35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka1979 wrote:Witam się z rana w ten niewiadomo jaki poranek. Jak zwykle budzę się razem z M. Zanim on zwlecze się z łóżka to ja mu już kawę robię i sobie śniadanko i znowu do łóżka. Pa pa, później będę nadrabiać
Ludzkie pojęcie, właśnie puszczają na tvn " naukę jazdy " z 2001 roku z tymi ślązakami, rany boskie jak ludzie jeżdżą."jadymy, jadumy! no kaj żeś pojechała?!"
hahahaha
śmieszyły mnie też te odcinki z taką blonduną co to w innym programie razem z mężem zakładała agencję rozrywkową z lekkim zabarwieniem erotycznym hahahaha o maj gad. A ten serial to było jakoś tak "lekka ballada o zabarwieniu erotycznym" czy jakoś tak. i ten obleśny gościu z warkoczykiem i te młode siksy z wiosek co to marzyły o karierze modelek a je wkręcał do wiejskich dyskotek i tańcowały na rurze albo biły się w pianie. i takie dumne chodziły, gwiazdy. a najbardziej dumne to już były z nich mamusie co to kreacje sceniczne w domu na Łucznikach szyły... O Boże, jak to sobie przypomnę, do dzisiaj mi się gałki oczne wyrywają z oczodołów ze takie rzeczy sie działy/ dzieją...Zofia8, moremi, Dorka1979, Sabina, Bursztyn, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hahaha lubię to
"jadymy, jadumy! no kaj żeś pojechała?!"
hahahaha
śmieszyły mnie też te odcinki z taką blonduną co to w innym programie razem z mężem zakładała agencję rozrywkową z lekkim zabarwieniem erotycznym hahahaha o maj gad. A ten serial to było jakoś tak "lekka ballada o zabarwieniu erotycznym" czy jakoś tak. i ten obleśny gościu z warkoczykiem i te młode siksy z wiosek co to marzyły o karierze modelek a je wkręcał do wiejskich dyskotek i tańcowały na rurze albo biły się w pianie. i takie dumne chodziły, gwiazdy. a najbardziej dumne to już były z nich mamusie co to kreacje sceniczne w domu na Łucznikach szyły... O Boże, jak to sobie przypomnę, do dzisiaj mi się gałki oczne wyrywają z oczodołów ze takie rzeczy sie działy/ dzieją...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 12:54
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyCzęść załogo
wróciłam do stomatologa, dziś zwykłe plombowanie
Aasiula z okazji urodzin życzę Ci dużo miłości, spokoju ducha i spełnienia marzeń... wszystkich
Kapta... nie chcę być złośliwaale skoro masz siłę, aby przy komputerze siedzieć to będziesz żyć
Wszystkie witam i życzę spokojnego poniedziałku.moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Cześć o poranku:)
Ja dzisiaj "siedzę" z Małgośką. Jak ją uśpię, muszę ostro popracować, a "siedząc" (mój M tak mówi, że siedzę z dzieckiem:) ) pozałatwiać zdanie trochę urzędowych spraw. Druga tura pracy, wieczorem. Mam napięty termin i jak nie wyrobię dziennego planu+weekendu, to klapa. A muszę zarobić na gina i na badania, dopóki nie zaciążę i nie zapiszę się do gina na NFZ.
Ale syn dzisiaj u Exa, na M mam focha za zostawienie garów brudnych od czwartku i niewyjęcie prania, też od czwartku, więc dzisiaj nie gotujęWobec buntu mojego, wczoraj NIC nie zjadł
Ciekawe, ile człowiek bez jedzenia może wytrzymać...
nie daj się tam
moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:
Kapta... nie chcę być złośliwaale skoro masz siłę, aby przy komputerze siedzieć to będziesz żyć
??
iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hahaha lubię to
"jadymy, jadumy! no kaj żeś pojechała?!"
hahahaha
śmieszyły mnie też te odcinki z taką blonduną co to w innym programie razem z mężem zakładała agencję rozrywkową z lekkim zabarwieniem erotycznym hahahaha o maj gad. A ten serial to było jakoś tak "lekka ballada o zabarwieniu erotycznym" czy jakoś tak. i ten obleśny gościu z warkoczykiem i te młode siksy z wiosek co to marzyły o karierze modelek a je wkręcał do wiejskich dyskotek i tańcowały na rurze albo biły się w pianie. i takie dumne chodziły, gwiazdy. a najbardziej dumne to już były z nich mamusie co to kreacje sceniczne w domu na Łucznikach szyły... O Boże, jak to sobie przypomnę, do dzisiaj mi się gałki oczne wyrywają z oczodołów ze takie rzeczy sie działy/ dzieją...kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, macduska, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:i po co to jeździć po klinikach, płacić za iui
Reni, mamatrojki80, kapturnica, kkisia, Sabina, Mega, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:i po co to jeździć po klinikach, płacić za iui
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1681b4b7bace.pngReni, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:http://www.amazon.com/Human-Artificial-Insemination-Kit-Inseminations/dp/B00BEZY4NO
Reni, Mega, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:18 zabieg a 17 idę do szpitala
a avatar zmieniony- moja macica jest do niczego - to jeszcze mam ją mieć w avatarze ??????
moze jak będzie wszystko OK to wróci a jak nie będzioe to będzie kot albo...nie będzie żadnego avataru nawet dziuni z ovu,.
a poza tym- wszystko będzie dobrze, zobaczysz. uda się. wykurujesz się i zajdziesz szybciej niż myślisz.
drugie poza tym- wanted alive doskonale wyraża sytuację. ma być alive i do tego dążysz. zabieg się powiedzie. w końcu ten twój dohtor trzyma rękę na pulsie. 3mam kciuki
kapturnica, kkisia, Zofia8, Mega, macduska, BISCA, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:oj oj oj...co to za nastroje. jak to nawet dziuni z ovu- chyba nie chcesz nas opuszczać?! ja ci dam- przyjadę i ci wpierdolę.
a poza tym- wszystko będzie dobrze, zobaczysz. uda się. wykurujesz się i zajdziesz szybciej niż myślisz.
drugie poza tym- wanted alive doskonale wyraża sytuację. ma być alive i do tego dążysz. zabieg się powiedzie. w końcu ten twój dohtor trzyma rękę na pulsie. 3mam kciukiSabina, ComeToMeBaby, Mega, macduska, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:No nie dam rady. Tablet nie chce ze mną współpracować
A to otwiera?
https://fbcdn-photos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-0/10978571_892978790734596_5817366639736013796_n.png?efg=eyJpIjoibCJ9&oh=2388a002b1e48f55f3a1f3cedaec4fa3&oe=5563F86F&__gda__=1432856581_97fec8fdc14074f6c658d81bee9f071d
To jeszcze gorzej
ahahahhhahaa zajebiaszczemoremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny