35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurde a tak wogole co z Bursztynem??Chyba ja dokumentnie psina nie zasikał
mamatrojki80, BISCA, Aasiula, Sabina, megan8, moremi, iwcia77, kkisia, malgos741, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczor babole,
Asiula, tez trzymam kciuki. Wyobrazam sobie jakiego masz stresa. Àle najwazniejsze, ze jest pod opieka.
Reni, cmok dla piesa. Ja tez z tych co uznaja swoje zwierze za czlonka rodziny, rozumiem, ze walczysz
Ja podjarana jak nic. Walizka spakowana. Jutro lecimy na Malediwy. Po 6 miesiecach czakania
Przed chwila sprawdzalam, aktualnie tam jest 00H12 i 28°mmmmm
Oczywiscie beda magnesy. W hotelu jest wifi wiec mysle, ze bede zagladac, zeby byc na biezaco.mamatrojki80, macduska, Aasiula, Sabina, kapturnica, Iwone, ComeToMeBaby, MartaDidi, paszczakin, Reni, Zofia8, moremi, Viv78, Parka, Dorka1979, iwcia77, Arwena, Bozia3, kkisia, Mega, malgos741, gosia7122, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dobry wieczor babole,
Asiula, tez trzymam kciuki. Wyobrazam sobie jakiego masz stresa. Àle najwazniejsze, ze jest pod opieka.
Reni, cmok dla piesa. Ja tez z tych co uznaja swoje zwierze za czlonka rodziny, rozumiem, ze walczysz
Ja podjarana jak nic. Walizka spakowana. Jutro lecimy na Malediwy. Po 6 miesiecach czakania
Przed chwila sprawdzalam, aktualnie tam jest 00H12 i 28°mmmmm
Oczywiscie beda magnesy. W hotelu jest wifi wiec mysle, ze bede zagladac, zeby byc na biezaco.
Wygrzewaj tam macice, żeby dziecko miało ciepłe mieszkanko na 9 miesięcyBISCA, moremi, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Wygrzewaj tam macice, żeby dziecko miało ciepłe mieszkanko na 9 miesięcy
Jasne, zreszta, wiadomo, ze nie jade tam dla wlasnej przyjemnosci, tylko :
1) po magnesy
2) zeby przygotowac odpowiednio organizm do ciazy
mamatrojki80, Iwone, macduska, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, Reni, moremi, Parka, Dorka1979, iwcia77, Bozia3, kkisia, Mega, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Biska- cudownej podrozy..
Asiula i Reni- ciesza mnie dobre wiesci!
6,5 kg dziecko + nie wiedziec dlugo, ze jest sie w ciazy, to musi byc, ze matka byla super grubą buką i zarła wszytko jak leci.. linke byscie jakas zarzucily- to u nas, czy hameryka?
Bursztyn, jak zajrzysz- niemiecki Amazon znowu ma super tanie Kindle. Tylko trzeba miec do kogo w DE wyslac, nie wysylaja za granice.
http://www.amazon.de/gp/product/B00KDRUCJY/ref=fs_bour
BISCA, Sabina, Aasiula, Reni, kkisia, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Tyy mamy tego samego faceta
hyhyhyhy
p.s. cieszę się ze już coś wiecie, to działacie jeszcze jutro. będzie dobrze. unormuje się.MartaDidi, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni- super, cieszę się że z piesławem dobrze. Super. No i że facet się wziął za siebie- też super. Wszyscy zmotywowani do życia od nowa. A te starania... mmm... no i w końcu awatar jakiś taki frontem
bardzo się cieszę.
Aasiula, Reni, moremi, iwcia77, kkisia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bisca... walnij nam tu jaką fajną fotę z plaży
udanego wypoczynku, relaksuj się i przygotowuj na bezstresowe zapładnianie
kapturnica, macduska, MartaDidi, BISCA, Sabina, Aasiula, iwcia77, kkisia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:a tu człowiek bez telewizji i ciemny jak tabaka w rogu
macduska, BISCA, Sabina, Aasiula, Zofia8, moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę