35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:no ale jak to? przeciez napisalambylam witajac sie jak co (prawie) dzien, wprawdzie same smuty- wiec pewnie podswiadomie pominelas w czytaniu
ale tak szczerze mowiac, mam brak weny, nastroju i ogolnie chyba jakos wewnetrznie przygotowuje sie do opuszczenia szacownego grona w celu wywietrzenia beretu badz wymienienia (tak to sie odmienia?) go na inny
Przepraszam, ze pytam. Prosze nie odpowiadaj jesli nie chcesz. Ale sama napisalas, ze zaproponowali Ci in vitro. Mnie prawdopodobnie tego nawet nie beda chcieli zrobic. Jestes przeciwna in vitro ze wzgledow religijnych?
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Przepraszam, ze pytam. Prosze nie odpowiadaj jesli nie chcesz. Ale sama napisalas, ze zaproponowali Ci in vitro. Mnie prawdopodobnie tego nawet nie beda chcieli zrobic. Jestes przeciwna in vitro ze wzgledow religijnych?
dochodzi rowniez kwestia stymulacji hormonalnej- moze zwiekszyc ryzyko zachorowania na raka piersi (moja mam zachorowala- aktualnie jest w leczeniu, rak hormonozalezny)
z powyzszych powodow mam mnostwo watliwosci
mamatrojki80, Arwena, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ani mi się waż!
ja Ci nawet nowy na drutach zrobię czy jakimś innym szydełku tylko nie odchodź!
Bursztyn wrote:
ale tak szczerze mowiac, mam brak weny, nastroju i ogolnie chyba jakos wewnetrznie przygotowuje sie do opuszczenia szacownego grona w celu wywietrzenia beretu badz wymienienia (tak to sie odmienia?) go na innymoremi, kkisia, Bursztyn, Sabina, Mega, mamatrojki80, macduska, gosia7122, kapturnica, BISCA, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ani mi się waż!
ja Ci nawet nowy na drutach zrobię czy jakimś innym szydełku tylko nie odchodź!Reni, kkisia, Bursztyn, Sabina, Mega, mamatrojki80, macduska, gosia7122, kapturnica, BISCA, Parka, iwcia77, Bozia3, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kkisia wrote:A ja tez odliczam dni do zabiegu
Zostalo ich 10
Chyba ze moja szanowna nie przyjdzie , bo juz sie spozniakkisia, moremi, BISCA, Parka, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
a tak w ogóle to
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbafd46d40a7.jpg
zrób to ze swoim, nie będzie trzeba wymieniać
kkisia, Bursztyn, Sabina, moremi, Mega, mamatrojki80, kapturnica, BISCA, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ani mi się waż!
ja Ci nawet nowy na drutach zrobię czy jakimś innym szydełku tylko nie odchodź!
za jakies 2 tyg. odetna mi net bo przenosimy go do nowego domu, potrwa to pewnie tydzien, wiec znikne sila rzeczy, ale pomyslalam ze to bedzie dobry moment na chwycenie oddechu i oderwanie sie od staran na jakis czas.moremi, Krakonka, mamatrojki80, gosia7122, Arwena, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bursztyn- trudne decyzje wymagają przemyślenia.
Podejmiesz najlepszą z możliwych decyzji.
Ale jak ci przyjdzie do głowy nas zostawić to ci wpierdolę jak Waci, a Kapta będzie mi pomagać. Także wiesz- nie wykonuj żadnych gupich ruchów.Bursztyn, macduska, kapturnica, BISCA, Arwena, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Tak, tak. Ja też szydełko wyciągnę i jeszcze jak chcesz to koraliki naszyję. Bursztyn, nie opuszczaj nas...
ale te koraliki sa kuszacemoremi, Mega, macduska, kapturnica, BISCA, Arwena, iwcia77, Bozia3, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie religijnych, mam problem natury etycznej- co zrobic z zamrozonymi zarodkami. Zniszczyc- dla mnie nieetyczne, oddac komus- rowniez, zastanawialabym sie gdzie jest moje dziecko...
dochodzi rowniez kwestia stymulacji hormonalnej- moze zwiekszyc ryzyko zachorowania na raka piersi (moja mam zachorowala- aktualnie jest w leczeniu, rak hormonozalezny)
z powyzszych powodow mam mnostwo watliwosci
Doskonale Cie rozumiem.Ale nie podjelas jeszcze ostatecznej decyzji? Staracie sie naturalnie?
Bursztyn, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Reni wrote:a tak w ogóle to
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbafd46d40a7.jpg
zrób to ze swoim, nie będzie trzeba wymieniać
tylko musze sobie jakies inne nakrycie glowy skolowac
chociaz, z drugiej strony- niby wiosna idzie....to po cholere, nie?moremi, kkisia, kapturnica, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
no raczej
będziesz miała przychlapnięte włosy
Bursztyn wrote:moj spalony, jakis czas temu
tylko musze sobie jakies inne nakrycie glowy skolowac
chociaz, z drugiej strony- niby wiosna idzie....to po cholere, nie?moremi, Bursztyn, kkisia, Mega, mamatrojki80, kapturnica, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Doskonale Cie rozumiem.Ale nie podjelas jeszcze ostatecznej decyzji? Staracie sie naturalnie?
staramy sie naturalnie, umnie ponoc wszystko ok lacznie z droznoscia, maz ma problem z nasieniem, tylko 3% prawidlowych, wiec troche ponizej normy
przymierzamy sie do iseminacji metoda Evie na wiosne, ale wymaga to organizacji i wyjazdu do KrakowaReni, Krakonka, Sabina, Mega, kkisia, mamatrojki80, macduska, gosia7122, kapturnica, Parka, Arwena, moremi, Dorka1979, Bozia3, megan8, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Chyba rzeczywiście nie ma się co strzępić na wirusa, bo co zrobię.
Zapiszę ją jutro do ochronki, wykupię na ten miesiąc karnet na 40 godzin i będę afirmowała, żeby w przyszły wtorek poszła zdrowa. Tymczasem się zepnę na nocki, a łikend pojadę na wieś znowu i podgonię.
Musi się ułożyć, no bo jak inaczej?
Jeszcze tylko musze wymyślić jak nagrzac ten cholerny dom, żeby przekroczyć magiczne 16 stopni.
I żeby ta uparta @ już przyszła. Ja chcę na badania, ja chcę leki, chce jajeczko..
I będzie git:)
Sabina, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyHej
dobrego popołudnia Wam zycze
u nas jak nasypało sniegu tak dzisiaj mega plucha ble a musiałam niestety dzisiaj od rana załatwiac rózne sprawy na miescie brbrb a teraz ide do fryzjera potem na poczte.
Czekam na zielonosci u Was
zdrówka chorym życze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 14:44
Bursztyn, Mega, kkisia, caffe, macduska, gosia7122, kapturnica, Arwena, moremi, iwcia77, megan8, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Bursztyn- trudne decyzje wymagają przemyślenia.
Podejmiesz najlepszą z możliwych decyzji.
Ale jak ci przyjdzie do głowy nas zostawić to ci wpierdolę jak Waci, a Kapta będzie mi pomagać. Także wiesz- nie wykonuj żadnych gupich ruchów.
a Kaptur, to teraz nic nie zrobi, moze mi najwyzej narzygac za kolnierzinessa, Reni, Zofia8, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, mamatrojki80, macduska, kapturnica, BISCA, Arwena, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość