35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
zgłosimy to, że narażasz dzieci!
mamatrojki80 wrote:I teraz mam dylemat... ratować córki przed kotem czy kota przed ludzką głupotąmamatrojki80, kkisia, moremi, Mega, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
tzn? dopiero szopkę wystawiają?
Krakonka wrote:Nie wiem, co robić, jutro miała być premiera żłóbka...mamatrojki80, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, paszczakin, Mega, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Dziecko mi przecieka przez nos i robi za kaloryfer:(
Nie wiem, co robić, jutro miała być premiera żłóbka...
Żłóbek to w sumie pikuś, w normalnych okolicznościach bym poczekała do przyszłego tygodnia, ale jak ona nie pójdzie, to ja nie popracuję, a jak nie dotrzymam terminu to nie dostanę następnego zlecenia, bo to nowa firma i prawie jej musiałam siłą wydrapać tę pracę i musiałam przyjąć kiepskie warunki, bo fatalnie w mojej branży:/
Nie mam pojęcia, co robić
Do cholery ciężkiej!
Oj wspolczuje. A moze sa jakies srodki, ktore postawia Ja szybko na nogi? Niestety ja z tych niedzieciatych, wiec nie pomoge:-(Zofia8
-
ja też nie dzieciata ale podobno setka wódki z pieprzem stawia na nogi
Zofia8 wrote:Oj wspolczuje. A moze sa jakies srodki, ktore postawia Ja szybko na nogi? Niestety ja z tych niedzieciatych, wiec nie pomoge:-(mamatrojki80, Zofia8, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Sabina, Mega, macduska, gosia7122, kapturnica, BISCA, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Moi rodzice mimo emerytury nadal pracują, żeby nam trochę teraz pomóc - staram się, zeby to chwilowe pomaganie było. Na szybko to opiekunki nie znajdę chyba. Chyba że Exa zatrudnię
Doświadczenie ma, znam go, bezrobotny jest - nadaje się
Ech, raczej się na opcję nocną jakoś przygotuję. Pójdę sę zdrzemnąć. I będę trzymała kciuki, żeby to przelotne było.moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Bursztyn ja Cię bardzo proszę..ale Ty nas tu nie porzucaj
ja też się pakowałam i przeprowadzałam, ale to co Ty teraz robisz to przechodzi ludzkie pojęcie
czy mogłabyś ewentualnie napisać co słychać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 13:30
Arwena, moremi, Sabina, Mega, macduska, gosia7122, kapturnica, BISCA, Parka, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
a widzisz nie pomyślałam
mi też się zawsze cofa a teściowa się upiera!
Krakonka wrote:Tylko do butelki będzie trzeba przelać, bo ona tak nie chluśnie na raz:)ComeToMeBaby, mamatrojki80, kkisia, moremi, Bursztyn, paszczakin, Mega, macduska, gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja też nie dzieciata ale podobno setka wódki z pieprzem stawia na nogi
A to przecieranie zużytymi gaciami to jakie ma spectrum działania? może jakby je na lewą stronę wywrócić....
Reni, moremi, Bursztyn, Sabina, gosia7122, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:A to przecieranie zużytymi gaciami to jakie ma spectrum działania? może jakby je na lewą stronę wywrócić....
mamatrojki80, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:18 zabieg a 17 idę do szpitala
a avatar zmieniony- moja macica jest do niczego - to jeszcze mam ją mieć w avatarze ??????
moze jak będzie wszystko OK to wróci a jak nie będzioe to będzie kot albo...nie będzie żadnego avataru nawet dziuni z ovu,.za zabieg, zebys miala brand new sprzet, wyremontuja Cie tam, bedziesz jak nowa
moremi, Sabina, Mega, macduska, kapturnica, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
to tylko na ociotanie lub przełamanie
na spiekoty i suchoty nie działa
mamatrojki80 wrote:A to przecieranie zużytymi gaciami to jakie ma spectrum działania? może jakby je na lewą stronę wywrócić....mamatrojki80, moremi, Bursztyn, kkisia, Mega, gosia7122, kapturnica, BISCA, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ja właśnie się umówiłam do mojej gin.
a ta do mnie: mam wolne jutro na 11:40 bo mi sie zwolniło a następne terminy w marcu
prywatnie, zaznaczam. co mam zrobić, jutro idę
o kuźwa... ale ja jutro to jeszcze krwawię...
no ale jak ma przejrzeć tylko wyniki badań i wyregulować mi tsh bo mam za wysoko to chyba nie muszę się przed nią rozkraczać, no nie? (edit: znaczy jak na starania za wysoko bo prawie 2,6)
bo doszło do mnie to dopiero jak pisze wam tego posta, już się wystraszyłam że muszę odwoływać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 14:12
moremi, kkisia, Sabina, macduska, gosia7122, Arwena, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn ja Cię bardzo proszę..ale Ty nas tu nie porzucaj
ja też się pakowałam i przeprowadzałam, ale to co Ty teraz robisz to przechodzi ludzkie pojęcie
czy mogłabyś ewentualnie napisać co słychać?
ale tak szczerze mowiac, mam brak weny, nastroju i ogolnie chyba jakos wewnetrznie przygotowuje sie do opuszczenia szacownego grona w celu wywietrzenia beretu badz wymienienia (tak to sie odmienia?) go na innykapturnica, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość