35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:to byla ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym
miałam ubaw z tego
ale jednocześnie żal mi było tych dziewczyn
ten koleś miał chyba po tym serialu problemy z prokuraturąkapturnica, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Daj się ludziom posmiać, a ta nie... Musi na poważnie
rewelacja
kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:wacia dobrze, że pogoniłaś sierścia z avata
mogłabyś być przez tego kota bezpłodna!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2896120dbc30.png
I teraz mam dylemat... ratować córki przed kotem czy kota przed ludzką głupotąkapturnica, moremi, kkisia, Sabina, Reni, Mega, macduska, gosia7122, BISCA, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o to to to
miałam ubaw z tego
ale jednocześnie żal mi było tych dziewczyn
ten koleś miał chyba po tym serialu problemy z prokuraturąWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 13:12
moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Tu siwicki nie ma co recholic. A jak to działa? to byłoby idealne rozwiazanie dla.mnie i dla Marty. Ja się wiecznie gimnastykuje czy trafiły w owulke nim dawca nasienia wyjedzie, a tu pyk. Chłopaków do pojemniczka i są na zapas
rewelacja
musi byc na swiezynke podane..Ja tez sie smialam ,ze szkoda ,ze nie moge sobie zamroZic towaru jak moj wyjezdzal
Reni lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:i po co to jeździć po klinikach, płacić za iui
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1681b4b7bace.pngludzie to mają...
mamatrojki80, moremi, kkisia, Mega, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Dziecko mi przecieka przez nos i robi za kaloryfer:(
Nie wiem, co robić, jutro miała być premiera żłóbka...
Żłóbek to w sumie pikuś, w normalnych okolicznościach bym poczekała do przyszłego tygodnia, ale jak ona nie pójdzie, to ja nie popracuję, a jak nie dotrzymam terminu to nie dostanę następnego zlecenia, bo to nowa firma i prawie jej musiałam siłą wydrapać tę pracę i musiałam przyjąć kiepskie warunki, bo fatalnie w mojej branży:/
Nie mam pojęcia, co robić
Do cholery ciężkiej!iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ComeToMeBaby wrote:umarłam... z niedowierzania
ludzie to mają...
Ale naprawdę tak robią i są takie specjalne ustrojstwa do tego. Naczy nie do podmywania sie spermą... Chociaż może do pettingu są aparaty:)
Borze, ty widzisz i nie szumisz
moremi, Mega, BISCA, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Dziecko mi przecieka przez nos i robi za kaloryfer:(
Żłóbek to w sumie pikuś, w normalnych okolicznościach bym poczekała do przyszłego tygodnia, ale jak ona nie pójdzie, to ja nie popracuję, a jak nie dotrzymam terminu to nie dostanę następnego zlecenia, bo to nowa firma i prawie jej musiałam siłą wydrapać tę pracę i musiałam przyjąć kiepskie warunki, bo fatalnie w mojej branży:/
Do cholery ciężkiej!
Szybko leki podaj, jeśli ma temp. to raczej jutro do żłobka się nie nadajemoremi lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Pojade z toba i ci noge rozchustam do nakopania jej
także Kapta- będziesz moim turbo doładowaniem w razie czego.
Wacia- lepiej nie miej gupich pomysłów, które zmuszałyby nas do interwencji.Mega, macduska, kapturnica, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Dziecko mi przecieka przez nos i robi za kaloryfer:(
Do cholery ciężkiej!
A poważnie to cholernie współczuję, bo chyba będziesz po nocach pracować.mamatrojki80, kapturnica, BISCA, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
no- doczytałam Was... ja pirdziu, ale produkujecie.
no to teraz na spokojnie:
Aaaaaaaasiula- kochana! wszystkiego co najlepsze z okazji urodzinekna torta się już załapałam, powiem ci- pyyycha
to ja ci życzę w tym cyklu zielonego kropka
(heh, ciekawe jakby takie życzenia odebrał ktoś z zewnątrz heheheh)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 14:06
kkisia, moremi, Mega, kapturnica, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Szybko leki podaj, jeśli ma temp. to raczej jutro do żłobka się nie nadaje
Dałam. Że też nie zauwazyłam wcześniej... Zobaczę, co będzie wieczorem. Jak będzie chora, to każę M zrezygnować z pracy. Niech "siedzi" w domu i się dzieckiem zajmuje.
Co za kiszka piekielna:(
moremi, Mega, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
acha- byliśmy dziś z m w przychodni.
miedzy innymi m załatwial skierowanie do endokrynologa.
no i bardzo proszę- te co wątpiły: taka zagadka: na kiedy go zapisano?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
na jutro rano! taaa daaam
boże, ja to bym musiała ze 3 miechy pewnie czekać.
także jutro idzie i zobaczymy co mu powie na tą prolaktynę.
działamy!kkisia, Zofia8, moremi, paszczakin, Mega, macduska, kapturnica, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Dałam. Że też nie zauwazyłam wcześniej... Zobaczę, co będzie wieczorem. Jak będzie chora, to każę M zrezygnować z pracy. Niech "siedzi" w domu i się dzieckiem zajmuje.
Co za kiszka piekielna:(
Czasem sytuacja zmienia się nagle, nie dręcz się tym. Nie masz jakiejś alternatywy? tz. kogoś kto się małą zajmie jak Ty będziesz pracować.
moremi lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:A dasz radę podrzucić?
Heh, jak nie bardzo daleko to może dorzucęTylko ona nie kruszynka. Taki babolek, co meble przenosi. Ale kawałek dam radę popchnąć
Dzięki:)
Sabina, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny