35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:wacia dobrze, że pogoniłaś sierścia z avata
mogłabyś być przez tego kota bezpłodna!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2896120dbc30.png
o to juz mam winowajcę swoich problemów,
wszystko przez kota z dziecinstwa!!!!Mega, Sabina, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
aaaahahahaha
mam wizję jak Ci ładuje posiłek komunijny hahahaBursztyn wrote:zastraszanie i przemoc w rodzinie
a Kaptur, to teraz nic nie zrobi, moze mi najwyzej narzygac za kolnierzMega, kkisia, kapturnica, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie, nie podjelam
staramy sie naturalnie, umnie ponoc wszystko ok lacznie z droznoscia, maz ma problem z nasieniem, tylko 3% prawidlowych, wiec troche ponizej normy
przymierzamy sie do iseminacji metoda Evie na wiosne, ale wymaga to organizacji i wyjazdu do Krakowa
Eee, myslalam ze u Ciebie gorsza sytuacja. Na pewno sa sposoby na poprawe nasienia. Jesli Twoj partner bardzo chce dziecka, to sie zmobilizuje:-) Mysle, ze najwiekszym problemem tutejszych forumowiczek jest taki sprzet co robi tik, tak.Ale tak, jak ktoras napisala, a co to za roznica rok, czy dwa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 14:50
Sabina, macduska, Parka, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Bursztyn wrote:przymierzamy sie do iseminacji metoda Evie na wiosne, ale wymaga to organizacji i wyjazdu do Krakowa
Tak, tak, u nas pełno zapylników, to się uda:)
Brat M sobie tak zrobił córeczkę (2,5roku ma), a potem to już sam umiał i zrobił drugą (2,5 tygodnia ma)Sabina, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnykkisia wrote:A ja tez odliczam dni do zabiegu
Zostalo ich 10
Chyba ze moja szanowna nie przyjdzie , bo juz sie spoznia
Kkisia to my prawie razem na łożu boleści będziemyReni, Mega, kkisia, mamatrojki80, kapturnica, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
no komunijny jest taki na wypasie
trzy dania, desery, kolorowe napoje
Bursztyn wrote:hahaha!
ale dlaczego akurat komunijny?Bursztyn, Mega, kkisia, macduska, kapturnica, BISCA, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Tak, tak, u nas pełno zapylników, to się uda:)Krakonka wrote:Brat M sobie tak zrobił córeczkę (2,5roku ma), a potem to już sam umiał i zrobił drugą (2,5 tygodnia ma)
wtedy chyba jeszcze ta metoda nie byla dostepna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 14:51
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:zastraszanie i przemoc w rodzinie
a Kaptur, to teraz nic nie zrobi, moze mi najwyzej narzygac za kolnierz
ale dobre i narzyganie za kołnierz
hep hep hepReni, Bursztyn, kkisia, kapturnica, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Eee, myslalam ze u Ciebie gorsza sytuacja. Na pewno sa sposoby na poprawe nasienia. Jesli Twoj partner bardzo chce dziecka, to sie zmobilizuje:-) Mysle, ze najwiekszym problemem tutejszych forumowiczek jest taki sprzet co robi tik, tak.Ale tak, jak ktoras napisala, a co to za roznica rok, czy dwa.
a zegar tykajacy- tak- to jest problem, niestetySabina, kapturnica, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale metoda Evie?
wtedy chyba jeszcze ta metoda nie byla dostepna...
Nie wiem, jaką metodą. Wiem tylko, że sztucznie, bo miał złe wyniki. U nas w rodzinie się o takich sprawach nie rozmawia, to bez szczegółów wiem.
Ale efekty ma:)
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
macduska wrote:Kkisia to my prawie razem na łożu boleści będziemy
Żartujenajbardziej mnie dołuje to leżenie w szpitalu...nie lubię....
macduska, kapturnica, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ale ja się nie czepiam
staram się zrozumieć
a poza tym to co wyprawiają smartfony i tablety z tym co napisałyśmy to czasami przyprawia mnie o atak śmiechawki
ComeToMeBaby wrote:Reni... weź na nią poprawkę.. Ona po krakowsku gada...
Mega, Bursztyn, kkisia, macduska, kapturnica, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:owszem są do zapładniania świń czy krów
myślę, że laski mylą je z irygatorami
wierzyć się nie chce!
aaa była kiedyś na wsi insttucja inseminatora
I moją siostrę wysłali po niego, poszła grzecznie powiedziała "dzien dobry" i zapytała " Czy jest pan BYK ?"
facet nazywał się Bednarek...ComeToMeBaby, Mega, Reni, Bursztyn, kkisia, Sabina, kapturnica, Heretyczka, BISCA, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:coś tam mówiła o rozmachach
ale dobre i narzyganie za kołnierz
hep hep hepMega, Reni, macduska, kapturnica, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość