35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
eh...
a mnie sie udało załatwić najważniejszą rzecz w moim biznesie i teraz już całkiem spokojnie mogę sobie działać
tylko już się ściemnia u mnie powoli, zaczynamy wkraczać we fazę wieczorną... dżizas... 16sta godzina... Za pół godziny będzie już pewnie całkiem ciemno.
słońca mi trzeba.
Bisca- doleciałas już? hehehe dawaj fotęMega, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no i słucham! co macie na swoje wytłumaczenie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6cf0a4ccad6c.png
to chyba wystarczy za komentarzanna maria, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:banan rozcipciany widelcem + jajko
wiesz jakie to pyszne tylko koniecznie do tego świeża pomarańcza, żeby złamać słodycz placka
oblizywałam się za uszami
proste a jakie smaczne i sycące
fakt smażony na oleju ale spróbujemy w kombiwarze upiecanna maria, Reni, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja popoludniem
Asiula - wszystkiego naj naj, najlepszego i spelnienia marzen o zielonosci
Co do wczorajszego dnia ComeToMe mialas racje lono natury zrobilo swoje - hihihi bylo zabawnie i romantycznie...
Od samego rana dzisiaj mialam urwanie glowy sleczalam nad papierami i finansami.... ech
Niestety musze uciec na jakis czas, moze uda mi sie zajrzec wieczorem do Was
Milej reszty dniaComeToMeBaby, Mega, kkisia, MartaDidi, BISCA, anna maria, malgos741, Sabina, moremi, macduska, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:eh...
a mnie sie udało załatwić najważniejszą rzecz w moim biznesie i teraz już całkiem spokojnie mogę sobie działać
tylko już się ściemnia u mnie powoli, zaczynamy wkraczać we fazę wieczorną... dżizas... 16sta godzina... Za pół godziny będzie już pewnie całkiem ciemno.
słońca mi trzeba.
Bisca- doleciałas już? hehehe dawaj fotę
U nas tez go, jak na lekarstwo. A powinno byc go az nadto. Takie zycie.
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
To nie było po krakosku tylko jakoś tak. Czekajcie, az się zacznie sezon borówek:)
Mnie ginka wypisąła euthyrox i pół roku leczyła, zanim poszłam do endo. Teraz też mi wypisuje, jak trzeba.
Ja jestem niedojrzała melcznie i przejrzała siedzeniowo (synek ma 16 a ja dalej z nim"siedzę")MartaDidi, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
I jeszcze wyczytałam dzisiaj, że migrena to jest od tajnej alergii, którą się wykrywa testem za 2 tys zł.
Skojarzyłam, że chyba moja teściowa coś takiego robiła - od roku je tylko brukselkę, ziemniaki i amarantus. I jabłko gotowane. Dziwne, ale nie schudła ani grama...
moremi, Dorka1979, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Reni wrote:no i słucham! co macie na swoje wytłumaczenie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6cf0a4ccad6c.pngMega, Krakonka, BISCA, moremi, Dorka1979, Aasiula lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Krakonka wrote:I jeszcze wyczytałam dzisiaj, że migrena to jest od tajnej alergii, którą się wykrywa testem za 2 tys zł.
Skojarzyłam, że chyba moja teściowa coś takiego robiła - od roku je tylko brukselkę, ziemniaki i amarantus. I jabłko gotowane. Dziwne, ale nie schudła ani grama...Krakonka, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
kapturnica wrote:Za to w piekle będzie więcej znajomych
edit: to stwierdzenie dopasowałam do siebie, żeby nie było, że stwierdziłam, że Marta jest złaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 16:53
kapturnica, kkisia, MartaDidi, Mega, Arwena, Sabina, moremi, Bozia3, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Zaraz jade do gina .Żyje nadzieja ,że nie zahaftuje korytarza u gina .Jprdole cały dzień trzyma mnie jak alkoholika delirka
ComeToMeBaby, Reni, MartaDidi, gosia7122, anna maria, Mega, Zofia8, Arwena, malgos741, Sabina, moremi, macduska, Dorka1979, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Zaraz jade do gina .Żyje nadzieja ,że nie zahaftuje korytarza u gina .Jprdole cały dzień trzyma mnie jak alkoholika delirka
kkisia, MartaDidi, gosia7122, Mega, Arwena, Sabina, moremi, macduska, Viv78, Dorka1979, Aasiula lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:załóż coś wzorzystego, bo jak se haftniesz to nie będzie się tak odznaczało. A podłogę to zmyją, spoko.
Ale może przepedze stado moherów ?? Kurwa siedza i gledza wiecznie..Oki ja wiem ,ze do lekarza ida ale jak poslucha sie jak prdola to mi uszy wiednaMartaDidi, kkisia, Mega, Sabina, moremi, macduska, Dorka1979, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość