35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
znaczy jak 4nogi ?Reni wrote:przecie u mnie 4 nogi będą!

AAA o fakt no rpzecież będziesz miała bliźniaki..O to to juz sie nagłowisz co należy do którego dziecia..Tam bedzie normalnie galimatias
moremi, gosia7122, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, Reni lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Melduje ze urodziny sie udaly

Bylo odjazdowo
Teraz ide swietowac tylko z malzem
Jeszcze raz bardzo dziekuje wam za wszystkie zyczenia
megan8, moremi, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Viv78, Zofia8, kapturnica, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Parka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dziewczeta uzupelnilam moje pytanie do eksperta o najnowsze wyniki badan. Zobaczymy czy otrzymam odpowiedz.
A tu cos do poczytania:
http://natural-fertility-info.com/bromelain-pineapple-for-implantation.html
http://www.conceiveplus.pl/plodnosc-pylek-pszczeli/
Znowu nie moge spac...
Zakupione: maca,herbatka z koniczyny, pylek pszczeli.
Powinnam tez kupic wor melisy, bo jestem tak nakrecona,Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 06:02
kapturnica, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Bry.
Nie śpię ponieważ w ramach promocji zrobiłam M śniadanie.
Jedzie chłopina na poligon więc niech ma.
I w związku z tym chciał nie chciał mamy przymusową przerwę od bzykoserc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 06:14
kapturnica, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Bry

Niuta
Zośka, to jeszcze kup żel conceive plus.
Ja mam dzisiaj wolne, a też muszę wstać, bo samochód mojego męża wczoraj odmówił posłuszeństwa. To wstaję
Zawiozę go do pracy swoim. Jak tak ładnie prosił wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 07:21
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny. Widzę, że już na nogach jesteście
Asiula fajnie, że urodzinki wypaliły, Kapta jest Ci czego zazdrościć
, oczywiście chodzi o taką zdrową zazdrość
U nas dzisiaj plucha za oknem, ale jakby tak mrozik chwycił to można by było do pracy na łyżwach jeździć
Kiepsko u mnie z czasem, więc średnio czytam ovu ostatnio
Walentynki na szkolną pocztę zrobione - ilość 10 szt. masakra (tyle udało mi się ugrać, bo miało być dla całej klasy i jeszcze dla co po niektórych zuchów i harcerzy
).
Mam też już wyniki krwi i prolaktyny. Jasna rzadka krew to chyba taki mój urok, bo generalnie wszystko w normie w hemoglobinie, płytkach, itp. Co do prolaktyny to 14,30 ng/mL przy zapisach z laboratorium 3,34-26,72 ng/mL - kobiety przed menopauzą; 2,74 - 19,64 ng/mL - kobiety po menopauzie. Więc chyba w normie co nie? Czy mogłabym prosić szanowne doświadczone grono lekarskie prosić o interpretację? pliiisss... Acha mój termometr chyba zwariował, niby nowy, owulacyjny, dwa miejsca po przecinku blebleble... Mierzy temperaturę w ciągu 10, no może 20 sekund, a jak zrobił testa na nim w weekend to rozbieżność miedzy tempką o 4.20 (36,46); o 4.22 (36,,33). Makabra jakaś, chyba ten cykl z temperaturą to średnio będzie miał coś wspólnego
Dziś ide do dentysty z córcia no i z sobą też. Ja straszny cykor jestem, więc już mam doła z tego powodu
Miłego dzionka Wam wszystkim życzę.
nick nieaktualny, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny