35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale swoja droga ,ze pozwolili babie 18godz rodzic takiego olbrzyma..Juz przy 4kg wiem ,ze teraz rozpatruja cc zeby babek nie meczyc..Ja powyzej 4kg zaciskam nogi
MartaDidi, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

-
A potem zeszyj taka... Chyba na szwalnie i maszynowo... Jezu, okropna jestem...MartaDidi wrote:Na plecach? Za uszami, jak po liftingu!
kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Martuś on ma nadcisnienie I moze trzeba zmienic lekiMartaDidi wrote:Aasiula a chociaz cokolwiek sie dowiedzieliscie? Gdzie przyczyny szukac? Pustynia- pustynia, a moze on tak przezywa to wszystko...Facet mietki w takich sytuacjach? Moze to idiopatyczna niedyspozycja! Mam nadzieje, ze sie sprawa wyjasni!

A moze za duzo stresu taka karma
Lekarka powiedziala że jutro bedzie wiadomo najpozniej we wtorek
nick nieaktualny, MartaDidi, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku Kaptuniukapturnica wrote:kurde chyba szew by mi sie kończył miedzy oczami potem

nie wiadomo ile twoje będzie ważyło....Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 19:27
nick nieaktualny, nick nieaktualny, MartaDidi, moremi, nick nieaktualny, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokladnie moj biega kilka razy w tygodniu dietaMartaDidi wrote:Wez go w obroty, ma byc ojcem i dziadkiem, co najmniej, ja tak mojemu ciagle powtarzam, ale on to zawodowy sportowiec.... stresy najgorsze, tak naprawde...
No daba o siebie , ale stres robi swoje niestety
nick nieaktualny, MartaDidi, moremi, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No toć pisze ,ze powyzej 4kg zacikam kolana i ni chuja nie rodze.. Po to se w koncu prywatnie ordynatorka wybraam coby w razie W cc trachnąłmacduska wrote:nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku Kaptuniu

nie wiadomo ile twoje będzie ważyło....
Aasiula, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

-
Poza tym baba kapnęła sie ,że kurna w ciązy jest dopiero w 3cim trymestrze tj w listopadzie
Jak mozna nie wiedziec tyle miesiecy ,że jest sie w ciąży ??? I stwierdzila ,ze chyba bedzie miala bliznieta...Wychodzi z tego ,ze babka wogole nie chodzila do lekarza??!!??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 19:35
Aasiula, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, malgos741, Reni lubią tę wiadomość

-
Trzymam kciuki! Tez mam sportowca w domu i jakby uslyszal, ze juz mu czegos nie wolno- normalnie Smierc w Wenecji...Aasiula wrote:Martuś on ma nadcisnienie I moze trzeba zmienic leki

A moze za duzo stresu taka karma
Lekarka powiedziala że jutro bedzie wiadomo najpozniej we wtorek
Aasiula, moremi, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ha wlasnie chcialam to napisacMartaDidi wrote:Trzymam kciuki! Tez mam sportowca w domu i jakby uslyszal, ze juz mu czegos nie wolno- normalnie Smierc w Wenecji...

Już dzusiaj mial kwasna mine że nie pojdzie biegac
MartaDidi, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja mysle, ze dziecko mialo mala glowekapturnica wrote:Poza tym baba kapnęła sie ,że kurna w ciązy jest dopiero w 3cim trymestrze tj w listopadzie
Jak mozna nie wiedziec tyle miesiecy ,że jest sie w ciąży ??? I stwierdzila ,ze chyba bedzie miala bliznieta...Wychodzi z tego ,ze babka wogole nie chodzila do lekarza??!!??
i bardzo dlugie, smukle nogi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 19:41
Aasiula, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Znam to! Znam to! Potem chodzi jak lew w klatce... i sie czepia...Aasiula wrote:Ha wlasnie chcialam to napisac

Już dzusiaj mial kwasna mine że nie pojdzie biegac
Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja sie zalamie normalnie... Juz druga babe moj facet obskakuje...Aasiula wrote:Tyy mamy tego samego faceta
hyhyhyhy
Aasiula, Zofia8, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Poza tym baba kapnęła sie ,że kurna w ciązy jest dopiero w 3cim trymestrze tj w listopadzie
Kapta skąd Ty takie niusy wyciągasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 20:01
-
jak to skąd z tvnu

dziecko michelin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 20:00
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, MartaDidi, Zofia8, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość