35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:JeZdem wreszcie.Dla zainteresowanych-Wszystko gitara ,żadnych krwiaków i innych zagrożeń . Maluch ma 20mm ,łapki i nóżki.Na ten moment niby termin przesunął sie o jeden dzieńdo przodu Ale podobno może sie to jeszcze kilka razy zmienić więc zostaje przy tym jaki był.Wreszcie mam pikne zdjęcie bo zdążyłam sie odlać przed samą wizytą.A i odgłos serducha bezcenny-zrekompensowal mi całodzienne dolegliwości.
Prosimy o zdjecie:-)moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Kapta- fotę dawaj!
edit: tylko taką z opisem, żebyśmy fiutka nie szukały jak ostatnioWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 19:32
Mega, malgos741, kkisia, kapturnica, ania.g, BISCA, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:JeZdem wreszcie.Dla zainteresowanych-Wszystko gitara ,żadnych krwiaków i innych zagrożeń . Maluch ma 20mm ,łapki i nóżki.Na ten moment niby termin przesunął sie o jeden dzieńdo przodu Ale podobno może sie to jeszcze kilka razy zmienić więc zostaje przy tym jaki był.Wreszcie mam pikne zdjęcie bo zdążyłam sie odlać przed samą wizytą.A i odgłos serducha bezcenny-zrekompensowal mi całodzienne dolegliwości.
-
nick nieaktualnyAsiula Wszystkiego Najlepszego
Kkisia coś mi tu u ciebie pozytywnym testem zjeżdża
Sabinka bo pytałaś ,Ja lepiej gorączki nie mam ,katar mniejszy
ale za to szyjny rwie i barki tez i troszkę mi słabo z tego powodu ,taki zestaw ehhh
Kapta zdjęcie usg dawaj
Reni Dasti słodziak
kkisia, kapturnica, Sabina, Reni, Mega, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Kawal chlopa, albo... kobity!
Dodałam zdjęcie potworka pod wykresem jak ktoś chce zobaczyć olbrzymakkisia, malgos741, ComeToMeBaby, MartaDidi, moremi, macduska, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArwena wrote:Asiula Wszystkiego Najlepszego
Kkisia coś mi tu u ciebie pozytywnym testem zjeżdża
Sabinka bo pytałaś ,Ja lepiej gorączki nie mam ,katar mniejszy
ale za to szyjny rwie i barki tez i troszkę mi słabo z tego powodu ,taki zestaw ehhh
Kapta zdjęcie usg dawaj
Reni Dasti słodziak
hahaha
poczekam jeszcze ze 2dni
to raczej bylby cud przy niedroznych jajowodachWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 19:49
MartaDidi, Arwena, Mega, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Kkisia a czemu ja nie mogę wejść na twój wykres?
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:hahaha
poczekam jeszcze ze 2dni
to raczej bylby cud przy niedroznych jajowodachSabina, kkisia, malgos741, MartaDidi, moremi, Mega, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Cuda sie przeca zdarzają a na naszym forum to juz nie pierwszy by był.z bezowulacyjnych są ciąże to i przy niedrożnych nie może być? Może !!
Kkisia może rzeczywiście spotkał Was cud
kapturnica, kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:To fakt. Byłoby super
Kkisia może rzeczywiście spotkał Was cud
urde nic nie mowie czekam
Malgos udostepnilam ale serio malo co tam jestWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:02
Sabina, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Kapta fajna fota
super ze wszystko dobrze
W żołądku mam dziś chyba odkurzacz, mam nadzieje ze to wróży jutro @ bo powinna być a potem odliczanie do płodnychkkisia, Natka_79 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
gosia7122 wrote:mysza1975 wrote:Ratunku! Ktoś mi dziecko popsuł, a teraz budzi się o 3.00-4.00, zadowolony wyspany i gotowy do zabawy.
ja mam tak codziennie prawie od pół roku,jeszcze nigdy nie przespałam całej nocy ani 6 godzin bez przerwy.Sabina, kapturnica, kkisia, gosia7122, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
kapturnica wrote:mam nadzieje ,ze to pizdeczka..ale i dżądrami nie pogardze
Dodałam zdjęcie potworka pod wykresem jak ktoś chce zobaczyć olbrzymaReni, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę