyba zmienie na listopad 2015wroce do fabryki bez urlopu rodzicielskiego..
Sabina lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Asiula najlepszego!
http://www.iv.pl/images/17761226048446031421.gif
Ty Duska, co Ty z tymi slodkopierdzacymi kotkami!
oddawaj Wacie!
edit: juz widze wytlumacznieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 11:43
macduska, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny