35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:przecie u mnie 4 nogi będą!
AAA o fakt no rpzecież będziesz miała bliźniaki..O to to juz sie nagłowisz co należy do którego dziecia..Tam bedzie normalnie galimatiasmoremi, gosia7122, malgos741, kkisia, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduje ze urodziny sie udaly
Bylo odjazdowo
Teraz ide swietowac tylko z malzem
Jeszcze raz bardzo dziekuje wam za wszystkie zyczeniamegan8, moremi, malgos741, kkisia, Arwena, Mega, Viv78, Zofia8, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, Mala79, Parka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dziewczeta uzupelnilam moje pytanie do eksperta o najnowsze wyniki badan. Zobaczymy czy otrzymam odpowiedz.
A tu cos do poczytania:
http://natural-fertility-info.com/bromelain-pineapple-for-implantation.html
http://www.conceiveplus.pl/plodnosc-pylek-pszczeli/
Znowu nie moge spac...
Zakupione: maca,herbatka z koniczyny, pylek pszczeli.
Powinnam tez kupic wor melisy, bo jestem tak nakrecona,Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 06:02
kapturnica, moremi, kkisia, Aasiula, macduska, Arwena lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Bry.
Nie śpię ponieważ w ramach promocji zrobiłam M śniadanie.
Jedzie chłopina na poligon więc niech ma.
I w związku z tym chciał nie chciał mamy przymusową przerwę od bzykosercWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 06:14
kapturnica, moremi, Aasiula, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, macduska, Arwena lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Bry
Niuta
Zośka, to jeszcze kup żel conceive plus.
Ja mam dzisiaj wolne, a też muszę wstać, bo samochód mojego męża wczoraj odmówił posłuszeństwa. To wstaję
Zawiozę go do pracy swoim. Jak tak ładnie prosił wczorajWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 07:21
Sabina, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, Mala79, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny. Widzę, że już na nogach jesteście
Asiula fajnie, że urodzinki wypaliły, Kapta jest Ci czego zazdrościć
, oczywiście chodzi o taką zdrową zazdrość
U nas dzisiaj plucha za oknem, ale jakby tak mrozik chwycił to można by było do pracy na łyżwach jeździć
Kiepsko u mnie z czasem, więc średnio czytam ovu ostatnio
Walentynki na szkolną pocztę zrobione - ilość 10 szt. masakra (tyle udało mi się ugrać, bo miało być dla całej klasy i jeszcze dla co po niektórych zuchów i harcerzy
).
Mam też już wyniki krwi i prolaktyny. Jasna rzadka krew to chyba taki mój urok, bo generalnie wszystko w normie w hemoglobinie, płytkach, itp. Co do prolaktyny to 14,30 ng/mL przy zapisach z laboratorium 3,34-26,72 ng/mL - kobiety przed menopauzą; 2,74 - 19,64 ng/mL - kobiety po menopauzie. Więc chyba w normie co nie? Czy mogłabym prosić szanowne doświadczone grono lekarskie prosić o interpretację? pliiisss... Acha mój termometr chyba zwariował, niby nowy, owulacyjny, dwa miejsca po przecinku blebleble... Mierzy temperaturę w ciągu 10, no może 20 sekund, a jak zrobił testa na nim w weekend to rozbieżność miedzy tempką o 4.20 (36,46); o 4.22 (36,,33). Makabra jakaś, chyba ten cykl z temperaturą to średnio będzie miał coś wspólnegoDziś ide do dentysty z córcia no i z sobą też. Ja straszny cykor jestem, więc już mam doła z tego powodu
Miłego dzionka Wam wszystkim życzę.
Sabina, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny