X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no ale jak to? przeciez napisalambylam witajac sie jak co (prawie) dzien, wprawdzie same smuty- wiec pewnie podswiadomie pominelas w czytaniu ;)

ale tak szczerze mowiac, mam brak weny, nastroju i ogolnie chyba jakos wewnetrznie przygotowuje sie do opuszczenia szacownego grona w celu wywietrzenia beretu badz wymienienia (tak to sie odmienia?) go na inny

Przepraszam, ze pytam. Prosze nie odpowiadaj jesli nie chcesz. Ale sama napisalas, ze zaproponowali Ci in vitro. Mnie prawdopodobnie tego nawet nie beda chcieli zrobic. Jestes przeciwna in vitro ze wzgledow religijnych?

Zofia8
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry chujowo,deszczowo,spiaco.Milego:-)

kkisia, Sabina, Mega, mamatrojki80, gosia7122, BISCA, Parka, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Przepraszam, ze pytam. Prosze nie odpowiadaj jesli nie chcesz. Ale sama napisalas, ze zaproponowali Ci in vitro. Mnie prawdopodobnie tego nawet nie beda chcieli zrobic. Jestes przeciwna in vitro ze wzgledow religijnych?
    nie religijnych, mam problem natury etycznej- co zrobic z zamrozonymi zarodkami. Zniszczyc- dla mnie nieetyczne, oddac komus- rowniez, zastanawialabym sie gdzie jest moje dziecko...
    dochodzi rowniez kwestia stymulacji hormonalnej- moze zwiekszyc ryzyko zachorowania na raka piersi (moja mam zachorowala- aktualnie jest w leczeniu, rak hormonozalezny)
    z powyzszych powodow mam mnostwo watliwosci

mamatrojki80, Arwena, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ani mi się waż!
    ja Ci nawet nowy na drutach zrobię czy jakimś innym szydełku tylko nie odchodź!

Bursztyn wrote:

ale tak szczerze mowiac, mam brak weny, nastroju i ogolnie chyba jakos wewnetrznie przygotowuje sie do opuszczenia szacownego grona w celu wywietrzenia beretu badz wymienienia (tak to sie odmienia?) go na inny

moremi, kkisia, Bursztyn, Sabina, Mega, mamatrojki80, macduska, gosia7122, kapturnica, BISCA, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ani mi się waż!
    Tak, tak. Ja też szydełko wyciągnę i jeszcze jak chcesz to koraliki naszyję. Bursztyn, nie opuszczaj nas...

Reni, kkisia, Bursztyn, Sabina, Mega, mamatrojki80, macduska, gosia7122, kapturnica, BISCA, Parka, iwcia77, Bozia3, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    A ja tez odliczam dni do zabiegu :)
    Zostalo ich 10 ;)
    Chyba ze moja szanowna nie przyjdzie , bo juz sie spoznia ;)
    Teścik? :P

kkisia, moremi, BISCA, Parka, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    heheeh Reni, kocham cię :)
    też jestem uczulona.

Na żłóbek? Trzeba było pisać na wprost:)

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbafd46d40a7.jpg

zrób to ze swoim, nie będzie trzeba wymieniać ;-)

kkisia, Bursztyn, Sabina, moremi, Mega, mamatrojki80, kapturnica, BISCA, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ani mi się waż!
    no, przydalby mi sie nowy jakis- byle nie moherowy ;)
    za jakies 2 tyg. odetna mi net bo przenosimy go do nowego domu, potrwa to pewnie tydzien, wiec znikne sila rzeczy, ale pomyslalam ze to bedzie dobry moment na chwycenie oddechu i oderwanie sie od staran na jakis czas.

moremi, Krakonka, mamatrojki80, gosia7122, Arwena, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn- trudne decyzje wymagają przemyślenia.
    Podejmiesz najlepszą z możliwych decyzji.
    Ale jak ci przyjdzie do głowy nas zostawić to ci wpierdolę jak Waci, a Kapta będzie mi pomagać. Także wiesz- nie wykonuj żadnych gupich ruchów.

Bursztyn, macduska, kapturnica, BISCA, Arwena, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tak, tak. Ja też szydełko wyciągnę i jeszcze jak chcesz to koraliki naszyję. Bursztyn, nie opuszczaj nas...
    wypalilam sie tu zawodowo ;)

ale te koraliki sa kuszace ;)

moremi, Mega, macduska, kapturnica, BISCA, Arwena, iwcia77, Bozia3, Aasiula lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie religijnych, mam problem natury etycznej- co zrobic z zamrozonymi zarodkami. Zniszczyc- dla mnie nieetyczne, oddac komus- rowniez, zastanawialabym sie gdzie jest moje dziecko...
    dochodzi rowniez kwestia stymulacji hormonalnej- moze zwiekszyc ryzyko zachorowania na raka piersi (moja mam zachorowala- aktualnie jest w leczeniu, rak hormonozalezny)
    z powyzszych powodow mam mnostwo watliwosci

Doskonale Cie rozumiem.Ale nie podjelas jeszcze ostatecznej decyzji? Staracie sie naturalnie?

Bursztyn, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a tak w ogóle to

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbafd46d40a7.jpg

zrób to ze swoim, nie będzie trzeba wymieniać ;-)
    moj spalony, jakis czas temu
    tylko musze sobie jakies inne nakrycie glowy skolowac ;)
    chociaz, z drugiej strony- niby wiosna idzie....to po cholere, nie? ;)

moremi, kkisia, kapturnica, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no raczej
    będziesz miała przychlapnięte włosy
    Bursztyn wrote:
    moj spalony, jakis czas temu
    tylko musze sobie jakies inne nakrycie glowy skolowac ;)
    chociaz, z drugiej strony- niby wiosna idzie....to po cholere, nie? ;)

moremi, Bursztyn, kkisia, Mega, mamatrojki80, kapturnica, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Doskonale Cie rozumiem.Ale nie podjelas jeszcze ostatecznej decyzji? Staracie sie naturalnie?
    nie, nie podjelam
    staramy sie naturalnie, umnie ponoc wszystko ok lacznie z droznoscia, maz ma problem z nasieniem, tylko 3% prawidlowych, wiec troche ponizej normy
    przymierzamy sie do iseminacji metoda Evie na wiosne, ale wymaga to organizacji i wyjazdu do Krakowa

Reni, Krakonka, Sabina, Mega, kkisia, mamatrojki80, macduska, gosia7122, kapturnica, Parka, Arwena, moremi, Dorka1979, Bozia3, megan8, Aasiula lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba rzeczywiście nie ma się co strzępić na wirusa, bo co zrobię.
    Zapiszę ją jutro do ochronki, wykupię na ten miesiąc karnet na 40 godzin i będę afirmowała, żeby w przyszły wtorek poszła zdrowa. Tymczasem się zepnę na nocki, a łikend pojadę na wieś znowu i podgonię.
    Musi się ułożyć, no bo jak inaczej?:)
    Jeszcze tylko musze wymyślić jak nagrzac ten cholerny dom, żeby przekroczyć magiczne 16 stopni.
    I żeby ta uparta @ już przyszła. Ja chcę na badania, ja chcę leki, chce jajeczko..
    I będzie git:)

Sabina, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    dobrego popołudnia Wam zycze :)
    u nas jak nasypało sniegu tak dzisiaj mega plucha ble a musiałam niestety dzisiaj od rana załatwiac rózne sprawy na miescie brbrb a teraz ide do fryzjera potem na poczte.

Czekam na zielonosci u Was :D
    zdrówka chorym życze <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 14:44

Bursztyn, Mega, kkisia, caffe, macduska, gosia7122, kapturnica, Arwena, moremi, iwcia77, megan8, Aasiula lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzie ją zapiszesz???

moremi lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa lubię jak jesteś taka radosna :-D

inessa, Mega, kkisia, caffe, macduska, BISCA, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Bursztyn- trudne decyzje wymagają przemyślenia.
    Podejmiesz najlepszą z możliwych decyzji.
    Ale jak ci przyjdzie do głowy nas zostawić to ci wpierdolę jak Waci, a Kapta będzie mi pomagać. Także wiesz- nie wykonuj żadnych gupich ruchów.
    zastraszanie i przemoc w rodzinie ;)
    a Kaptur, to teraz nic nie zrobi, moze mi najwyzej narzygac za kolnierz ;)

inessa, Reni, Zofia8, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, mamatrojki80, macduska, kapturnica, BISCA, Arwena, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 7375 7376 7377 7378 7379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ