35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z rana w ten niewiadomo jaki poranek. Jak zwykle budzę się razem z M. Zanim on zwlecze się z łóżka to ja mu już kawę robię i sobie śniadanko i znowu do łóżka. Pa pa, później będę nadrabiać
Ludzkie pojęcie, właśnie puszczają na tvn " naukę jazdy " z 2001 roku z tymi ślązakami, rany boskie jak ludzie jeżdżą.Sabina, kapturnica, Aasiula, Mega, BISCA, Natka_79, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoniedziałek a Wy spicie?
Mam nadzieję że dojade do głównej, bo na naszej drodze śniegu że hoho
Oby to był dobry tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 06:59
kapturnica, kkisia, Aasiula, Mega, moremi, malgos741, Bursztyn, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien bry kobitki w ten mrozny sniezny poranek.
Sabbcia znam ten bol drogowo-sniegowyNa szczescie sasiad jakies 3lata temu kupil traktorek i odsnieza droge..Gdyby wczoraj nie ruszyl to moglabym zapomniec o wyjezdzie.Bo do glownej mam okolo 60metrow .A sniegu tak kolo25cm nie przeszadzajac narąbało wczorajszego dnia.
I no własnie dzisiaj urodzinki Aasiuli
sto lat zycia!!
dwieście picia!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 07:16
Sabina, kkisia, Aasiula, BISCA, moremi, malgos741, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny w ten mroźny zimowy ranek. Ja już w pracy
Strasznie szybko te weekendy lecą
Asiula wszystkiego naj!!!, no i zdrówka dla męża, Reni cieszę się, że psinka dochodzi do siebie; Iwone trudną masz sytuację, ale trzymam kciuki, że w porozumieniu z druga połówką znajdziecie najlepsze z możliwych rozwiązań; Bisca ciepłego wypoczynku, wygrzej się za nas wszystkie
Miłego dzionkaJa dziś wieczorem walczę z walentynkami (Natka ma w szkole pocztę walentynkową i mega marudzi, żeby pomóc Jej walentynki zrobić - tak co najmniej z 10 szt.), jutro dentysta, pojutrze okulista; oj, oj znowu ciężki tydzień w zanadrzu
- ale już od poniedziałku dzieciaki ferie mają, więc chociaż szkoła trochę zluzuje. Już nie marudzę zabieram się do pracy
a Wam jeszcze raz miłego.
kkisia, Aasiula, Mega, BISCA, moremi, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć o poranku:)
Ja dzisiaj "siedzę" z Małgośką. Jak ją uśpię, muszę ostro popracować, a "siedząc" (mój M tak mówi, że siedzę z dzieckiem:) ) pozałatwiać zdanie trochę urzędowych spraw. Druga tura pracy, wieczorem. Mam napięty termin i jak nie wyrobię dziennego planu+weekendu, to klapa. A muszę zarobić na gina i na badania, dopóki nie zaciążę i nie zapiszę się do gina na NFZ.
Ale syn dzisiaj u Exa, na M mam focha za zostawienie garów brudnych od czwartku i niewyjęcie prania, też od czwartku, więc dzisiaj nie gotujęWobec buntu mojego, wczoraj NIC nie zjadł
Ciekawe, ile człowiek bez jedzenia może wytrzymać...
Sabina, kkisia, Aasiula, Mega, BISCA, moremi, malgos741, Arwena, Parka, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wieczorem nie miałam neta wiec dopiero teraz doczytałam
Aasiulka sto lat w zdrowiu i upragnionego spełnienia!
Mnie tez powoli dopada choróbsko, katar, gardło, głowa....
Reni strasznie sie ciesze, ze z pieslawem lepiej, podrap go za uchem ode mnie, fajnie ze wreszcie wygrzebalas sie z kartonano i te trojaczki przesłodkie, moze sie jednak skusisz?
kkisia, Aasiula, Sabina, kapturnica, moremi, Reni, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:aaa!!
asiluka jutro masz urodzinki?
11 - morek? i ktoras jeszcze ...przyznac sieale blisko byłaś
Bryzaspałam dzisiaj i przegapiłam znowu termometr
malgos741, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula
wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i oby ten cykl urodzinowy zakończył się u Ciebie dwoma kreskami
Sabina, Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!