35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam niedzielnie
Reni - cieszę się z Twojego powrotu do grona staraczek
fajnie, ze z Dastim juz dobrze -
Asiula- dobrze, że się wzięłas za męza-ale dziwne- to przed biegiem pustynnym nie robił żadnych badan?
Marta- fajny pomysł z wątkiem.
Sabina, mamatrojki80, kapturnica, Aasiula, Reni, moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj byliśmy na impezce. Fajnie było. O czwartej nad ranem tańczyłam tańce celtyckie z figurami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 19:02
kapturnica, mamatrojki80, MartaDidi, Aasiula, Sabina, Reni, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://zapodaj.net/e0c9fe9616c95.jpg.html
Reni, a może się na trojaczki skusisz... jak już masz tyle miejsca w aucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 19:05
MartaDidi, Reni, BISCA, moremi, Dorka1979, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni super wieści
ucałuj Dastiego cmok od ciocimamatrojki80, Reni, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni wrote:tak tak mozesz pić
p.s. wczoraj mój mąż sprzedał samochód i kupił ten 7 osobowywięc teraz już musi być dwójka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 19:05
mamatrojki80, Reni, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
mamatrojki80 wrote:http://zapodaj.net/e0c9fe9616c95.jpg.html
Reni, a może się na trojaczki skusisz... jak już masz tyle miejsca w aucie
Reni, Sabina, moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
macduska wrote:Witam niedzielnie
Reni - cieszę się z Twojego powrotu do grona staraczek
fajnie, ze z Dastim juz dobrze -
Asiula- dobrze, że się wzięłas za męza-ale dziwne- to przed biegiem pustynnym nie robił żadnych badan?
Marta- fajny pomysł z wątkiem.
A teraz niestety coś sie dzieje
Ale jestem dobrej mysli , musi być dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 19:12
macduska, Sabina, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Wacia , robil wszystkie badania przed kazda pustynia dokladnie sie badal I wszystko bylo dobrze serce jak dzwon zdrowe bylo
A teraz niestety coś sie dzieje
Ale jestem dobrej mysli , musi być dobrze
dobrze, ze tak szybko zadziałaliście.Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wiesz z tym udało się, to ostrożnie bym mówiła ale jesteśmy dobrej myśli
będziemy trzymać rękę na pulsie i w razie czego szybko reagowaćReni, moremi lubią tę wiadomość
Aasiula a chociaz cokolwiek sie dowiedzieliscie? Gdzie przyczyny szukac? Pustynia- pustynia, a moze on tak przezywa to wszystko...Facet mietki w takich sytuacjach? Moze to idiopatyczna niedyspozycja! Mam nadzieje, ze sie sprawa wyjasni!
Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
kapturnica wrote:???slyszalyscie o 6 i pol kg noworodku??Wyobrazcie sobie takiego potworka urodzic
mamatrojki80, Reni, macduska, Aasiula, Sabina, Parka, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
czujesz to? Jak Ci cipa strzeli to szwy masz na plecach przy takim okazie!
kapturnica wrote:???slyszalyscie o 6 i pol kg noworodku??Wyobrazcie sobie takiego potworka urodzicAasiula, Sabina, BISCA, moremi, iwcia77, Arwena, kkisia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Asiula goń panicza i jak coś daj mu bana na forsowanie się
mój pan wziął się za siebieograniczył piwko, nieśmiało sięga po dietę podpisał umowę na rok z siłownią gdzie trafił na trenera, który dał mu wycisk (ale nie na ciężarach tylko aeroby i ćwiczenia)..wraca padnięty ale pełny nadziei i energii
cieszy mnie to, bo jego brzuch stał się dla mnie problemem
a przy okazji bałam się o jego zdrowie (masz sąsiad w wieku 36 lat zmarł na zawał)mamatrojki80, Aasiula, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Dziekuje dziewczyny za wsparcie džisiaj
Nawet nie wiecie jak bardzo bylo potrzebne i jak bardzo mi pomoglo ❤️
Jakos wierze że to tylko chwilowa niedyspozycja
mamatrojki80, MartaDidi, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, Parka, iwcia77, kkisia, Mega, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:czujesz to? Jak Ci cipa strzeli to szwy masz na plecach przy takim okazie!
kapturnica, Reni, mamatrojki80, Aasiula, Sabina, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę