35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Mysza a kiedy do pracy wracasz? Z dieta nie pomoge. Nie mam silnej woli i moim jedynym sposobem jest nie wazenie sie

Teoretycznie od 1 maja, ale tam wypadaja święta więc chyba to będzie 4. Mam jeszcze trochę czasu, ale musze się wziąć za siebie.
moremi, kkisia, MartaDidi, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:Kapturnica,to widzę że bardzo rozsądnie do tego podeszłaś,a my trochę naiwnie ,mysleliśmy że sama natura wszystko zalatwi.....
natura to przewrotne babsko...
najczesciej działa wtedy gdy się najmniej tego spodziewamy
jak coś od niej chcemy to mówi "a gówno"
Mala79, kapturnica, moremi, kkisia, Natka_79, Zofia8, Mega, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra Kobietki odmeldowuje sie
Na koniec dnia zaliczylam biblioteke i wypozyczylam jedna pozycje ktora mi nie daje spokoju i korci mnie co w niej napisane na temat SM - na co jeszcze musze zwracac uwage
wiec uciekam na lozeczko zeby troszku przed snem poczytac - jutro zdam raport czego sie nowego dowiedzialam...
Milej nocki i kolorowych snow
moremi, kapturnica, MartaDidi, kkisia, Reni, Mega, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:http://pl.wiktionary.org/wiki/wielor%C3%B3dkakapturnica wrote:to kobieta co urodzila jedno dziecko to wg ciebie kto??jednoródka
Nawet lekarze uzywaja okreslen pierworodka dla pierwszej i wielorodka dla tych co rodzily juz.[/QU
Zgadzam się w stosunku do kobiet, które rodziły więcej niż raz. Jak sama nazwa wskazuje "wiele" czyli więcej niż raz, to chyba logiczne....
Ja Was rozsądzę...
moremi, macduska, kapturnica, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Nie przesadzajmyMagda* wrote:dzieki Moremi,widzę że w większości to raczej z przejściami,w sumie to troche dziwnie tak do toalety ze świarszczykiem czy jak...

mój tylko jak szukał laboratorium po raz pierwszy to się trochę wstydu najadł, bo biegał po całym szpitalu i pytał gdzie można zbadać nasienie
wkurzył się i poleciał szybko do innego laboratorium, tam dostał pojemnik, klucz do drzwi i poszło raz dwa. Teraz był w mojej klinice i też luz.
malgos741, kapturnica, kkisia, Zofia8, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dawaj. Stan przed lustrem, zrob fote przed i co tydz. pstrykaj kolejne... Jak widzisz efekty to jest motywacja!mysza1975 wrote:Teoretycznie od 1 maja, ale tam wypadaja święta więc chyba to będzie 4. Mam jeszcze trochę czasu, ale musze się wziąć za siebie.
kapturnica, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
med. w ginekologii: kobieta, która rodziła więcej niż jeden raz[1] lub kobieta w ciąży, która rodziła już co najmniej jeden razMartaDidi wrote:http://pl.wiktionary.org/wiki/wielor%C3%B3dka
Ja Was rozsądzę...
Znaczy gin uzywając w stosunku do mnie słowa wieloródka nie popełnił fau pa
macduska, malgos741, MartaDidi, kkisia, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

-
Oj tam oj tam..macduska wrote:a co tu rozsądzać przecież logiczne, że Kapta ma rację

Po prostu na kobiete w ciązy(podkreślam w ciąży) , która juz rodziła raz nie ma innego określenia niz wieloródka .
MartaDidi, malgos741, kkisia, macduska, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

-
dobra to jak zajdę (podkreślam zajdę) to będę pierworódkąkapturnica wrote:Oj tam oj tam..
Po prostu na kobiete w ciązy(podkreślam w ciąży) , która juz rodziła raz nie ma innego określenia niz wieloródka .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 21:44
macduska lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017