35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki Kapta. Jak w tym cyklu nic nam nie wyjdzie, to poszerzę zakres badań. Juz zaczynam lekturę na wątku 35+ badania, aczkolwiek tak po cichutko marzę co by nie musieć tego robićkapturnica wrote:Na moje skromne oko wszystko ok

Zresztą jak każda z nas, co nie?
kapturnica, Sabina, Aasiula, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie zapeszac, nie zapeszac , dzis luzikowo tylko lekkie podciaganka ;)Moze malizna daje odetchnac znow na jakie 2dniSabina wrote:Kapta jak tam porcelana?
I moglabys ściągnąć Elfi, niech nie odezwie czy żyw

Kurde co zrobie jak nic nie zrobie jak ona chce od forum odetchnac?? Mysle ,ze sama powroci ale wiem ,ze tam jakies sprayw z mala załatwia cos z zabiegiem na migdalki itd.Wiesz sama jak to jest przy malym dziecku a ciaza i sennosc nie pomaga
Aasiula, moremi, Sabina, Mega, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

-
Hehehh ja miałam na odwrot co mogłam to robiłamagp wrote:Dzięki Kapta. Jak w tym cyklu nic nam nie wyjdzie, to poszerzę zakres badań. Juz zaczynam lekturę na wątku 35+ badania, aczkolwiek tak po cichutko marzę co by nie musieć tego robić
Zresztą jak każda z nas, co nie?
No ale przeciez i bez tego kobitki zachodza w ciąże
moremi, Sabina, Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

-
Dzisiaj. Właśnie sie zbieram na estradiol, a później do szefa wszystkich szefów. Idę się odpicować.kapturnica wrote:Morcia kiedy na podglad jajów idziesz??Tempka ładnie spada w dół

kapturnica, Sabina, Aasiula, malgos741, Mega, macduska, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Agape, z tym termometrem to jest tak, że po piknięciu nie kończy mierzenia temperatury. Ja trzymam przez 5 minut (tak pi razy drzwi).
Sabina lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:To powodzenia
będę czekać wieści
kapturnica wrote:No to zaciskam wszystko co moge
Jak już koronę poprawiłam, to wychodzę z założenia, że jak nie teraz, to w kolejnym cyklu
coś tam pewnie jest i ciekawa jestem czy moje przeczucia co do jajnika się sprawdzą.
Dobra, lecę pod prysznic i tapetę nałożyć
kapturnica, Aasiula, Sabina, Bursztyn, malgos741, Mega, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A tak w ogóle to się witam

Kapta, podobno w drugiej ciąży można szybciej poczuc ruchy, małe rośnie Ci jak na drożdzach to kto wie
ach, fajnie masz
ruchy to chyba jedna z fajniejszych spraw w ciąży 
mój okres coś się ociąga, ale czai się za rogiem, zeszło już ze mnie napięcie więc powinien dziś być. 5 lat temu zaszłam w ciąże w lutym, fajnie byłoby to powtórzyć
Aasiula, kapturnica, Sabina, moremi, Mega, macduska, Arwena, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
buahahahahahaaamacduska wrote:Kapta- gratuluję pięknego Ktosia

jaki do ciebie podobny
rozwaliło mnie to
znaczy- oczywiście, taki podobny
Aasiula, kapturnica, Sabina, moremi, Mega, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
Niuta- twój żołnierz?Niuta wrote:Bry.
Nie śpię ponieważ w ramach promocji zrobiłam M śniadanie.
Jedzie chłopina na poligon więc niech ma.
I w związku z tym chciał nie chciał mamy przymusową przerwę od bzykoserc