X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Wracając jeszcze do mnie.
    Kiedy poznałam się z moim m, miałam nadzieję że uda nam się stworzyć dla naszych dzieci rodzinę, a przynajmniej jej namiastkę. Mojego m syn nie miał matki, mój syn ojca. Łudziłam się, niestety jedna osoba wszystko zniszczyła :(
    przeciez tworzycie rodzine

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Wracając jeszcze do mnie.
    Kiedy poznałam się z moim m, miałam nadzieję że uda nam się stworzyć dla naszych dzieci rodzinę, a przynajmniej jej namiastkę. Mojego m syn nie miał matki, mój syn ojca. Łudziłam się, niestety jedna osoba wszystko zniszczyła :(

Iwone, jesteście rodziną, nie dam Ci recepty co powinnaś zrobić bo z tego co piszesz sytuacja jest skomplikowana. Twój mąż jest trochę między młotem a kowadłem. Z jednej strony jest jego syn (cokolwiek nie zrobi, nie powie, to nadal jego dziecko), a z drugiej pewnie chce być lojalny wobec Ciebie, a przynajmniej powinien być. Obraz sytuacji jaką przedstawiasz jest bardzo trudny.

Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta prv

kapturnica lubi tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hej
    chciałam tylko powiedzieć, że szkoda, że została usunięta lista staraczek
    która kiedy ma @, który cykl
    termin testowania np mnie nie dotyczy
    Reni tamte listy prowadziła Samirka i wykasowała konto. Założyłam nową listę i dla mnie nie jest problemem wpisać termin @ i który cykl jeśli będziecie wpisywać jeśli nie w postach, to chociaż tak jak Ty masz w swoim wykresie, że wiadomo który to cykl. U innych nie dość że nie ma wpisane który, to jeszcze "przelatuję kilka ich cykli i wpisuję na chybił trafił termin @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 16:57

malgos741, Viv78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Małgoś, ja od 7 lat liczyłam na to że będzie lepiej, a jest coraz gorzej :(
    Najbardziej się boję co będzie jak kiedyś umrze teściowa, bo on wtedy nie będzie miał gdzie mieszkać!
    Jeszcze gorzej, co będzie jeśli ja i mój mąż kiedyś umrzemy, bo przecież w Polsce jest takie prawo, że mój najmłodszy syn będzie musiał go kiedyś utrzymywać (obowiązek alimentacyjny), jeśli ten nie zacznie pracować i nie będzie miał z czego się utrzymać :(
    Nie sądzę żeby był na tyle inteligentny żeby wpaść na ten pomysł aby młodszy brat miałby mu alimenty płacić ;)
    Tak czytam o tym jak go opisujesz i jak bym widziała kuzyna mojego M

Iwone lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Nie sądzę żeby był na tyle inteligentny żeby wpaść na ten pomysł aby młodszy brat miałby mu alimenty płacić ;)
    on może nie wpadłby, ale słyszałam że u nas opieka zanim cokolwiek komuś pomoże, to sprawdza od kogo taka osoba mogłaby otrzymać ew alimenty.
    Dorka masz rodzinę na śląsku?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 17:02

iwcia77 lubi tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Z tym roznie bywa... Mojej asystantki ojciec- alkoholik mial wyrok za znecanie sie nad rodzina... W ramach niby resocjalizacji uczestniczyl w warsztatach organizowanych przez miasto... Tam byl psycholog, prawnik itd... I wlasnie tam sie dowiedzial ze moze zaskarzyc dzieci o alimenty... Ze jest wartosciowy i ma potencjal...

Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAPTUR PRYWATA!!! Powiedz tylko słowo a będzie uzdrowiona szafa moja!

kapturnica, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie dzisiaj serce scisnelo... Maly byl na pierwszym spacerku bez wozka, w znienawidzonych nowych butach... Bez ojca, niestety...

kapturnica, Iwone, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się na razie nie staram, więc nie podaję danych do listy, ale jak dostanę zielone światło, to poproszę o uzupełnienie :) W całej rozciągłości :)

Reni jak Dasti po dzisiejszym?

Iwone nie zazdroszczę sytuacji. W ogóle ostatnio zrobiłam się jakaś taka co to mało zazdrości, a już czegoś takiego to w ogóle ;) Taki żarcik, jakby ktoś nie zrozumiał

Iwone, MartaDidi, Reni, moremi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Mi sie dzisiaj serce scisnelo... Maly byl na pierwszym spacerku bez wozka, w znienawidzonych nowych butach... Bez ojca, niestety...
    Wiem jak to jest. Pierwsze wszystko a ojca brak. Teraz pierwsze przedstawienia w przedszkolu, a ja sama. Na mikołajki się tylko ojciec załapał ;) U nas ostatnio było przez to grubo...

kapturnica, Iwone, MartaDidi, Aasiula, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    on może nie wpadłby, ale słyszałam że u nas opieka zanim cokolwiek komuś pomoże, to sprawdza od kogo taka osoba mogłaby otrzymać ew alimenty.
    Dorka masz rodzinę na śląsku?
    Nie

Iwone lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    KAPTUR PRYWATA!!! Powiedz tylko słowo a będzie uzdrowiona szafa moja!
    juz odpisalam... 8)

MartaDidi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    juz odpisalam... 8)
    ja tez!

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdole.
    Zapłaciłam rachunki i się załamałam :( Jak tu dożyc do pierwszego jak w kieszeni tylko podszewka??

MartaDidi, malgos741, megan8, moremi, gosia7122, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, czyli czekamy dalej...
    Jutro rano jade odebrac wyniki. Mialy byc w srode ale zadzwonili, ze juz czekaja. Wczesniejsza interwencja zakonczona sukcesem. Oby zwasze tak sie wszystko udawalo:-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    byliśmy rano na usg - dobrze, że nie wieczorem, bo chyba nerwowo nie wytrzymałabym!
    jak go zabrali na badanie, to juz nerwowo nie wytrzymałam i się rozkleiłam
    wszystkie psy po usg są oddawane właścicielom, a z naszym przyszedł nasz lekarz i zaprosił nas do gabinetu..boooosze masakra jakaś ..nerwy puściły mi na dobre
    ale nowych przerzutów nie ma, zmiana nie urosła :-D następne usg za miesiąc ale póki co nie ma co się denerwować - jest dobrze
    w związku z tym, że organizm jego jest podatny i zło nie śpi, to do końca jego życia będziemy go monitorować
    tak jak u ludzi człowiek zachoruje, wyzdrowieje ale i tak do końca życia jest pod opieką lekarza
    Dzięki dziewczyny za zainteresowanie i wsparcie. (Wiem, że dla niektórych to tylko jakiś tam pies ale akurat te osoby grzeją mnie totalnie. W piątek jedna z takich osób powiedziała mi, że powinnam uśpić psa, a nie męczyć go. Cóż..jakby to jej powiedzieć "wal się na ryj i zachowaj swoja opinię dla siebie")
    Teraz jeszcze skończymy te dwie chemie, mogę ze spokojnym sercem zająć się rozmnażaniem :-)
    ale chyba powinnam zbadać prolaktynę ;-)

nie potrafię sobie wyobrazić, co czuje matka jak jej dziecko choruje

jeszcze raz dzięki

p.s. po dzisiejszej wiadomości mogę wyjść do ludzi :-)

To dobre wiesci:-)
    Czy jeszcze jakas Kolezanka podzieli sie dzisiaj dobra nowina?

nick nieaktualny, Reni, Aasiula lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dla tej wiadomości warto było czekać :-) Reni wypije dziś Wasze zdrowie, Twoje, Twoich bliźniaków i Dastiego :-) spokojnego rozmnazania :-) <3

nick nieaktualny, kapturnica, Reni, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, paszczakin, moremi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabbcia jak ładnie to napisałas 8) Nic dodac nic ująć ...

nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak tak mozesz pić

p.s. wczoraj mój mąż sprzedał samochód i kupił ten 7 osobowy :-) więc teraz już musi być dwójka :-)
    Mądry facet :-) aż się prosi wcisnąć "lubię to" :-)

malgos741, kapturnica, Reni, Aasiula, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 7359 7360 7361 7362 7363 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ