35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Syn mojego m w tym roku skończy 26 lat.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że to do mnie wszyscy mieli pretensje że jego syn musiał się wyprowadzić, bo ja postawiłam ultimatum, że albo on się wyprowadzi, albo ja.
Dostał kilka ostrzeżeń, ale nic się nie zmieniało, a ja chciałam tylko czuć się jak we własnym domu i móc zostawiać portfel na wierzchu.
Siostra mojego m do dziś się do mnie nie odzywa. Jestem wrogiem nr 1
Nie czuj sie winna. Zrobilas to , co uwazalas za sluszne dla dobra Twojego i rodziny. Czy siostra twojego M , ktora tak latwo osadza przyjelaby go pod swoj dach ?
Gloawa do gory Iwone.
mamatrojki80, Iwone, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Nie czuj sie winna. Zrobilas to , co uwazalas za sluszne dla dobra Twojego i rodziny. Czy siostra twojego M , ktora tak latwo osadza przyjelaby go pod swoj dach ?
Gloawa do gory Iwone. -
Przez ostatnie 3 doby spałam 12 godzin:( Jestem tak padnięta, że mi się nawet nie chce spać.
I mam boja strasznego przed pierwszym dniem córuni w żłobku. Jak ja wytrzymam do wtorku?
Jak wytrzymam we wtorek?
BISCA, iwcia77, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Iwone- n ie przepraszaj. A po co my tu jesteśmy? Zresztą- same chciałyśmy. Samej trudno mi się wypowiedzieć, ale uważam, ze da higieny związku potrzebne jest ustalenie granic. I dobrze, ze je postawiłaś.
BISCA, iwcia77, Iwone, Aasiula, kkisia, megan8, Mega, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
hej
Bisca nie wiem gdzie lecisz, bo jeszcze forum nie doczytalam ale pamietaj o magnesacha i zycze udanej podrozy / wakcji/ urlopu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 22:18
BISCA, Iwone, Aasiula, moremi, Dorka1979, kkisia, Sabina, Reni, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Zawsze na wyjazdach bardzo intensywnie spedzamy czas. Pokonujemy nieraz tysiace km. Tym razem, moj maz chce odpoczac, polenic sie. Poniewaz tam pogoda jest gwarantowana, to sklaniamy sie, ku Malediwom lub Seszelom. Generalnie mamy duzo planow "podrozniczych", ale tak szczerze, to wolalabym by zostaly zaklocone przez ciaze.
Super plan z koleja Corko Kraka:-)BISCA, moremi, iwcia77, ania.g, kkisia, Sabina, kapturnica, malgos741, SolarPolar lubią tę wiadomość
Zofia8