35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:banan rozcipciany widelcem + jajko
wiesz jakie to pyszne tylko koniecznie do tego świeża pomarańcza, żeby złamać słodycz placka
oblizywałam się za uszami
proste a jakie smaczne i sycące
fakt smażony na oleju ale spróbujemy w kombiwarze upiec
Co do oleju to mam patelnię do której olej nie potrzebnykapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Za chwilę będę robić bo akurat kupiłam banany, a słodzi się to?
Co do oleju to mam patelnię do której olej nie potrzebny01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nie słodzimy
Dorka1979 wrote:Za chwilę będę robić bo akurat kupiłam banany, a słodzi się to?
Co do oleju to mam patelnię do której olej nie potrzebnymoremi, Dorka1979, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Reni, kurde, jestem wyrodna i niedojrzala! Nie czerpie przyjemnosci z karmienia cycem i nie siedaialam w domu z dzieckiem, ale dlaczego tylko do 5 roku zycia, dlaczego nie do 18?
-
Ide spac bo tu zaraz gwozdzia przybije... Na koniec dodam, ze moj Maly dzisiaj utopil swoja szczoteczke do zebow w klopie... Z zainteresowaniem patrzyl jak tonie... Dalam mu nowa, ale jej nie pokochal..Dobrej Nocy
kapturnica, gosia7122, macduska, moremi, Mega, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Kapta pacze na Twoją fasolinkę dzidziusiową
rozumiem, że on siedzi na usg tyłkiem jak u Paszczy i to okrągłe po środku ekranu to som jaje?
p.s. zazdraszczam bicia sercagosia7122, malgos741, moremi, kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
A ja mam stresa bo u mnie jelitowka
Na razie starsze dzieciaki maja ,boje sie o mala.Kapta dzidziol piekny a moze go wczesniej poczyjesz.Ja pierwsze ruchy czulam juz w 14 tygodniu.kapturnica, malgos741, kkisia, Mega, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:A ja mam stresa bo u mnie jelitowka
Na razie starsze dzieciaki maja ,boje sie o mala.Kapta dzidziol piekny a moze go wczesniej poczyjesz.Ja pierwsze ruchy czulam juz w 14 tygodniu.
Gosia az tak szybko to watpie bo ze mnie nie jest chudzinka ale po tym jak wiem ,że kosmówka na tylnej scianie macicy to wiem ,że w miare na czasie powinnam poczuc..Moja kumpela miała na przedniej i dopiero po20tym tygodniu w drugiej ciąży poczuła lekkie z racji tego ,że maluch walił po łozysku girami..gosia7122, moremi, kkisia, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:A ja mam stresa bo u mnie jelitowka
Na razie starsze dzieciaki maja ,boje sie o mala.Kapta dzidziol piekny a moze go wczesniej poczyjesz.Ja pierwsze ruchy czulam juz w 14 tygodniu.
Gosia, nie martw się o Marysię, przekazujesz jej przeciwciała wraz z pokarmem. U mnie też tak było, cała rodzina chora, a maluchowi nic nie było. Na wszelki wypadek jeśli dasz radę, troszkę ją odseparuj od chorychgosia7122 lubi tę wiadomość