35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:Ja mogę coś wyhaftować
Nie odbieraj zajecia Kapcie:-) Chociaz mysle, ze chetnie zmieni je na inne:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 15:13
macduska, Mega, kapturnica, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyobraźcie sobie, że mój mąż sam z siebie robi porzadki w szafie ubraniowej,
posortował całą górę skarpet-samotników, poskładał pranie a co więcej- umył podłogi na całym piętrze....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 15:13
Mega, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Byłam w bibliotece
wyprawa jak na Alasce tylko psiego zaprzęgu brakowało
normalnie tyle śniegu, ze pomyslałam o takich rakietach na buty
centrum miasta qrwa....
macduska, Reni, kapturnica, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:zastraszanie i przemoc w rodzinie
a Kaptur, to teraz nic nie zrobi, moze mi najwyzej narzygac za kolnierzBursztyn, macduska, Mega, Reni, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Nie odbieraj zajecia Kapcie:-) Chociaz mysle, ze chetnie zmieni je na inne:-)
He, he- Kapta niedługo manufakturę założy....
ciekawe jak Elf, Pepa i Dorbie w tym temacie- była by spółdzielnia rękodziełajak nicMega, kapturnica, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wyobraźcie sobie, że mój mąż sam z siebie robi porzadki w szafie ubraniowej,
posortował całą górę skarpet-samotników, poskładał pranie a co więcej- umył podłogi na całym piętrze....
macduska, Mega, kapturnica, kkisia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:cieszy Cie to czy martwi?
po drugie cieszy
po trzecie zastanawia.... to do niego niepodobne
długo proszony owszem robi co trzeba ale żeby sam????Mega, kapturnica, kkisia, paszczakin, Sabina, MartaDidi, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Bursztyn miałaś rację psowe ubranie jednak trzeba mierzyć
przyszedł jego rozmiar, ale okazał się mały więc wzięłam większy
i też za mały
odesłałama taka fajoska kurta była
niestety gościu jest za bardzo napakowany i w klacie za szeroki, pije go pod pachami
jaki cudny pieseczekWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:52
Reni, kkisia, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
wiesz, że od tego można oślepnąć?
tak mówili ksiendzowie !
mamatrojki80 wrote:Ale ja nie o takich haftowaniu... podobno rękodzieło modne terazMega, Bursztyn, kapturnica, kkisia, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Witam.U mnie proza życia,małej wychodzą zęby i noce nie przespane.
Aasiula dużo zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń.
Reni dobrze że u pieska wszystko ok ,teraz to będzie tylko lepiej.
Duśka życzę Ci powodzenia na zabiegu.Dla reszty dziewczyn pozdrowionka .macduska, Mega, Reni, kkisia, MartaDidi, Parka, moremi, iwcia77, Bozia3, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wyobraźcie sobie, że mój mąż sam z siebie robi porzadki w szafie ubraniowej,
posortował całą górę skarpet-samotników, poskładał pranie a co więcej- umył podłogi na całym piętrze....
bedzie czegos chcial.uwazaj:-)
macduska, Krakonka, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Reni wrote:Bursztyn miałaś rację psowe ubranie jednak trzeba mierzyć
przyszedł jego rozmiar, ale okazał się mały więc wzięłam większy
i też za mały
odesłałama taka fajoska kurta była
niestety gościu jest za bardzo napakowany i w klacie za szeroki, pije go pod pachami
no wlasnie tego sie balam, bo Leon tez w klacie szeroki
kurtka rzeczywiscie super, tylko jednak trza'mierzyc...a wieksza moze byc wklaciwe dobra ale rekawy miec np. za dlugieReni, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:przede wszystkim dziwi,
po drugie cieszy
po trzecie zastanawia.... to do niego niepodobne
długo proszony owszem robi co trzeba ale żeby sam????
albo sie podlizac chce?macduska, Mega, kapturnica, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość