35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Morka- wróciłaś z tego giganta?
mam nadzieję, że lepiej się już czujesz.
Chłopa mi było trza i tyleAasiula, BISCA, iwcia77, mamatrojki80, kkisia, Sabina, kapturnica, Mega, malgos741, Bursztyn, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula trzymaj tego chłopa za jaja jak będzie chciał się forsować
Renibardzo, ale to bardzo się cieszę i trzymam kciuki za zakończenie kuracji i te trojaczki
Dobranociwcia77, Aasiula, Sabina, Reni, kapturnica, Mega, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zofia8 wrote:Bylismy m.in. w Indiach, na Sri Lance ale najlepiej wspominamy wypad do Namibii, Zimbabwe,Botswany.
Dokładnie to jest egzotyczne. Wspaniałe podróże. Ja jakoś nie miałam do tej pory odpowiednich warunków do zwiedzania świata. Za młodu jeździłam po Europie, byłam dwa razy w Rosji. Uwielbiam podróżowanie do miejsc, gdzie można coś robić, zobaczyć, być z ludźmi. Sama myśl o plaży i słońcu mnie przeraża:)
Ech, rozmarzyłam się... Już tak dawno nigdzie nie byłam...
Najpierw jeden mąż, mieszkanie, dziecko, dom, potem drugi mąż, dziecko. Teraz kolej na mieszkanie i znów dziecko. Kolejne lata mi się zapowiadają lokalnie. W zeszłym roku odkryłam agroturystykę, no, może niekoniecznie siermiężną, taką ciekawszą. Z winami, albo gdzieć blisko jakiegoś miasta. Mąż jest zapalonym żeglarzem, ale do tego trzeba poczekać, aż dzieci podrosną.
Ale nie jestem rozczarowana wyjazdami krajowymi. Nasze miasta i miasteczka są cudowne. No i poluję na krowę. Mała ma 20 miesięcy, a jeszcze nie widziała żywej krowy. Jakiś pech, bo w żadnej agroturystyce ani w okoli nie było:) Wcześniej zobaczyła małpę
Ale chciałabym zobaczyć to, co ty:) Musisz mieć wiele ciekawych przeżyć. To niesamowicie ubogaca i otwiera. I rozwija:)
Ale życzę ci, żebyś przez jakiś czas nie mogła wyjeżdżać za daleko ze względu na niewygody brzuszkowe:)moremi, ania.g, Iwone, Aasiula, iwcia77, kkisia, megan8, Sabina, Mega, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
I jeszcze na dobranoc zapytam Simbę - próbowałaś tak?
https://www.facebook.com/746563065376170/photos/a.789645481067928.1073741828.746563065376170/892733864092422/?type=1&theater
A Reni niech się uczyReni, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dobry wieczor babole,
Asiula, tez trzymam kciuki. Wyobrazam sobie jakiego masz stresa. Àle najwazniejsze, ze jest pod opieka.
Reni, cmok dla piesa. Ja tez z tych co uznaja swoje zwierze za czlonka rodziny, rozumiem, ze walczysz
Ja podjarana jak nic. Walizka spakowana. Jutro lecimy na Malediwy. Po 6 miesiecach czakania
Przed chwila sprawdzalam, aktualnie tam jest 00H12 i 28°mmmmm
Oczywiscie beda magnesy. W hotelu jest wifi wiec mysle, ze bede zagladac, zeby byc na biezaco.ja się piszę na każdego rodzaju dlugopi
iwcia77, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:nie mam.. mialam tylko ten gratisowy i sobie wygasl po miesiacu..
ale ja i tak nie zamierzalam tam zadnych wymiarow i wag wklepywac, nie lubie sie nakrecac.. jedyne, czego mi brakuje to ile % ciazy minelo, ale jak sie skupie przez 30 sekund, to moge se recznie wyliczyc. Jak coś to możesz pytać
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Aasiula trzymaj tego chłopa za jaja jak będzie chciał się forsować
Renibardzo, ale to bardzo się cieszę i trzymam kciuki za zakończenie kuracji i te trojaczki
Dobranoc
Ja mu kuzwa zrobie jeszcze jakiś ultra ....iwcia77, kapturnica, Mega, moremi, malgos741, Bursztyn, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Boze, niby 30 stron a ponad godzinke mi zajelo to nadrabianie
Ania g - oczami wyobrazni wyobrazilam sobie ten dworek w ktorym mieszkacie obecnie- musi byc malowniczo , uwielbiam antyczne dworki , wille, palacyki i stare zabytkowe domy...sama zwiedzam takie tu we wloszech , bo tu wiele takich
Asiulka- wspolczuje ekstremalnych emocji z cisnieniem..mam nadzieje, ze to chwilowa niedyspozycja i z pomoca lekarska wyrownacie to cisnienie
Reni- wzruszylam sie z radoscipodrap Dastiego za uszkami od ovufanki
Iw, przykra i skomplikowana sytuacja rodzinna... radzic i pocieszac nie bede , ale mam nadzieje , ze jakos sie ulozy po twojej mysli
Wacia!- gdzie macica????juz siedzi w poczekalni u lekarza ? przeciez dopiero 17 ma zabieg
Marta - pomysl watku super! przyda sie bardzo! a Yorki z sosem mnie rozwalilyDorka1979, Iwone, kkisia, Reni, Sabina, kapturnica, Aasiula, Mega, BISCA, moremi, malgos741, Bursztyn, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny