35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Kapta, wieloródką jest kobieta, która urodziła więcej niż jedno dziecko
malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Słyszałyście o tym,???
http://kopalniawiedzy.pl/palenie-nikotyna-kotynina-metabolit-ciaza-pozamaciczna-srodowisko-jajowody-Andrew-Horne-Colin-Duncan,16145
wlasnie przeczytalam a zwrocilas uwage na komentarz pod tym ?moremi lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Wieloródka — to termin określający kobietę, która urodziła więcej niż jedno dziecko. Jest tym samym przeciwieństwem pierwiastki lub nieródki.
Nawet lekarze uzywaja okreslen pierworodka dla pierwszej i wielorodka dla tych co rodzily juz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:37
iwcia77, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:wlasnie przeczytalam a zwrocilas uwage na komentarz pod tym ?
edit.no przeczytalam najlepsze to to heheeh... wszystko zaczęło się przez "równopokszywdzenie".Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:39
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:juz lukne bo to dodala jedna dziewczyna w zwiazku z pozamaciczna ciaza..
edit.no przeczytalam najlepsze to to heheeh... wszystko zaczęło się przez "równopokszywdzenie".
wlasnie o to mi chodzilo hahahahakapturnica lubi tę wiadomość
-
Dodałam to bo przeraziło mnie,że fajki maja az taki wplyw .Kurde nawet na owiulacje i zagniezdzenie..Jprdole po raz kolejny jestem wdzieczna mlodemu ,ze namowil mnie na rzucenie fajek
Mala79, moremi, malgos741, Arwena, iwcia77, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:to kobieta co urodzila jedno dziecko to wg ciebie kto??jednoródka
Nawet lekarze uzywaja okreslen pierworodka dla pierwszej i wielorodka dla tych co rodzily juz.[/QU
Zgadzam się w stosunku do kobiet, które rodziły więcej niż raz. Jak sama nazwa wskazuje "wiele" czyli więcej niż raz, to chyba logiczne.... -
nick nieaktualnyDobry wieczór wszystkim
za nami pierwsza wizyta u lekarza pt "misja dzidziuś"
dostalismy skierowanie na obowiązkowe
dla mnie -badanie na chlamydię
dla partnera- badanie nasienia
z tymi wynikami możemy się zameldować w szpitalu u ginekologa
ciesze się że pierwsze koty za płoty już poszły
kapturnica, Mala79, kkisia, moremi, macduska, malgos741, caffe, Parka, Zofia8, Krakonka, megan8, iwcia77, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:kapturnica wrote:to kobieta co urodzila jedno dziecko to wg ciebie kto??jednoródka
Nawet lekarze uzywaja okreslen pierworodka dla pierwszej i wielorodka dla tych co rodzily juz.[/QU
Zgadzam się w stosunku do kobiet, które rodziły więcej niż raz. Jak sama nazwa wskazuje "wiele" czyli więcej niż raz, to chyba logiczne....Mala79, kkisia, macduska, malgos741, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dodałam to bo przeraziło mnie,że fajki maja az taki wplyw .Kurde nawet na owiulacje i zagniezdzenie..Jprdole po raz kolejny jestem wdzieczna mlodemu ,ze namowil mnie na rzucenie fajek
No wlasnie bo to samo zuo chociaz niedawno jeszcze jaralam jak malpa dynamitmoremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:czy wasi faceci byli też tak strasznie speszeni w takiej sytuacji?
moremi, Mala79, kkisia, macduska, malgos741, Arwena, Krakonka, iwcia77, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny