35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Dobry wieczor babole,
Asiula, tez trzymam kciuki. Wyobrazam sobie jakiego masz stresa. Àle najwazniejsze, ze jest pod opieka.
Reni, cmok dla piesa. Ja tez z tych co uznaja swoje zwierze za czlonka rodziny, rozumiem, ze walczysz
Ja podjarana jak nic. Walizka spakowana. Jutro lecimy na Malediwy. Po 6 miesiecach czakania
Przed chwila sprawdzalam, aktualnie tam jest 00H12 i 28°mmmmm
Oczywiscie beda magnesy. W hotelu jest wifi wiec mysle, ze bede zagladac, zeby byc na biezaco.Aasiula lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Jasne, zreszta, wiadomo, ze nie jade tam dla wlasnej przyjemnosci, tylko :
1) po magnesy
2) zeby przygotowac odpowiednio organizm do ciazywygrzej pupcie i za nas
BISCA, Aasiula, moremi, kkisia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Bisca... walnij nam tu jaką fajną fotę z plaży
udanego wypoczynku, relaksuj się i przygotowuj na bezstresowe zapładnianie
Dzeki Kometa ok, objecuje kilka "ogrzewajacych" fotek. Moze nawet "na zywo"Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:???????? nie wiem co sie stalo. Powiedzmy, ze to nie ja napisalam posta. Moge sgonic na kota ?
Sorki Kapta
Spoczko..Mozesz zgonic nawet na małza. ihihihih
Ale może to prorocze dla Renisławy?Sabina, Reni, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Wypocznij, wygrzej sie... Moze we trojke wrocicie?
tej opcji niestety juz nie ma. Stracilam oba jajowody. Tylko IVF mnie ratuje ale jest juz zaplanowane na kwiecien. Sex tylko w celach rekreacyjnych
Aasiula, Sabina, Reni, moremi, ania.g, Dorka1979, Arwena, kkisia, Mega, malgos741, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:tej opcji niestety juz nie ma. Stracilam oba jajowody. Tylko IVF mnie ratuje ale jest juz zaplanowane na kwiecien. Sex tylko w celach rekreacyjnych
Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Cześć
Popracowałam, wróciłam. Ambitnie zaczęłam czytać widomośc po wiadomości, ale to niewykonalne. Ale przeżyłam emocje, jak żeście sikały (to juz zboczenie, nie?) i w ogóle czułam się, jak na Ma jak miłość, albo M jak morderstwo. Paznokcie poobgryzałam, jak was przelatywałam.
Zazdroszczę wam badań...
Przez tydzień, jak brałam duphaston, bolał mnie brzuch, przez kolejne 3 dni było ok, w piątek wieczorem wzięłam ostatnią tabletkę i znów zacżął mnie boleć. I boli nadal. OszalejęDzisiaj 29dc, ostatnio miałam nieregularne, ale ok 30,31 dni, wiec czekam. Nigdy nie brałam duphastonu, nie wiem, ile mam czekać, myślałam, że zaraz po mi się zacznie nowy cykl:/
A badania mam zrobić w 3-5 dc.
Idę się kąpać, bo na wsi się w czajniku myłam.Aasiula, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, iwcia77, Arwena, kkisia, Mega, malgos741, Mala79 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
kapturnica wrote:Paszcza ..Ty masz premiuma na belly?? Bo mi sie jutro konczy i zastanawiam sie czy starsznie rozni sie ten zwykly??
nie mam.. mialam tylko ten gratisowy i sobie wygasl po miesiacu..
ale ja i tak nie zamierzalam tam zadnych wymiarow i wag wklepywac, nie lubie sie nakrecac.. jedyne, czego mi brakuje to ile % ciazy minelo, ale jak sie skupie przez 30 sekund, to moge se recznie wyliczyckapturnica, Aasiula, BISCA, Sabina, moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:dzieki Wacia
widze, ze zmienilas awatar. zastanawiam sie czy go nie pokazac mojemu. Ciekawe, jak by go "zinterpretowal" hihih
lepiej nie pokazuj bo się pogubię w kolejnych ksywkachkapturnica, Aasiula, BISCA, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:tej opcji niestety juz nie ma. Stracilam oba jajowody. Tylko IVF mnie ratuje ale jest juz zaplanowane na kwiecien. Sex tylko w celach rekreacyjnych
Aasiula, BISCA, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:oj, przepraszam, nie doczytalam... To seksu duzo w celach rekreacyjnych!!!
kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę