35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaDidi wrote:Na plecach? Za uszami, jak po liftingu!
kapturnica, Aasiula, Sabina, moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:Aasiula a chociaz cokolwiek sie dowiedzieliscie? Gdzie przyczyny szukac? Pustynia- pustynia, a moze on tak przezywa to wszystko...Facet mietki w takich sytuacjach? Moze to idiopatyczna niedyspozycja! Mam nadzieje, ze sie sprawa wyjasni!
A moze za duzo stresu taka karma
Lekarka powiedziala że jutro bedzie wiadomo najpozniej we wtorek
mamatrojki80, MartaDidi, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:kurde chyba szew by mi sie kończył miedzy oczami potem
nie wiadomo ile twoje będzie ważyło....Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 19:27
mamatrojki80, Sabina, MartaDidi, moremi, kkisia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Wez go w obroty, ma byc ojcem i dziadkiem, co najmniej, ja tak mojemu ciagle powtarzam, ale on to zawodowy sportowiec.... stresy najgorsze, tak naprawde...
No daba o siebie , ale stres robi swoje niestetySabina, MartaDidi, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku Kaptuniu
nie wiadomo ile twoje będzie ważyło....Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Poza tym baba kapnęła sie ,że kurna w ciązy jest dopiero w 3cim trymestrze tj w listopadzie
Jak mozna nie wiedziec tyle miesiecy ,że jest sie w ciąży ??? I stwierdzila ,ze chyba bedzie miala bliznieta...Wychodzi z tego ,ze babka wogole nie chodzila do lekarza??!!??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 19:35
Aasiula, MartaDidi, Sabina, macduska, moremi, Dorka1979, iwcia77, Arwena, kkisia, Mega, malgos741, Reni lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Martuś on ma nadcisnienie I moze trzeba zmienic leki
A moze za duzo stresu taka karma
Lekarka powiedziala że jutro bedzie wiadomo najpozniej we wtorekAasiula, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:Trzymam kciuki! Tez mam sportowca w domu i jakby uslyszal, ze juz mu czegos nie wolno- normalnie Smierc w Wenecji...
Już dzusiaj mial kwasna mine że nie pojdzie biegac
MartaDidi, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Poza tym baba kapnęła sie ,że kurna w ciązy jest dopiero w 3cim trymestrze tj w listopadzie
Jak mozna nie wiedziec tyle miesiecy ,że jest sie w ciąży ??? I stwierdzila ,ze chyba bedzie miala bliznieta...Wychodzi z tego ,ze babka wogole nie chodzila do lekarza??!!??
i bardzo dlugie, smukle nogi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 19:41
Aasiula, Sabina, moremi, Dorka1979, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Aasiula wrote:Ha wlasnie chcialam to napisac
Już dzusiaj mial kwasna mine że nie pojdzie biegacAasiula, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
nick nieaktualnykapturnica wrote:Poza tym baba kapnęła sie ,że kurna w ciązy jest dopiero w 3cim trymestrze tj w listopadzie
Kapta skąd Ty takie niusy wyciągasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 20:01
-
jak to skąd z tvnu
dziecko michelinWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 20:00
macduska, Sabina, mamatrojki80, kapturnica, Aasiula, MartaDidi, Zofia8, moremi, iwcia77, kkisia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość