35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:fasolinka??..niech to pani wyczai to powiesi Cie na najgrubszej gałęzi
kkisia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Ja nie moge wykresow ogladac... Nie mam konta premium czy cos
MartaDidi, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:no gdzie to zdjęcie
kkisia, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Dobre:-) zaraz zapytam Mame, czy scinala wlosy?
kapturnica, kkisia, moremi, Zofia8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A i kosmówka jest na tylnej ścianie wiec jako tzw wieloródka koło 16tego tygodnia powinnam dziecia juz wyczuć . Więc teraz tylko cierpliwość i oczekiwanie...
Dobra koniec o mnie..Która kiedy co ma w najbliższym czasie..Sabbciakiedy pedzisz do gina?? Kometa tam pytałas o tsh.Spokojnie może ci gin przepisac lek na zbicie..malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, Mega, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:ja tam już odliczam
jestem bardzo ciekawa czy jutro mnie krew zaleje. Okres prawidłowo powinien być wczoraj, ale z objawów to jutro. Na usg wtedy nie było dominującego pęcherzyka ale licząc przesunięte płodne dni to mogło coś urosnąć, wtedy po usg zaczelam pic inofem. Pamietam ze sie zdziwiłam bo pijąc go przestałam czuć jajniki (a bolały mnie juz tydzień przed usg dlatego byłam pewna ze bedzie fajny pęcherzyk a tu dupa) i dopiero sie odezwały pod koniec płodnych. Teraz żałuje ze sobie nie oznaczałam progesteronu. Dawno tak nie mogłam sie doczekać @ jak teraz
kapturnica, MartaDidi, malgos741, kkisia, moremi, gosia7122, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Kiedyś opowiadałam mamie, że na forum była mowa o tym, że są niby takie przesądy, że podczas ciąży nie wolno obcinać włosów. A ona do mnie z tekstem, że ona obcinała. Zaczęłam się śmiać i jej mówię: to sama sobie jesteś winna, że musisz teraz żyć na takim poziomie finansowym jak żyjesz, bo jak byś tych włosów nie obcinała to byś lepiej żyła bo Twoje dzieci byłyby lekarzami lub sędziami i by Cię utrzymywały na wysokim poziomie a tak masz, to dlatego że wlosy obcinałaś
.
Za późno fak. Bede ubogamoremi, iwcia77, Dorka1979, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:
jestem bardzo ciekawa czy jutro mnie krew zaleje. Okres prawidłowo powinien być wczoraj, ale z objawów to jutro. Na usg wtedy nie było dominującego pęcherzyka ale licząc przesunięte płodne dni to mogło coś urosnąć, wtedy po usg zaczelam pic inofem. Pamietam ze sie zdziwiłam bo pijąc go przestałam czuć jajniki (a bolały mnie juz tydzień przed usg dlatego byłam pewna ze bedzie fajny pęcherzyk a tu dupa) i dopiero sie odezwały pod koniec płodnych. Teraz żałuje ze sobie nie oznaczałam progesteronu. Dawno tak nie mogłam sie doczekać @ jak teraz
malgos741, kkisia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A i kosmówka jest na tylnej ścianie wiec jako tzw wieloródka koło 16tego tygodnia powinnam dziecia juz wyczuć . Więc teraz tylko cierpliwość i oczekiwanie...
Dobra koniec o mnie..Która kiedy co ma w najbliższym czasie..Sabbciakiedy pedzisz do gina?? Kometa tam pytałas o tsh.Spokojnie może ci gin przepisac lek na zbicie..
Kapta, wieloródką jest kobieta, która urodziła więcej niż jedno dziecko
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość