35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:przede wszystkim dziwi,
po drugie cieszy
po trzecie zastanawia.... to do niego niepodobne
długo proszony owszem robi co trzeba ale żeby sam????
heh, mialabym podobna zagwozdke.. Ale trzeba pochwalic, promowac dobre wzorce
no chyba, ze mu sie pary skarpetek pokonczylykkisia, Mega, moremi, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ej, laski- to z tym ginem i tsh? leży to w jego kompetencjach?
bo taką sobie akcję na jutro wymyśliłam, że skoro jutro rano wizytę ma mój m u endo to dam mu mój wynik też i niech zapyta, a ja w razie czego będę siedzieć na korytarzu. jakby mnie chciał zawołać. ale ze ja bez skierowania i bez rejestracji to wątpię, żeby chciał wogóle na mnie spojrzeć. a już tym bardziej coś mi zapisać. bo co- przy mega dobrej woli to by zapisać musiał to co mi na mojego m, to bałagan w systemie, się chłop potem pogubi co komu pisał. nie sądzę żeby chciał tak zrobić. a sprawdziłam ile ja bym musiała czekać na wizytę- 143 dni... no. także tego.moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to i ja się pochwalę, a może poskarżę nie wiem jeszcze
staram się nie jeść po 20 i co i jajko!
mój mąż wczoraj grubo po dwudziestej zrobił placki z bananów, obok na talerzu położył pomarańczę i przyniósł mi do łóżka!
miałam nie jeść! ale takich zapachów narobił, że poległam
Drogie Bravo girl czy dupa mi urośnie!?moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale ja odpadam ok 22-23 a nawet jak nie śpię to i tak o tej porze zalegam więc tak czy tak już tego nie spalęComeToMeBaby wrote:możesz jeść i po 23ciej jak masz ochotę, byle na 2 godziny przed pójściem spać. żeby się zdążyło przemielić. z tą 20stą (albo i 18stą) to są grube zabobony.
-
Reni wrote:to i ja się pochwalę, a może poskarżę nie wiem jeszcze
staram się nie jeść po 20 i co i jajko!
mój mąż wczoraj grubo po dwudziestej zrobił placki z bananów, obok na talerzu położył pomarańczę i przyniósł mi do łóżka!
miałam nie jeść! ale takich zapachów narobił, że poległam
Drogie Bravo girl czy dupa mi urośnie!?
a jak zrobil te placki? bo brzmi smacznie bardzoMega, moremi, Dorka1979, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale ja odpadam ok 22-23 a nawet jak nie śpię to i tak o tej porze zalegam więc tak czy tak już tego nie spalę
p.s. dzięki za info, trochę mi ulżyło. swoją drogą te kolejki na nfz to jakiś horror jest.Natka_79, kkisia, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:banan rozcipciany widelcem + jajko
wiesz jakie to pyszne tylko koniecznie do tego świeża pomarańcza, żeby złamać słodycz placka
oblizywałam się za uszami
proste a jakie smaczne i sycące
fakt smażony na oleju ale spróbujemy w kombiwarze upiecale ta pomarańcza to co- wyciśnięta do środka przed smażeniem czy jako zagryzka?
Reni, Sabina, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:
p.s. dzięki za info, trochę mi ulżyło. swoją drogą te kolejki na nfz to jakiś horror jest.
Głowa mnie dziś pobolewa a na gorze wiercą od 7 rano:/ w ogóle to bym skoczyła na drzemkę no ale w tych warunkach to tylko frustracja by mnie dopadła
Aasiula lubi tę wiadomość
-
no i słucham! co macie na swoje wytłumaczenie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6cf0a4ccad6c.pngComeToMeBaby, Natka_79, kkisia, Mega, MartaDidi, BISCA, Arwena, Sabina, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość