X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Witam się z rana w ten niewiadomo jaki poranek. Jak zwykle budzę się razem z M. Zanim on zwlecze się z łóżka to ja mu już kawę robię i sobie śniadanko i znowu do łóżka. Pa pa, później będę nadrabiać
    Ludzkie pojęcie, właśnie puszczają na tvn " naukę jazdy " z 2001 roku z tymi ślązakami, rany boskie jak ludzie jeżdżą.
    hahaha lubię to :) "jadymy, jadumy! no kaj żeś pojechała?!" :) hahahaha
    śmieszyły mnie też te odcinki z taką blonduną co to w innym programie razem z mężem zakładała agencję rozrywkową z lekkim zabarwieniem erotycznym hahahaha o maj gad. A ten serial to było jakoś tak "lekka ballada o zabarwieniu erotycznym" czy jakoś tak. i ten obleśny gościu z warkoczykiem i te młode siksy z wiosek co to marzyły o karierze modelek a je wkręcał do wiejskich dyskotek i tańcowały na rurze albo biły się w pianie. i takie dumne chodziły, gwiazdy. a najbardziej dumne to już były z nich mamusie co to kreacje sceniczne w domu na Łucznikach szyły... O Boże, jak to sobie przypomnę, do dzisiaj mi się gałki oczne wyrywają z oczodołów ze takie rzeczy sie działy/ dzieją...

Zofia8, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    śmieszyły mnie też te odcinki z taką blonduną co to w innym programie razem z mężem zakładała agencję rozrywkową z lekkim zabarwieniem erotycznym hahahaha o maj gad. A ten serial to było jakoś tak "lekka ballada o zabarwieniu erotycznym" czy jakoś tak. i ten obleśny gościu z warkoczykiem i te młode siksy z wiosek co to marzyły o karierze modelek a je wkręcał do wiejskich dyskotek i tańcowały na rurze albo biły się w pianie. i takie dumne chodziły, gwiazdy. a najbardziej dumne to już były z nich mamusie co to kreacje sceniczne w domu na Łucznikach szyły... O Boże, jak to sobie przypomnę, do dzisiaj mi się gałki oczne wyrywają z oczodołów ze takie rzeczy sie działy/ dzieją...
    to byla ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to?
    www.facebook.com/746563065376170/photos/a.789645481067928.1073741828.746563065376170/892978790734596/?type=1&theater
    Dupa :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 12:54

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część załogo :-) wróciłam do stomatologa, dziś zwykłe plombowanie :-)

Aasiula z okazji urodzin życzę Ci dużo miłości, spokoju ducha i spełnienia marzeń... wszystkich :-)

Kapta... nie chcę być złośliwa ;-) ale skoro masz siłę, aby przy komputerze siedzieć to będziesz żyć :-)

Wszystkie witam i życzę spokojnego poniedziałku.

moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Cześć o poranku:)
    Ja dzisiaj "siedzę" z Małgośką. Jak ją uśpię, muszę ostro popracować, a "siedząc" (mój M tak mówi, że siedzę z dzieckiem:) ) pozałatwiać zdanie trochę urzędowych spraw. Druga tura pracy, wieczorem. Mam napięty termin i jak nie wyrobię dziennego planu+weekendu, to klapa. A muszę zarobić na gina i na badania, dopóki nie zaciążę i nie zapiszę się do gina na NFZ.
    Ale syn dzisiaj u Exa, na M mam focha za zostawienie garów brudnych od czwartku i niewyjęcie prania, też od czwartku, więc dzisiaj nie gotuję:) Wobec buntu mojego, wczoraj NIC nie zjadł:) Ciekawe, ile człowiek bez jedzenia może wytrzymać...
    hahaha widze, że masz twardego zawodnika :) nie daj się tam :)

moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:

Kapta... nie chcę być złośliwa ;-) ale skoro masz siłę, aby przy komputerze siedzieć to będziesz żyć :-)
    A jak dobrze pamietam a sklerozy jeszcze nie mam to nigdzie nie napisałam ze nie bede życ chyba?? O.o ??

iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ja... Jo żech gryfna frelka - tak prawi mój karlus ;)

kapturnica, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i po co to jeździć po klinikach, płacić za iui
    I po co chłop w dniach płodnych.

Reni, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i po co to jeździć po klinikach, płacić za iui

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1681b4b7bace.png
    Renek ale sa takie domowe inseminatory..Kiedys jakis blog ogladalam co l;ezby rpowadzily i jedna z nich sie wlasnie w taki sposob inseminowala

Reni, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.amazon.com/Human-Artificial-Insemination-Kit-Inseminations/dp/B00BEZY4NO

;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W antryju na byfyju stoi szkonka tyju:-)

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i bądź tu człowieku mądry
    którą zaznaczyć na wykresie?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/34867b22c809.png
    Renek XD

Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    W antryju na byfyju stoi szkonka tyju:-)
    Szolka. Najlepiej jak dupna jest ;)

Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    http://www.amazon.com/Human-Artificial-Insemination-Kit-Inseminations/dp/B00BEZY4NO

;)
    Daj się ludziom posmiać, a ta nie... Musi na poważnie ;)

Reni, Mega, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    18 zabieg a 17 idę do szpitala

a avatar zmieniony- moja macica jest do niczego - to jeszcze mam ją mieć w avatarze ??????

moze jak będzie wszystko OK to wróci a jak nie będzioe to będzie kot albo...nie będzie żadnego avataru nawet dziuni z ovu,.
    oj oj oj...co to za nastroje. jak to nawet dziuni z ovu- chyba nie chcesz nas opuszczać?! ja ci dam- przyjadę i ci wpierdolę.
    a poza tym- wszystko będzie dobrze, zobaczysz. uda się. wykurujesz się i zajdziesz szybciej niż myślisz.
    drugie poza tym- wanted alive doskonale wyraża sytuację. ma być alive i do tego dążysz. zabieg się powiedzie. w końcu ten twój dohtor trzyma rękę na pulsie. 3mam kciuki :)

kapturnica, nick nieaktualny, Zofia8, Mega, nick nieaktualny, BISCA, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Daj się ludziom posmiać, a ta nie... Musi na poważnie ;)
    eyy ale nie ,że na powaznie..To w ramach zaoszczedzenia na lekarzach XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 13:04

ComeToMeBaby, Reni, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    oj oj oj...co to za nastroje. jak to nawet dziuni z ovu- chyba nie chcesz nas opuszczać?! ja ci dam- przyjadę i ci wpierdolę.
    a poza tym- wszystko będzie dobrze, zobaczysz. uda się. wykurujesz się i zajdziesz szybciej niż myślisz.
    drugie poza tym- wanted alive doskonale wyraża sytuację. ma być alive i do tego dążysz. zabieg się powiedzie. w końcu ten twój dohtor trzyma rękę na pulsie. 3mam kciuki :)
    Pojade z toba i ci noge rozchustam do nakopania jej ;)

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No nie dam rady. Tablet nie chce ze mną współpracować :-(

A to otwiera?
    https://fbcdn-photos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-0/10978571_892978790734596_5817366639736013796_n.png?efg=eyJpIjoibCJ9&oh=2388a002b1e48f55f3a1f3cedaec4fa3&oe=5563F86F&__gda__=1432856581_97fec8fdc14074f6c658d81bee9f071d

To jeszcze gorzej :-)
    hahahahaha ja też mam problemy z ewolucyjnymi :P
    ahahahhhahaa zajebiaszcze

moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tez odliczam dni do zabiegu :)
    Zostalo ich 10 ;)
    Chyba ze moja szanowna nie przyjdzie , bo juz sie spoznia ;)

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, gosia7122, Parka, iwcia77, megan8, Aasiula lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie Kkisia ty tez laparo masz w podobnym czasie co Macdula..To bedziem za Was obie trzymac kciuki zacisniete <3

nick nieaktualny, moremi, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 7372 7373 7374 7375 7376 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ