35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Marta, co Ty sie tak "rozrzucasz" Twomi pasem ciazowym. Przeciez niedlugo znowu masz byc w ciazy. Czy co mnie ominelo ???
kapturnica, Aasiula, moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
paszczakin wrote:nie mam.. mialam tylko ten gratisowy i sobie wygasl po miesiacu..
ale ja i tak nie zamierzalam tam zadnych wymiarow i wag wklepywac, nie lubie sie nakrecac.. jedyne, czego mi brakuje to ile % ciazy minelo, ale jak sie skupie przez 30 sekund, to moge se recznie wyliczyc
AA to najwyzej do elfika bede zagladac bo ona chyba wykupilaA procentowo bedziemy miec to samo heheh
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:AA to najwyzej do elfika bede zagladac bo ona chyba wykupila
A procentowo bedziemy miec to samo heheh
A jak zajrzysz do mnie na belly wykres to pokazuje %?
bo ja gdzie nie zagladam to jest, wszystkie abonament maja?moremi lubi tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Kupie sobie nowy.... Chcesz pasem dostac?
Martusia, jak nam tu jakies dobre wieci przyniesiesz, to nawet Twoje jeansy mogą do Ciebie wrocic.. Jedne, bo drugie poszly dalej i nie odbiore ich juz
Takie jeansy obiezyswiatyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 21:05
Aasiula, Sabina, BISCA, macduska, moremi, iwcia77, kkisia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Paszcza uciebie juz 71% łoł ale zlecialo jprdziuszkam!!
Widze ,ze u ciebie tez tygodnie masz liczone od czwartku jak i u mnie hehehWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 21:07
paszczakin, Sabina, Aasiula, macduska, moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Martusia, jak nam tu jakies dobre wieci przyniesiesz, to nawet Twoje jeansy mogą do Ciebie wrocic.. Jedne, bo drugie poszly dalej i nie odbiore ich juz
Takie jeansy obiezyswiatypaszczakin, Aasiula, moremi, iwcia77, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
kapturnica wrote:Paszcza uciebie juz 71% łoł ale zlecialo jprdziuszkam!!
Widze ,ze u ciebie tez tygodnie masz liczone od czwartku jak i u mnie heheh
no to widzisz, ja Cie tez moge mowic ile masz procent, jak Ci abonament wygasnie..
A u mnie DOPIERO 71.. ponad 1/4 przede mna!
co do liczenia, to u mnie jest niezgodnosc o jeden dzien, bo mam ustawiony termin porodu podany przez gina.. Cykl mi sie zaczal 25 lipca, z tego wychodzi porod na 1 maja.. Oni mi tu jakims innym systemem wyliczyli dzien wczesniej, a z USG termin to w ogole mam na 24 kwietniaI oby, zawsze to tydzien mniej..
kapturnica, Sabina, moremi, iwcia77, kkisia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Paszcza, a mozna tam polskie oprogramowanie wgrac... Albo chociaz angielskie, byle nie niemieckie, do czorta!
nie ten post, ale zakladam, ze piszesz o Kindlu.. no chyba, ze mnie budyn przyatakowal i nie jarze o co chodzi
w kindli masz ybor jezykow- w moim staruszku jest angielski, niemiecki, hiszpanski, francuski, wloski i portugalski..
Ale tam "opcji" jest niewiele- raz sie wszytko ustawi i potem smiga.. Az musialam swoj sprawdzic, w jakim mam go jezyku, bo tego praktycznie sie nie zauwaza...MartaDidi, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nie ten post, ale zakladam, ze piszesz o Kindlu.. no chyba, ze mnie budyn przyatakowal i nie jarze o co chodzi
w kindli masz ybor jezykow- w moim staruszku jest angielski, niemiecki, hiszpanski, francuski, wloski i portugalski..
Ale tam "opcji" jest niewiele- raz sie wszytko ustawi i potem smiga.. Az musialam swoj sprawdzic, w jakim mam go jezyku, bo tego praktycznie sie nie zauwaza...paszczakin, Aasiula, Iwone, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:Kupie sobie nowy.... Chcesz pasem dostac?
pasem mowisz......
Jakbys mogla sie wstrzymac do kwietnia z ta ciaza to mi bedzie na reke. Bo z kim ja bede pic ?!?!?
MartaDidi, Aasiula, iwcia77, moremi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Ja tez spadam się odmóżdżyć troche- dzisiaj bylam zbyt pilna, jesli chodzi o sprzatanie i organizowanie. Baaardzo mnie to zmeczylo.
Ale nawet dwa kocie lozka wypralam w proszku dla dzieci, zeby mi sie kota do zapachu przyzwyczajala
Dobrej nocki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 21:21
Aasiula, iwcia77, moremi, kkisia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Wracając jeszcze do mnie.
Kiedy poznałam się z moim m, miałam nadzieję że uda nam się stworzyć dla naszych dzieci rodzinę, a przynajmniej jej namiastkę. Mojego m syn nie miał matki, mój syn ojca. Łudziłam się, niestety jedna osoba wszystko zniszczyła
Iwone, trudna sprawa, ale chyba sporo sobie sama dorabiasz. W kwestii tych alimentów na przykład. Nie nakręcaj się, bo to kompletnie bez sensu. Będziesz się bała latami czegoś, co się nigdy nie wydarzy?
A co do pasierba, to jasne, że twój M jest między młotem, a kowadłem, ale zrozumiałam, że jego syn jest pełnoletni? Nie jest łatwo pooddzielać to wszystko, ale spróbuj postawić wyraźne granice pomiędzy sprawami pasierba, a waszymi. Inaczej ciągle będzie u was wrzało.
Może spróbujecie poprosić o pomoc jakiegoś specjalistę? Mógłby pomóc wam to wszystko poukładać, odnaleźć się i może podpowiedziałby, jak reagować w trudnych chwilach.
Trzymaj się i nie poddawaj strachom:)
BISCA, Iwone, iwcia77, moremi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013