X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Wracając jeszcze do mnie.
    Kiedy poznałam się z moim m, miałam nadzieję że uda nam się stworzyć dla naszych dzieci rodzinę, a przynajmniej jej namiastkę. Mojego m syn nie miał matki, mój syn ojca. Łudziłam się, niestety jedna osoba wszystko zniszczyła :(
    przeciez tworzycie rodzine

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Wracając jeszcze do mnie.
    Kiedy poznałam się z moim m, miałam nadzieję że uda nam się stworzyć dla naszych dzieci rodzinę, a przynajmniej jej namiastkę. Mojego m syn nie miał matki, mój syn ojca. Łudziłam się, niestety jedna osoba wszystko zniszczyła :(

Iwone, jesteście rodziną, nie dam Ci recepty co powinnaś zrobić bo z tego co piszesz sytuacja jest skomplikowana. Twój mąż jest trochę między młotem a kowadłem. Z jednej strony jest jego syn (cokolwiek nie zrobi, nie powie, to nadal jego dziecko), a z drugiej pewnie chce być lojalny wobec Ciebie, a przynajmniej powinien być. Obraz sytuacji jaką przedstawiasz jest bardzo trudny.

Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta prv

kapturnica lubi tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hej
    chciałam tylko powiedzieć, że szkoda, że została usunięta lista staraczek
    która kiedy ma @, który cykl
    termin testowania np mnie nie dotyczy
    Reni tamte listy prowadziła Samirka i wykasowała konto. Założyłam nową listę i dla mnie nie jest problemem wpisać termin @ i który cykl jeśli będziecie wpisywać jeśli nie w postach, to chociaż tak jak Ty masz w swoim wykresie, że wiadomo który to cykl. U innych nie dość że nie ma wpisane który, to jeszcze "przelatuję kilka ich cykli i wpisuję na chybił trafił termin @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 16:57

malgos741, Viv78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Małgoś, ja od 7 lat liczyłam na to że będzie lepiej, a jest coraz gorzej :(
    Najbardziej się boję co będzie jak kiedyś umrze teściowa, bo on wtedy nie będzie miał gdzie mieszkać!
    Jeszcze gorzej, co będzie jeśli ja i mój mąż kiedyś umrzemy, bo przecież w Polsce jest takie prawo, że mój najmłodszy syn będzie musiał go kiedyś utrzymywać (obowiązek alimentacyjny), jeśli ten nie zacznie pracować i nie będzie miał z czego się utrzymać :(
    Nie sądzę żeby był na tyle inteligentny żeby wpaść na ten pomysł aby młodszy brat miałby mu alimenty płacić ;)
    Tak czytam o tym jak go opisujesz i jak bym widziała kuzyna mojego M

Iwone lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Nie sądzę żeby był na tyle inteligentny żeby wpaść na ten pomysł aby młodszy brat miałby mu alimenty płacić ;)
    on może nie wpadłby, ale słyszałam że u nas opieka zanim cokolwiek komuś pomoże, to sprawdza od kogo taka osoba mogłaby otrzymać ew alimenty.
    Dorka masz rodzinę na śląsku?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 17:02

iwcia77 lubi tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Z tym roznie bywa... Mojej asystantki ojciec- alkoholik mial wyrok za znecanie sie nad rodzina... W ramach niby resocjalizacji uczestniczyl w warsztatach organizowanych przez miasto... Tam byl psycholog, prawnik itd... I wlasnie tam sie dowiedzial ze moze zaskarzyc dzieci o alimenty... Ze jest wartosciowy i ma potencjal...

Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAPTUR PRYWATA!!! Powiedz tylko słowo a będzie uzdrowiona szafa moja!

kapturnica, moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie dzisiaj serce scisnelo... Maly byl na pierwszym spacerku bez wozka, w znienawidzonych nowych butach... Bez ojca, niestety...

kapturnica, Iwone, Aasiula, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się na razie nie staram, więc nie podaję danych do listy, ale jak dostanę zielone światło, to poproszę o uzupełnienie :) W całej rozciągłości :)

Reni jak Dasti po dzisiejszym?

Iwone nie zazdroszczę sytuacji. W ogóle ostatnio zrobiłam się jakaś taka co to mało zazdrości, a już czegoś takiego to w ogóle ;) Taki żarcik, jakby ktoś nie zrozumiał

Iwone, MartaDidi, Reni, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Mi sie dzisiaj serce scisnelo... Maly byl na pierwszym spacerku bez wozka, w znienawidzonych nowych butach... Bez ojca, niestety...
    Wiem jak to jest. Pierwsze wszystko a ojca brak. Teraz pierwsze przedstawienia w przedszkolu, a ja sama. Na mikołajki się tylko ojciec załapał ;) U nas ostatnio było przez to grubo...

kapturnica, Iwone, MartaDidi, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    on może nie wpadłby, ale słyszałam że u nas opieka zanim cokolwiek komuś pomoże, to sprawdza od kogo taka osoba mogłaby otrzymać ew alimenty.
    Dorka masz rodzinę na śląsku?
    Nie

Iwone lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    KAPTUR PRYWATA!!! Powiedz tylko słowo a będzie uzdrowiona szafa moja!
    juz odpisalam... 8)

MartaDidi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    juz odpisalam... 8)
    ja tez!

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdole.
    Zapłaciłam rachunki i się załamałam :( Jak tu dożyc do pierwszego jak w kieszeni tylko podszewka??

MartaDidi, malgos741, megan8, moremi, gosia7122, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, czyli czekamy dalej...
    Jutro rano jade odebrac wyniki. Mialy byc w srode ale zadzwonili, ze juz czekaja. Wczesniejsza interwencja zakonczona sukcesem. Oby zwasze tak sie wszystko udawalo:-)

mamatrojki80, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    byliśmy rano na usg - dobrze, że nie wieczorem, bo chyba nerwowo nie wytrzymałabym!
    jak go zabrali na badanie, to juz nerwowo nie wytrzymałam i się rozkleiłam
    wszystkie psy po usg są oddawane właścicielom, a z naszym przyszedł nasz lekarz i zaprosił nas do gabinetu..boooosze masakra jakaś ..nerwy puściły mi na dobre
    ale nowych przerzutów nie ma, zmiana nie urosła :-D następne usg za miesiąc ale póki co nie ma co się denerwować - jest dobrze
    w związku z tym, że organizm jego jest podatny i zło nie śpi, to do końca jego życia będziemy go monitorować
    tak jak u ludzi człowiek zachoruje, wyzdrowieje ale i tak do końca życia jest pod opieką lekarza
    Dzięki dziewczyny za zainteresowanie i wsparcie. (Wiem, że dla niektórych to tylko jakiś tam pies ale akurat te osoby grzeją mnie totalnie. W piątek jedna z takich osób powiedziała mi, że powinnam uśpić psa, a nie męczyć go. Cóż..jakby to jej powiedzieć "wal się na ryj i zachowaj swoja opinię dla siebie")
    Teraz jeszcze skończymy te dwie chemie, mogę ze spokojnym sercem zająć się rozmnażaniem :-)
    ale chyba powinnam zbadać prolaktynę ;-)

nie potrafię sobie wyobrazić, co czuje matka jak jej dziecko choruje

jeszcze raz dzięki

p.s. po dzisiejszej wiadomości mogę wyjść do ludzi :-)

To dobre wiesci:-)
    Czy jeszcze jakas Kolezanka podzieli sie dzisiaj dobra nowina?

mamatrojki80, Reni, Aasiula lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dla tej wiadomości warto było czekać :-) Reni wypije dziś Wasze zdrowie, Twoje, Twoich bliźniaków i Dastiego :-) spokojnego rozmnazania :-) <3

mamatrojki80, kapturnica, Reni, macduska, malgos741, Aasiula, paszczakin, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabbcia jak ładnie to napisałas 8) Nic dodac nic ująć ...

Sabina, Reni, mamatrojki80, macduska, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak tak mozesz pić

p.s. wczoraj mój mąż sprzedał samochód i kupił ten 7 osobowy :-) więc teraz już musi być dwójka :-)
    Mądry facet :-) aż się prosi wcisnąć "lubię to" :-)

malgos741, kapturnica, Reni, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 7359 7360 7361 7362 7363 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ