Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytalam , 3 prania wyprane , moge isc spac :)

Dobranoc

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, BISCA, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc, też idę spać, bo jutro idę z Hubertem do poradni pedagogicznej na badania w kierunku dysleksji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 04:39

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 04:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana w ten niewiadomo jaki poranek. Jak zwykle budzę się razem z M. Zanim on zwlecze się z łóżka to ja mu już kawę robię i sobie śniadanko i znowu do łóżka. Pa pa, później będę nadrabiać
    Ludzkie pojęcie, właśnie puszczają na tvn " naukę jazdy " z 2001 roku z tymi ślązakami, rany boskie jak ludzie jeżdżą.

nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, Mega, BISCA, Natka_79, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poniedziałek a Wy spicie? ;-)
    Mam nadzieję że dojade do głównej, bo na naszej drodze śniegu że hoho ;-)

Oby to był dobry tydzień :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 06:59

kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, moremi, malgos741, Bursztyn, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula masz urodziny? To wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń <3 no i oczywiście dużo zdrowka <3 buziole

Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry kobitki w ten mrozny sniezny poranek.
    Sabbcia znam ten bol drogowo-sniegowy ;) Na szczescie sasiad jakies 3lata temu kupil traktorek i odsnieza droge..Gdyby wczoraj nie ruszyl to moglabym zapomniec o wyjezdzie.Bo do glownej mam okolo 60metrow .A sniegu tak kolo25cm nie przeszadzajac narąbało wczorajszego dnia.

I no własnie dzisiaj urodzinki Aasiuli
    sto lat zycia!!
    dwieście picia!!
    birthday003.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 07:16

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, moremi, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny w ten mroźny zimowy ranek. Ja już w pracy :-( Strasznie szybko te weekendy lecą :-( Asiula wszystkiego naj!!!, no i zdrówka dla męża, Reni cieszę się, że psinka dochodzi do siebie; Iwone trudną masz sytuację, ale trzymam kciuki, że w porozumieniu z druga połówką znajdziecie najlepsze z możliwych rozwiązań; Bisca ciepłego wypoczynku, wygrzej się za nas wszystkie ;-)
    Miłego dzionka :-) Ja dziś wieczorem walczę z walentynkami (Natka ma w szkole pocztę walentynkową i mega marudzi, żeby pomóc Jej walentynki zrobić - tak co najmniej z 10 szt.), jutro dentysta, pojutrze okulista; oj, oj znowu ciężki tydzień w zanadrzu :-( - ale już od poniedziałku dzieciaki ferie mają, więc chociaż szkoła trochę zluzuje. Już nie marudzę zabieram się do pracy :-) a Wam jeszcze raz miłego.

nick nieaktualny, Aasiula, Mega, BISCA, moremi, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doberek
    ale sie załatwiłam
    chyba juz będe chodzic w czapce

nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    doberek
    ale sie załatwiłam
    chyba juz będe chodzic w czapce
    Czyżby zatoki?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć o poranku:)
    Ja dzisiaj "siedzę" z Małgośką. Jak ją uśpię, muszę ostro popracować, a "siedząc" (mój M tak mówi, że siedzę z dzieckiem:) ) pozałatwiać zdanie trochę urzędowych spraw. Druga tura pracy, wieczorem. Mam napięty termin i jak nie wyrobię dziennego planu+weekendu, to klapa. A muszę zarobić na gina i na badania, dopóki nie zaciążę i nie zapiszę się do gina na NFZ.
    Ale syn dzisiaj u Exa, na M mam focha za zostawienie garów brudnych od czwartku i niewyjęcie prania, też od czwartku, więc dzisiaj nie gotuję:) Wobec buntu mojego, wczoraj NIC nie zjadł:) Ciekawe, ile człowiek bez jedzenia może wytrzymać...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, BISCA, moremi, malgos741, nick nieaktualny, Parka, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Czyżby zatoki?
    katar i gardło
    obym tylko małego nie zaraziła psia kostka

nick nieaktualny, Aasiula, Mega, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka spokojnie chłop se krzywdy zrobić nie da ;-) po drodze można zahaczyc o kfc ;-)

Mega, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek :)

Ewka zdrowka :)
    AsiuLa <3

Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek :)
    Dzieki dziewczyny za pamięć i życzenia ;D

nick nieaktualny, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieczorem nie miałam neta wiec dopiero teraz doczytałam :)
    Aasiulka sto lat w zdrowiu i upragnionego spełnienia! <3
    Mnie tez powoli dopada choróbsko, katar, gardło, głowa....
    Reni strasznie sie ciesze, ze z pieslawem lepiej, podrap go za uchem ode mnie, fajnie ze wreszcie wygrzebalas sie z kartona ;) no i te trojaczki przesłodkie, moze sie jednak skusisz? ;)

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, Reni, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, wszystkiego, co sobie rozsądnie zażyczysz i Ci dobrze zrobi:)
    Wodnik to szczególny znak:)

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    posluchajcie XD
    http://viralka.pl/wideo-pokazuje-reakcje-dzieci-ktore-dowiaduja-sie-od-rodzicow-skad-tak-naprawde-dzieci-sie-biora/

Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć,
    Aasiula - wszystkiego najlepszego! niech Ci sie spełni to czego pragniesz :)
    Nie ma to jak wstać w poniedziałek z bólem głowy, jeszcze do tego pms..ach, byle do wieczora

Aasiula lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    aaa!!

asiluka jutro masz urodzinki?

11 - morek? i ktoras jeszcze ...przyznac sie :)
    Nie mam 11 :-) ale blisko byłaś ;)

Bry :-) zaspałam dzisiaj i przegapiłam znowu termometr :-)

malgos741, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula :-) wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i oby ten cykl urodzinowy zakończył się u Ciebie dwoma kreskami <3

nick nieaktualny, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 7367 7368 7369 7370 7371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ